I never realized

Day after day, time pass away, and I just can´t get you off my mind.
Nobody knows, I hide it inside, I keep on searching but I can´t find;
The courage to show, to letting you know, that I´ve never felt so much love before.
But once again I´m thinking about, taking the easy way out...

But if I let you go, I will never know, what my life would be, holding you close to me.
Will I ever see you smiling back at me. How will I know? If I let you go...


Night after night, I hear myself sayin´: why can´t this feeling just fade away?
There´s no one like you, you speak to my heart. It´s such a shame we´re worlds apart...
I´m too shuy to ask, I´m too proud to lose, but sooner or later I gotta choose.
And once again I´m thinking about, taking the easy way out...


"I must say I've done something stupid. But unfortunately I can't tell you what. That's just something between me and.... me. Although I must say that I'm sorry for all the trouble I might have caused you. I don't deserve you. I don't deserve anyone."

Kanin! Kanin!

Jag såg en kanin idag! Allt som fattades var dock öronen. Stackars lilla kanin

Dumma ettor!

Ja, jag kom på att ettorna, eller en viss klass som heter Na06 är riktigt dumma. De kan inte svara normalt på en marknadsundersökning. Visst, den var inte riktigt riktad till dem eftersom de inte är vår målgrupp, men kan de inte svara seriöst för det?! Liksom, en grej de skulle svara på var vilka kategorier de skulle vilja ha med (..nu tänkte jag nästan fortsätta meningen där men då avslöjar jag ju hela grejen, inte för att det längre spelar någon roll men det vore ju klart roligast att ha något att visa upp innan man avslöjar allting), hrm, men två stycken hade iallafall svarat "torekällbergets kor och grisar". TOREKÄLLBERGETS KOR OCH GRISAR?! Och sen var det ju en annan kille som hade skrivit att han ville att spelet skulle handla om Hitler, och en annan som sa att han bara skulle köpa spelet om vi använde hans idé istället. Vafan varför valde han inte sam isåfall så att han kunde få använda sig av sin idé nästa år? Varför förstöra vår undersökning bara för att impa på polarna? We'll shoot you guys. Hmm. Nej nu känner jag mig elak som säger så dumma saker om de små ettorna. Vissa hade ju faktiskt svarat normalt. Men som jag sa, de är inte vår målgrupp, så idag ska vi testa lärarnas begåvningar istället. Hoppas på bättre resultat där! Sen hann jag ju inte sammanställa igår heller =/ får ta och göra det idag. Inte för att det finns så mycket tid idag heller, men det måste ju blir gjort. Hmm. Aja.. Jag återkommer senare för nu ska jag inte tråka ut mina trogna läsare alltför mycket :) By the way I hope this day will be a good day. But my expectations are not too good. No. I actually think this day will suck. Fast jag har ju förvisso bara en lektion, men ändå. Dum som jag är så glömde jag ju mitt naturkunskapsarbete i skolan (jag glömde alltså skicka det till mig själv) så jag måste dit tidigare (halv ett) och göra klart det istället för då jag egentligen börjar (13:50). Men men. Jag hoppas att det gör att jag blir klar iallafall. Vore skönt. Då slipper jag ju iallafall göra det sen. För det lär jag inte hinna. Usch, har alldeles för mycket att göra :( Och inte hinner jag med det heller..... Trashy trashy day(s)...

La Stella!

Jag, Erica och Kerstin satte verkligen fart idag. Kerstin var jätteduktig och ringde vår nya bästis Micke :) Wohoo! Great work Kerstin! Alla är så snälla mot oss och hittills har vi inte blivit nekade någonting (vad jag kan komma på just nu). Det känns verkligen som att vi har flyt, men usch så stressigt det är! Allt verkligen måste bli klart. Och imorgon åker ju Daniel bort och snäll som han är så skrev han en "det-här-måste-göras"-lista till oss. Tack! Haha.. Men vi löser det. Vi ska faktiskt göra jättemycket nästa vecka. Men nu när jag tänker på det så kommer Daniel inte ha någonting alls att säga till om nästan, eftersom han inte är hemma. Och det är ju typ nästa vecka som allting händer. Men det löser sig. Oj den meningen är vanligt förekommande. Nu ska jag fortsätta lite annat grejs :) I'll be back!

Foxy fox

Yey. Jag satt och pratade lite om läget med mamma. Hon ville då muntra upp mig lite så vi åkte och handlade lite olika grejer. Däribland tre burkar bruna bönor ;) haha... och endel kexchoklad. Detta åkte vi sen ut med till Jonas som fyllde år igår och var kvar där en stund :) Mucho trevligt. På vägen dit såg vi dessutom en räv. Den var riktigt söt faktiskt :)

När man tänker så är det mycket som helt plötsligt kan dyka upp. Som min käre mor påminde mig om så är karlar som blandfärs - hälften svin, hälften nöt. Woho. För mig så kommer det uttrycket från min allra bästa moster Ina, som dock bara finns i en upplaga :)

Utöver det så vet jag inte riktigt hur dagen var. Ekonomin var seg som vanligt med mycket "eget arbete". Lunchen var ännu segare och jag satt i datasalen i stort sett hela tiden. Kollade lite på bilar och satt lite på msn. Detta då jag egentligen borde ha pluggat. Grattis Lollo. Men man måste väl antagligen unna sig endel ibland. Sen UF, och jag och Kerstin kämpade verkligen med att få våra riskkapitalsedlar perfekta. Vi struntade också helt enkelt i 10-kronors valörerna, eftersom vi ändå inte vill ha dem. Sen tvingade min elaka VD mig att ringa, men det gick bra :) Tack vare mig så har vi nu ett möte nästa vecka med en kille som dessutom ställer upp att göra jobbet gratis ;) Nu ska jag inte avslöja för mycket så meningen får låta konstig helt enkelt. Man kan bara man vill. Och som man får höra mycket nuförtiden - man kan inte få mer än ett nej. Det låter dock lite fel för man kan ju faktiskt få ett ja också, så det så! Jag hoppas verkligen att vår idé kommer att funka och inte bli alltför dyr. Den vore trots allt väldigt kul att genomföra.

Well well. Dagen börjar närma sig sitt slut (för min del) så de sista minutrarna måste jag nog tyvärr ägna åt min ekonomibok. En vacker dag hoppas jag att jag är glad för det beslutet, så snälla påminn mig om så skulle ske.

Det var förresten en kille som frågade mig idag om det är bra på Ragnhild. Jag svarade lite trött ja, och han frågade då om det var mycket att göra. Suck. Jag undrar när jag får tillbaka mitt liv.

Im schule

Alltså, nej. Det går inte. Ingenting går längre. Tiden räcker inte till. Jag hinner inte träna för att vi har så pass mycket att göra, jag hinner inte plugga för att jag har så pass mycket att göra, jag hinner inte sova för att jag har så pass mycket att göra, jag hinner inte vara jag, för att jag har så mycket att göra. Jag hinner ingenting. Mitt golv var inte till särskilt stor hjälp igår. Eller jo, på något sätt kanske. Det var ganska skönt att bara ligga där och stirra upp i taket. Men anledningarna? No, they weren't good.

Nu ska jag kolla lite på teoriprovstider. Ciao.

October 9

balloons

Ett stort grattis till Jonas som fyller 18 idag :)

Dumma Lollo var dock så elak så hon glömde bort att säga grattis till honom när de sågs. Bu!
Men samtidigt så var jag snäll som inte gav honom några ärtor som min elaka lillebror tyckte. Men veckan är inte slut än :) En present kommer nog kanske senare :)



I övrigt så var dagen ganska seg. Vi var alldeles för tysta på engelskan, svenskan är 1½ timme för lång, lunchen likaså. På matten fick vi tillbaka våra prov, vilket knäckte mig. Där var den här dagen förstörd.
Tur var iallafall att vissa misstankar endast var misstankar. De stämde alltså inte, tror jag (läs hoppas). Eller jo, de stämde visst. Men men. Skit samma. Livet går vidare =/ Jag borde sätta igång att plugga nu. Prov på onsdag. Men jag är inte in the mood för nånting :( jag har alldeles för mycket att föra för att orka med. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med tid, den bara försvinner. Och på tal om tid så gick helgen alldeles för fort. En till får gärna komma snarast möjligt. Helst en liknande. Men nu i helgen blir det iallafall middag hos Linnea och efter det ska Moa låna min bäddsoffa några timmar :) det blir nog väldigt trevligt. Looking forward to it. Men först måste jag överleva veckan. Well, when I think about it, this day has been a real trashy day. Hope the rest of the week will better it up.
Cheers!

Continuation

Väl innanför dörren så slog vi oss ner vid ett bord och pratade om allt och inget. Will berättade att han inte står ut med Jhonny och inte förstod hur jag kunnat överleva två år :) Haha.. Men inga som helst problem med det I must say. Jhonny, du får gärna finnas kvar :) Jag ska ju vara tärna sen ;) Så det så! Hur som helst. Patrik var allmänt elak, men det tyckte han inte själv eftersom han bara skämtade. Nåja, jag håller väl med om det. Moa var allmänt söt och ställde upp på att göra de andra killarna avundsjuka ;) Haha! Hendri var lycklig och ville att jag skulle följa med honom och Will med flera till ett annat ställe, men icke sa Nicke. Han nöjde sig dock då med att säga: "you're nice, and I have your number, soooo..." och försvann sen. Kvar var vi, men festen hade börjat dö ut en aning. Kul hade vi ändå :)

Som en slutsats så knycker jag delar av Moas sammanfattning :) (med tillägg)

  • Exiles Damer tog SM-guld!
  • Exiles andralag vann, wohoo!
  • Exiles herrar förlorade för att domaren var sämst.
  • Will borde varna för sig själv också, åtminstone när han är full.
  • Moa och jag är bäst och tillsammans är vi oslagbara :)
  • Jhonny är indirekt min pojkvän (?) genom att Moa är min flickvän
  • Moa och Jules ansåg (hade rätt i) att jag behövde lite hjälp, men gjorde ingenting åt det! ;D haha! Men som tur var som kom Jhonny efter ett tag :) Det var dock ingen fara egentligen, men det var bra ändå :) Förlåt att jag bet dig.
  • Jimmy och Patrik skrattade mycket.
  • Sammi vågade inte dansa själv :)
  • Någon dansade en extremt osexig dans på bordet.
  • Vissa saker ser dumma ut på kort.

  • An all-day Rugby-day

    07:30 | Klockan ringer.
    09:13 | Möter Moa och Jhonny vid stationen, kliver på tåget där vi även möter Hendri.
    10:00 | Kommer till Årstafältet, möter Jimmy. Det är kallt, det regnar, det blåser, mitt paraply är sämst. Choklad är dock gott. Jag, Moa och Jimmy slår oss ner inne och börjar "plugga" (läsa VeckoRevyn).
    11:00 | Går ut igen och ställer oss och tittar på Exiles uppvärmning. Jag fryser dock halvt ihjäl så vi tar en promenad till McDonald's istället där vi sätter oss och väntar på att överhuvudtaget få plats i kassakön, eftersom Timrås klack kom samtidigt som oss. Wohoo!


    12:30 | Kommer tillbaka till matchen som började klockan 12. Det spöregnar. Vi skrattar lite åt ett visst smack-smack och tittar på fina tacklingar. Alla blir leriga, gräs(l)iga och dyngsura.
    13:30 | Matchen är slut och Exiles vinner med ungefär 40-0 eller något sånt :) Det sprutas champagne och alla är allmänt glada.


    14:30 | Jag och Jimmy bestämmer oss för att åka hem. Moa och Jhonny stannar kvar och kollar på finalen :)
    15:30 | Kommer hem, duschar och börjar göra mig klar inför kvällen - Rugbyfest på KTH's kårhus.
    20:13 | Möter Linnea vid tåget. Har en trevlig pratstund och får sedan sällskap av Jimmy, Sammi och Patrik som hoppar på vårt tåg i Älvsjö.
    21:00 | Kommer till KTH och möter Jhonny och Moa.
    21:30 | Vi släpps in - kvällen har börjat! :)


    Jhonny, Patrik och Will

    +

    Glömde skriva att det är skolfoto imorgon, vad roligt ;)

    Kanelbullens dag

    Ja, det är kanelbullens dag idag, och jag har inte ätit en endaste bulle! (Vilket trots allt är bra för det är inte särskilt nyttigt, men ändå!) Det är faktiskt bara kanelbullens dag en dag om året, och det är precis samma sak med fettisdagen, inte åt jag någon semla då heller. (För det är väl då man äter semlor?!) Haha. Full koll.

    Jag tycker att det ska bli lördag nu nu nu! Då ska vi ha roligt, roligare och roligast! Haha! En hel dag à la Lollo, Moa and the rest är too good to be true nästan. Bättre kan det inte bli! Party party på kvällen då också, wohoo..!

    Jag är trött, vilket Ia fick lida av i telefon då jag bara satt och skrattade åt ingenting (kanske nästan mest åt mig själv? = sämst, haha, men ändå, det är en världslig sak).

    Förresten så är jag verkligen in the concert-mood, så om det kommer något bra band till Sverige (och med Sverige menar jag Stockholm) i höst/vinter så skull jag verkligen inte säga nej. Det är alldeles för länge sen sist. Men oj så bra det var då. Guns N' Roses. Lollo n' Moa, haha! Elit :) (och så göteborgaren och den läskiga såklart, och att jag skrev göteborgaren först har faktiskt en anledning).

    Men nu måste jag nog sluta skriva, eftersom en viss Micke inte kommer orka läsa då eftersom jag "skriver för mycket" haha. Vad nu det ska betyda ;) Men okej, det var nog bara en bortförklaring för att slippa skriva mer för nu är jag allmänt övertrött och hela det här inlägget är bara en massa bullshit på svenglish, very nice fågelbajs (borde kanske egentligen vara fågelbice där istället för att det ska rimma på riktigt). Shit håll käften bara Lollo! Eller jag använder inte munnen just nu, så jag får springa ner efter lite tejp så att jag inte kan skriva mer. Men då blir mamma arg för att jag tar tejpen, så då slutar det bara med att jag sitter och skriver istället. Haha.. Det här blev verkligen ett schvungfullt inlägg ;)
    G'night!

    Frågestund, igen :)

    1. Var hittade du den här listan? Någonstans på internet, kommer inte ihåg vart.
    2. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Södertälje och mamma i Tierp skulle jag tro. Eller kanske Skärplinge, jag vet inte.
    3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Mina senaste installationsförsök har misslyckats på grund av min gamla trötta burk :)
    4. Vilken är din favoritrestaurang? Texas Long Horn, haha!
    5. När badade du i en pool senast? Oj, nån gång efter en träning för ett par veckor sen. På badhuset då alltså.
    6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ifall vår teater i 8an räknas så ja.
    7. Hur många barn vill du ha? Ett eller två.
    8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hmm, jag vet inte.
    9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Valet är ju redan förbi, och jag fick inte rösta.
    10. Vad har du för TV-kanaler? Hmm, de som ingår i ett boxer-paket.
    11. Har du åkt moped någon gång? Jag har faktiskt körkort för det ;) Haha!
    12. Har du busringt någon gång? So many times, men det är länge sen nu.
    13. Har du fått felparkeringsböter? Nix.
    14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej, det skulle jag nog inte våga. Däremot så skulle jag vilja hoppa fallskärm ut från ett berg eller nåt, vet inte vad det heter bara. Men flygplan, no way!
    15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Miami.
    16. Har du en egen trädgård? Yes.
    17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Hmm, det vet jag inte.
    18. Kan du alla orden i nationalsången? De två första verserna iallafall :)
    19. Badkar eller duschkabin? Platsbyggd duschkabin :) helst med mosaik eller så :)
    20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Jag kommer inte ihåg vilka filmer jag har sett den senaste månaden.
    21. Favoritpizza? Hmm, någon med mozarella och sånt på :)
    22. Chips eller popcorn? Chips, men det äter jag inte så ofta.
    23. Vilken färg på läppstift använder du? Inget alls.
    24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Går det? Haha!
    25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nix, never ever.
    26. Apelsin- eller äppeljuice? Juice dricker jag väldigt sällan, men om det händer så föredrar jag äpple.
    27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Micke och Martin tror jag. Jag åt friterad kyckling med ris och sötsur sås.
    28. Favoritchoklad? Marabou mjölkchoklad eller apelsinkrokant :) annars någon trevlig vit choklad. Mums!
    29. När röstade du senast? Det minns jag inte.
    30. När åt du en hemodlad tomat sist? Not a clue.
    31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej, men lite småpriser och endel medaljer.
    32. Är du bra på matlagning? I rätt sällskap.
    33. Klarar du att tanka själv? Självklart :)
    34. Har du beställt något från ett shoppingprogram som går på TV? Nix.
    35. Pepsi eller Coca Cola? Coca-Cola :)
    36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Så pass seriösa jobb har jag inte haft.
    37. Vad var det senaste du handlade? En kjol och en topp.
    38. Har du kräkts offentligt? Hmm, en gång när jag var mindre då jag kräktes blod mitt i en fotbollsmatch mot enhörna :P Men jag tror bara det var mamma och pappa som såg.
    39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Mångmiljardär vore inte fel, men inte heller en sann kärlek.. Ett mellanting?
    40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Visst, man kan uppskatta någon och bli intresserad vid första ögonblicket, men kärleken byggs på så pass mycket mer.
    41. Har du ringt något betalnummer? Nej.
    42. Kan man vara vän med sitt ex? Jadå.
    43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Den senaste gången jag besökte någon på sjukhus var för tre år sedan när jag besökte Kristin =/
    44. Hade du mycket hår som liten bebis? Nej, jag tror jag hade ganska lite. Eller lagom kanske.
    45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Telenors automatiska.
    46. Vad har du i din väska? Kalender, nycklar, pengar, hörlurar, pennor, block, tuggummi, mobil, mascara. 
    47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Dricker jordgubbste med socker och mjölk, till skillnad från min morgonvana grönt te med citrussmak och mjölk (utan socker).
    48. Vad är du tacksam för idag? Att jag fick så bra hjälp till matteprovet så att jag klarade det! :D Woho! Tack!

    Maaaaaaaaaatte

    Yes, nu har jag pluggat matte sen klockan 3, underbart roligt. Eller vänta, va? Ha, vilket skämt. Sen fick jag höra idag att det tydligen är ett G-prov. Wohooo. Vad lycklig jag blir. Det betyder alltså att jag kommer få IG och inte ens har någon endaste chans att få G. Yeeey. Men jag hoppas iallafall. Annars skulle all hjälp jag har fått bara vara bortslösad tid (alltså deras tid, inte min) och det hoppas jag verkligen inte. För det har (trots att det varit matte) varit roligt. Men jag tycker faktiskt att en utmaning i matteboken borde gå att lösa, men tydligen inte. Eller så spelade en viss trötthet in, för den var väldigt seg.

    Idag kom förresten Magnus (vår rådgivare) på besök till vårt UF-möte. Det var roligt att träffa honom och få lite idéer och tankar om vår produkt. Bortsett från det så var dagen rätt seg. Lars verkade typ segare än vanligt, vilket är väldigt jobbigt när lektionen är en och en halv timme lång. Det gäspades dessutom väldigt mycket vid vårt bord. Men det kändes iallafall som att jag lärde mig något för en gångs skull, och det gjorde mig lite gladare.

    Usch jag har förresten varit väldigt onyttig den senaste veckan. Jag har inte tränat någonting alls, men ätit huur mycket godis och onyttigheter som helst. Det har verkligen varit på tok för mycket av den varan. Godis, chips, "nyttigt godis", munkar, bullar, brownies, you name it. Jag måste verkligen träna imorgon!

    Men nu måste jag fortsätta med matten om jag ska få någon tid över till att sova inatt. Sov så gott!

