Han är så smart ibland, min lillebror

Mamma har varit hos optikern idag och provat glasögon, men hon kunde inte bestämma sig för vilka hon ville ha så hon tog hem fyra par för att testa. Vid middagen tog hon fram dem och lät mig, lillebror och pappa vara smakråd. Lillebror tycker dock det är roligt att testa även han, så han roffade åt sig ett par och satte på sig dem. Konversationen fortsätter som följande:

David: "Men hallå! Jag ser ju BRA i dem här! Eller vänta, det är ju precis likadant utan..."
Jag: "Det är ju bara vanligt glas i dem?"
David: "Meh... Det visste väl inte jag..."

I en enda stor röra

Städningen blev inte direkt som jag tänkt mig. Efter att jag plockat in alla kläder i garderoben som låg utspridda över golvet fick jag en idé om att göra om i garderoberna. Sagt och gjort, jag röjde undan allt som var i vägen (dvs puttade dem åt sidan eller in under sängen) och började fixa. Det blev färdigt på nolltid och jag har nu otroligt mycket plats till alla mina klänningar, dessvärre får inget av det jag röjde ut längre plats, så nu har jag grejer över hela (märk: HELA) golvet. Detta orkar jag dock inte fixa med nu, så jag väljer att rymma hemifrån över natten.

Förövrigt så var jag hemma hos Linnéa idag och hjälpte henne att bygga ihop en 160 cm bred malmsäng från IKEA. Vi skruvade och lyfte och monterade i två timmar, men sen var allt klart. Roligt var det.

Come on come on

NU SKA JAG STÄDA !


Seize the day

Jag känner mig helt ut-och-in-vänd... Har samlat på mig så mycket skit som en vanlig människa inte borde tåla, men jag är nog starkare än jag själv och många andra tror. Nu börjar det dock rinna över. Jag klarar det inte längre. Men det lilla jag lyckas få ur mig ersätts snabbt med något annat som jag tvingar mig själv att stänga inne minst lika länge som det som fanns där innan. När når man gränsen? När inser man att det är dags att ge upp drömmen och börja leva i verkligheten?




Even though I know we can't be our sun on set,
you're simply the best thing I never have


Borta bra men hemma bäst

Då var det dags igen. Efter tre dagar hemma så åker vi återigen ut till Kalles stuga. Det slog mig för ett tag sen att det här blir tredje helgen i rad som jag är borta, kanske dags för en ordentlig hemmahelg snart?

I've done it

Nu har jag gjort det. Äntligen. Det som jag dragit ut på så länge, men som det inte hade varit någon fara att dra ut på lite längre... Hmm... Hursomhelst. Jag har anmält mig till min utbildning, så snart sätter det igång. Mer om det kommer kanske nån gång framöver, för jag tänker inte låta nån knycka mina planer den här gången - bara för att dem kan.

Kärlek

Imorgon åker jag och älskling ut till hans stuga,
blir en bra uppföljning på förra helgen, då vi var i min.




Jag älskar dig så otroligt mycket.

För jag har tagit studenten



Jag och världens bästa Hilda, 5 juni 2008

Fotboll

Sverige 2-0 Grekland

W O H O !

Första dagen utan skola

Det är måndag, jag har tagit studenten, och det här är min första dag som arbetslös (eller "arbetssökande" som jag fick höra vara ett lite "finare" ord). Fast egentligen är jag inte arbetslös, jag är LEDIG, och det behövs kan jag lova. Tråkigt är dock att jag blir så otroligt rastlös direkt, så nu måste jag hitta på nåt. Frågan är bara - vad?

Studenten




Okej Annapanna, here it comes:





(...och Anna också, såklart!)

Älskling

Det är du och jag föralltid.


Studentpresent

Kalle ringde igår och berättade att han höll på att fixa med en studentpresent till mig. Han var hur hemlig som helst och satt och fnissade i telefonen mest hela tiden och frågade om han skulle beställa eller inte, och om jag trodde att det var en bra grej. Efter ett tag kände han ändå att han var tvungen att berätta vad det var han funderade på, eftersom jag skulle kunna ha vissa åsikter om saken. Samtalet löd ungefär så här:

K: Hmm, alltså... Om vi säger såhär... Vill du hoppa bungyjump med mig?
L: Haha va? Näää aldrig i livet!
K: Joooo komigen!
L: Nej, aldrig, om det är nåt jag inte ska göra så är det det.
K: Men joo, vi gör det tillsammans!
L: Vadå, båda samtidigt eller?
K: Nej man hoppar ju en och en.
L: Så fan heller, glöm det.
K: Joooo snälla.
L: Nej. Aldrig.
K: Meh, okej då.... Då får jag komma på nåt annat.

Haha, bara för att han är knäpp och
hoppar från 17 meter höga klippor och från klaffbron, så betyder inte det att JAG gör det. Bungyjump - aldrig i livet. Never ever.


Fira fira Lollos student

Haha min lillebror är bara alltför underbar. Han har skrivit en dikt/sång/vaddetnuänär som handlar om att jag tar studenten. Här kommer den:

Fira Fira Lollos student
Och lilla jags grundent
Syster går ut gymnasiet efter tre år av slit
Jag går ut grundskolan med endast en riktigt bra lärare - i gymnastik
Men båda får till slut fira att gå ut från sin skola
För Lollo kan de närmaste åren innehålla inget annat än sola
Medan jag som efter sommarlovet kommer gå tre år till
Som inte riktigt kommer bestå av lika mycket chill
Men sen är det min tur att ta studenten och fira natten lång
Fira med JAG HAR TAGIT STUDENTEN i en glad och munter sång!

All these things I hate revolve around me

Skåpet är tömt. Nyckeln är borta från nyckelknippan. Böckerna är återlämnade. Skolan är (i princip) slut. Allt som återstår är två lediga dagar, och sen.... (trumvirvel) ...studenten. Idag ska huset börja städas, och jag har för avsikt att börja med mitt rum. Visserligen kommer jag med all säkerhet att hinna stöka ner det igen till torsdag, men jag får hoppas att så inte blir fallet. Städa är inget för mig. Nej.

Mycket har hänt på senaste tiden. Mitt hjärta har börjat säga ifrån på allvar. Jag orkar inte längre med att leva som jag gjort de senaste tre-fyra åren. Jag klarar inte längre av att ta någon skit, vilket det har blivit alldeles för mycket av. Jag klarar inte längre av att vara den "underbara flickvännen" som bara accepterar allt - vad det än är - utan att röra en min när jag i själva verket går sönder inombords. Jag säger ifrån nu. Jag säger nej.


Dead By April