Jag har en viss hatkärlek till förväntningar

Så var det det där ordet igen. Förväntan. Det där som är så bra om det som förväntas faktiskt händer, men tyvärr är det inte så ofta. Jag förväntar mig mycket, i många olika situationer, och allt som oftast för mycket.

Fan fan fan.


Lägg av

Jag är inte så lättlurad som du verkar tro.

Jag hade nästan glömt

På tåget hem från Jimmy i fredags satte sig ett trevligt fyllo i närheten av mig, Sammi och Linnea. Han pratade glatt och vilt med andra runt omkring, och när folk tröttnade på honom tog han upp sin telefon och ringde till någon i Tyskland. Plötsligt vet han (med ett oväntat bra engelskt talande) inte vart han är på väg, kanske pga att kvinnan han pratar med honom i telefonen gör honom nervös, se nedanstående citat:

"I'm a soldier, you make me nervous lady !"


Och nu när jag och Linnea åkte hem från stan där vi fikade med Jhonny var det en kvinna som lyssnade på Charlotte Perelli - Hero heeeeeeeela vägen från Stockholm till Södertälje, så när vi traskade hem från tåget kunde vi inte låta bli att undra hur fortsättningen av kvinnans kväll såg ut. Låten fortsätter troligtvis att spelas även på bussresan (om det nu är någon sådan hem till henne), och när hon kommit innanför dörren sätter hon istället på låten på cd-spelaren medan hon lagar mat. Hon låter den sedan stå på resten av kvällen tills det är dags att gå och lägga sig, då hon istället stoppar in hörlurarna igen och somnar till låten. När alarmsignalen sedan slås på på morgonen är det samma låt som spelas, osv osv osv... Stackars öron....

Min pojkvän är nog lite bättre än din...

...och dessutom är han snyggast i världen !

image135

Jag älskar dig ♥


Vinter

Det vankas middag i Märsta, medan världens bästa Kalle är ute och åker pulka. Det blev ju vinter till slut, synd bara att den kommer nu när det ska vara påsk och vårskor och varmt.

Ge mig vår.

Jag vill också kunna rita...

...som Elin !

Hittegods

Hittade några roliga saker under städningen igår, bland annat två vykort.

Det ena var från Florida, och det stod så här:

HEJ LOLLO!
Hur mår du.
Finns det några snygga killar hemma?
Här är nästan alla grymma.
Det är väldigt varmt här.
Soliga hälsningar: Rebecka


Det andra var nåt som jag och Niclas skrev när vi var små, men aldrig skickade.
Till mina kusiner i Helsingborg var det tydligen tänkt att skickas, och det stod:

Hej!!! Här är det mycket snö. Hur mycket snö är det hos er? Hoppas att ni har det bra och att vi kan hälsa på någon gång, (Eller ni.) Vi har över 1 & ½ decimeter snö på våra träd-gårdar. (Och lite mer.)
Måndag 7 december är det innebandy i våran skola ända fram till lunch. Du hejar väl.
Vi hoppas ni har det BRA!!!
Hälsningar Lovisa & Niclas
HEJ-DÅ


Haha... Och under texten var det bilder på oss (ritade) och hela texten var skriven i en pratbubbla från en gubbe. Kul att hitta gamla grejer =)

Nytt projekt

Nu ska jag ta med febern ut (nej, inte ordagrant ut) på en åktur!

Projekt: Vårstädning!

Fel, fel, fel

När jag äntligen hade börjat känna mig lite bättre så kommer givetvis febern tillbaka som på beställning. Det är som att den knackar mig sådär på "fel" axel så att man vänder sig åt fel håll bara för att få ett elakt flin som skrattar mig rakt i ansiktet när jag fattat det dåliga skämtet och vänder mig åt det andra hållet istället. Och ingenting funkar ju heller, jag tror mig nästan kunna säga mig ha testat allt vi har här hemma i skåpen, men febern tycker bara att det är lite extra roligt. Så nu ska jag slänga mig i sängen och se fram emot en förbannat tråkig hemmadag imorgon... Tillochmed skolan skulle ju vara bättre...

Ååååååååååååååååh

Jag hatar blogg.se.

Söndag

Febern är borta, halsen börjar kännas liiiite bättre men huvudet är inte att leka med.
Det är som en bomb som bara väntar på att få sprängas, vilket den halvt som halvt gör så fort jag reser mig upp...
Trots det ska jag snart ut och gå en promenad med lillebror, och sen kanske äta lite pizza. Mums.

Soon !

Nu har jag bara en och en halv grad kvar ner till normaltemperatur !
Det här bådar gott !

Sjukling

Usch vilken hemsk dag det har varit.

Vaknade imorse hemma hos älsklingen och mådde rent ut sagt skit. Så jag skippade min sovmorgon och tog mig hemåt, bara för att upptäcka att nej, jag hade inte bara ont i halsen, jag hade feber också. 37,5 visade termometern, vilket kanske inte låter mycket men har man 35-35,5 grader vanligtvis så är man rätt körd. Jag satte igång att kurera mig med sömn, panodil, kanjang och esberitox, men febern vägrade ge med sig och framåt eftermiddagen hade tempen stigit till 39,6......... Åh vad lycklig jag blev! Inte...

Nu börjar jag iallafall känna mig bättre, vilket är tur eftersom det har varit målet hela dagen: vara frisk imorgon. Då vankas nämligen Uppsalabesök, där mina småkusiner befinner sig =) ska bli jättehärligt ! Världens bästa Kalle hänger dessutom med, så Hilda och Emil har någon mer att leka med.

Nu ska jag slå mig ner i tvsoffan och kolla på Tears of the Sun.

Krya på mig!

Jag vill gå hem

Kan det inte bli kväll snart?
Eller åtminstone bli dags att gå hem så att jag slipper detta stillasittande tråkiga?

Klockan är ju faktiskt snart fyra, visst? Eller?

En sommarkväll

Vart tog vi vägen?

image133

Booorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa

Sitter hemma hos Kalle nu och börjar inte förrän 12... Hade egentligen tänkt gå upp vid 10 men eftersom byggjobbarna i det här huset tycker att det är jättekul att börja borra och greja vid 8 på morgonen så har jag bara halvsovit sen dess... