allt är helt

Har spenderat förmiddagen på sjukhuset och fått träffa en sjuksyrra, en läkare, en röntgenspecialist och en ortoped. Hos den sistnämnda kunde det iallafall konstateras att ingenting i fingret är brutet eller av på annat sätt, men att jag har fått någon form utav stukning som inte kan läka av sig själv, utan jag måste gå till en terapeut två gånger för att få sjukgymnastik. Helt sjukt!

När jag var klar på sjukan åkte jag hem till Kalle som tog ledigt idag för att passa Balder så att jag kunde gå till doktorn. Vi bestämde oss för att åka ut på utflykt och rullade iväg mot Grödinge där vi tog en fika. Vi tog sen färjan över till Skanssundet och åkte sen vidare till Saltå kvarn där vi fikade igen. Passade även på att åka förbi djuraffären på vägen hem för att införskaffa hundmat och nya matskålar, som får hans gamla skålar att se skittöntiga ut eftersom de är så små. Mysig eftermiddag!

ortopeden

Jahapp... En sena i fingret är förmodligen av så jag fick en remiss till ortopeden på sjukan så att dem ska kunna laga den. Åkte dit för att få det gjort på en gång men nej, då hade de inga ortopeder i tjänst i eftermiddag. Kasst! Måste alltså dit imorgon förmiddag men då vet jag ingen som kan passa Balder under tiden....... Blääää

oh happy day

Ska strax iväg till läkaren för att titta till mitt finger som gör ont och inte går att räta ut ordentligt, Kalle har skrämt upp mig ordentligt så jag är lite smårädd men det ska nog gå bra. När jag kommer hem igen ska jag hjälpa mamma att skriva diverse adressetiketter samt plugga. Oh happy day!

kalashelg

Jag har haft en helt underbar helg ute i Kalles sommarstuga där hans far firade 50 år. Vi har fiskat i flera timmar, ätit godsaker så vi nästan spruckit, busat med Balders bästaste hundkompisar, plockat massvis med svamp, blodat ner oss (en liten Lollo gjorde sig rätt illa på Balders koppel...) och jagat en get på vägen hem. Utöver det har vi passat på att mysa som bara vi kan.

Kalle, jag älskar dig verkligen helt galet mycket!

kalasbakning

På fredag fyller min käre svärfar 50 år och jag har åtagit mig projektet bakning till kalaset på lördag. Frågan är bara vad som ska bakas. Har inhandlat diverse sötsaker som kan komma till användning men har ett par dagar på mig att lista ut vad som passar bäst för ändamålet. Har ni något förslag?


trötta hundägare

Jag och voffi tog lite sovmorgon idag. Eller ja, han sover i och för sig fortfarande medan jag har varit vaken sen strax före 10. Jag förstår mig inte på de hundägare som tröttsamt släpar ut sina stackars hundar runt 7-snåret på morgonen. Det är ju bara att låta dem fortsätta sova så slipper ni klaga? ;)

Nu ska jag dock VÄCKA honom och ta en promenad. Herrå!

lägenhet

Jag har varit ute på språng fram tills nu, och snart ska jag iväg igen. Tipsade Kalle om en lägenhet igår och för ett par timmar sen ringde mäklaren upp honom och frågade om han kunde komma och titta på den direkt, vilket han inte kunde eftersom han jobbar. Istället fick jag pallra mig dit och nu jag är ju helt såld... VILL HA!

end of

Sommaren som jag längtade halvt ihjäl mig efter är nu snart över. Jag har alltså slutat jobba nu. Under nio veckors tid har jag trampat ut och in på begravningsbyrån. Under nio veckors tid har jag lämnat ifrån mig min lilla gris fyra morgnar i veckan. Under nio veckors tid har jag längtat ut i friheten men samtidigt trivts bra med mitt jobb. Det enda som känns så trist nu är att hösten är på intåg och jag inte har några lediga dagar tillsammans med min bästaste kvar, eftersom han börjar jobba imorgon...

Igår utnyttjade vi dock vad som kändes som den sista sommardagen till max. Vi tog en ordentlig sovmorgon på varsitt håll och möttes sen upp för att handla lite picknick som vi tog med oss i båten och åkte ut till Radön där vi spenderade många härliga timmar i solen. På kvällen lagade vi tacos och kollade på film innan vi kröp ner i sängen. Imorse låg vi kvar i sängen efter att vi hade vaknat och tittade på en till film och blev alldeles förstörda. Fem minuter in i filmen låg vi båda och grät så tårarna bara sprutade och så fortsatte filmens övriga 91 minuter. När den äntligen var slut kände vi att vi verkligen behövde göra något annat så vi åt en snabb frukost och åkte iväg en sväng till Torekällberget så att vår lilla bebis fick titta på alla får och grisar och getter. Åh vad jag älskar min lilla familj.

sommar 2010