    Frågor

    Favoritcafé: Waynes med Moa :)
    Favorittidning: Vecko Revyn, och ibland även SOLO
    Favoritplagg i garderoben just nu: Hmm, min grå peak-tröja.
    Byter gärna garderob med: NK :)
    Vanligaste färgen på mina kläder: Blått
    Sminktips till allmänheten: Bara att man inte ska sminka sig för mycket antar jag.
    Mitt rum kan beskrivas som: Mysigt (tycker jag), mörkt och ljust, haha.
    Mig själv med tre ord: Jag hoppas att jag är snäll :) men jag är jobbig och tråkig också
    Jag tränar: På Nautilus.
    Jag ville bli när jag var liten: Arkitekt.
    Nu vill jag bli: Något som har med inredning att göra, arkitekt finns kvar men det lutar nog lite mer åt homestyling eller fastighetsmäklare.
    Humör just nu: Panik, panik och panik. Har matteprov imorgon och jag kan ingenting...
    Är det nåt du absolut inte äter: Kaviar, messmör, ärtsoppa.
    Hur många kuddar sover du med: Två-fyra.
    Morgon- eller nattmänniska: Natt.
    Sparare eller slösare: Oftast slösare, men jag är ändå ganska sparsam.
    Bästa film: Vet ej :)
    Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ett eller två.
    Bio eller promenad: En promenad hem från bion :)
    Är du kittlig: Nix :)
    Största svaghet: Att jag är svag kanske?
    Det här är jag bra på: Att stöka ner mitt rum :)
    Chips, morötter eller godis? Morötter, men godis är gott :)
    Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Just nu faktiskt välstädat och jag är glad :) Annars jättestökigt.
    Kaffe, te eller inget? Bägge :)
    Har du en besatthet? Hmm, jag tänkte på något häromdagen men det har jag glömt nu :)

    Moa, du är nästa person att svara på samma frågor :)

    Utmanad av Moa

    "Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har
    och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan.
    De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här
    inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på
    deras bloggar och meddela att de är utmanade."


    1. Till skillnad från Moa så är mitt rum ALLTID stökigt, hur ofta jag än städar. Städar jag en lördag, så är det oftast stökigt igen lördag kväll eller söndag morgon. Absolut senast måndag kväll, då skolan börjat igen och jag helt enkelt inte orkar bry mig mera.

    2. Jag kan få en hel dag att gå utan att göra något som helst, dock ångrar jag mig då på kvällen och försöker få saker gjorda då istället.

    3. Så fort jag får tråkigt eller så så plockar jag fram min kära mobil och skickar iväg ett sms :P Jag vet dock inte riktigt vem som är den mest drabbade nowadays, eftersom jag försöker sluta med detta. Min mobilräkning är alldeles för hög. Mobilfreak.

    4. Om jag tänker på en låt och inte kommer på vilken det är så nynnar jag melodin och spelar in den, vilket är väldigt pinsamt när någon får för sig att lyssna.

    Femman behövde jag hjälp för att komma på, och fick då ganska många svar. Jag orkade dock inte skriva om de jag redan skrivit, så nu skriver jag flera i samma istället.

    5. Jag pratar i sömnen, somnar när jag inte borde, ger bort kuddar, springer jättefult, och där tog det nog slut, tyvärr.

    Hmm, vem ska jag nu utmana? Jag tar några i klassen;
    Cici, Kerstin, Felles, dock bara tre.

    "To have and to hold....

    Ytterligare en dag i skolan. En hyffsad start på dagen med engelska som innehöll en dikt av William Shakespeare; "Shall I compare thee to a summer's day?" som var så här:

    Shall I compare thee to a summer's day?
    Thou art more lovely and more temperate.
    Rough winds do shake the darling buds of May,
    And summer's lease hath all too short a date.
    Sometime too hot the eye of heaven shines,
    And often is his gold complexion dimm'd;
    And every fair from fair sometime declines,
    By chance or nature's changing course untrimm'd;
    But thy eternal summer shall not fade
    Nor lose possession of that fair thou ow'st;
    Nor shall Death brag thou wander'st in his shade,
    When in eternal lines to time thou grow'st:
    So long as men can breathe or eyes can see,
    So long lives this, and this gives life to thee.


    Efter det hade jag håltimme så jag gick hem en stund, och mötte sedan Moa vid bussen klockan 10. Snäll som hon var så hjälpte hon mig då med matten, och efter en stund kom också Micke. Snällt snällt.
    Sen svenska, jag och Cattis fortsatte med vårt underbara reportage om vår käre Gretel Hansson, haha! Ojojoj, hur ska detta sluta. Roligt är det iallafall :) Sen lunch, men jag satte mig istället och pluggade matte igen. Fick lite hjälp av Daniel och letade sen upp Moa igen och fortsatte tillsammans med henne. Micke kom med även denna gång, kanske mest för att jag hade en godispåse? Haha vad vet jag. Sen gick jag hem en stund och kollade på reprisen av One Tree Hill som jag tyvärr missade större delen av igår. I can't wait 'til sunday! Men efter det blev jag tvungen att gå tillbaka till skolan igen för då hade vi matte. Ganska seg lektion men Åsa hjälpte mig iallafall endel och förklarade de uppgifterna vi gjorde vilket var mycket bra.
    Naturkunskap som sista lektion, och vi skulle då börja med vårat fördjupningsarbete. Detta fick man dock göra hemma och jag känner mig så sjukt stressad över matten så jag gick helt enkelt hem. Jag borde ju egentligen ha börjat med arbetet då, eller åtminstone räknat matte, men vad gjorde jag? Jo, jag satte mig framför tvn. Grattis Lollo! Grymt bra! Dock var detta bara en timme (lite mindre) så det gjorde nog inte så mycket. Efter en lång dag i skolan behöver man faktiskt göra något annat ett tag. Så är det bara. Men nu måste jag nog iallafall ta och få något gjort om jag överhuvudtaget ska få G på provet på onsdag.




                                                         .......until death do us part."

    Design

    Nu hade jag blivit lite trött på min bloggs utseende med temat "kärlek" eller vad man ska kalla det. Kändes inte längre så roligt som det nästan gjorde när jag ändrade till det. Men det är sånt som händer. Smaklökarna förnyas eller ersätts helt med andra helt enkelt :) Texten såg dessutom väldigt ful och konstig ut med den designen, så den var värd att bytas bort. Det borde absolut finnas fler mallar att välja mellan.

    Idag har också varit en sån där seg dag som förekommer väldigt ofta nu för tiden... Jag längtar faktiskt tillbaka till den tiden då man hade något för sig varje helg. Jag skulle gärna ha det så nu också. Men det är ju tydligen också något som förnyas, eller som sagt ersätts helt. Synd. Verkligt synd. En fika på Valvet eller en filmkväll skulle verkligen inte sitta fel.

    Jag hittade förresten min jacka, eller vad man nu ska kalla det, i stugan. Den negativa upptäckten var dock att den numera är för stor och sitter konstigt =/ men det är nog smällen man får ta. Hade jag haft mammas tillåtelse så skulle jag komplettera den med en till snygg höstjacka, men hon skulle nog inte bli så glad då. Men variation förnöjer faktiskt! Och hon ska nog inte säga något egentligen, för hon har ganska många olika jackor och kappor och kavajer att välja mellan. I have not.

    Jag köpte godis idag. Först hade jag plockat på mig 3 hg lösgodis, och tog sen en titt på "Exotic snacks" hyllan. Ni vet "roligare än grönsaker, nyttigare än godis." Men det betyder inte direkt att man kan kalla det nyttigt. Verkligen inte. Haha. Vilket skämt egentligen, men gott är det. Visserligen köpte jag bara två olika sorter och ungefär fyra stycken av varje, men det var det nog värt iallafall :) Åtminstone gott. Sen pratade jag i telefon med Ia, och vi åt då vårt exotiska snack tillsammans och jämförde hur de såg ut. Finemang. Fortsatte prata med henne ett tag tills jag var tvungen att laga mat och därmed behövde lägga på eftersom det var svårt att skära kyckling med en hand. Ia utbrast då (innan vi la på): "Gör du alltid kyckling?!" Svar: Ja, suck.

    Update

    Yes, det fanns tydligen mer igår :) After Eighten togs fram, tillsammans med Polly Apelsin och Polly Cappuccino & Mint eller vad den nu heter.. Hur som helst :)

    Nu måste jag göra andra grejer men det kanske kommer mer sen :) Ciao!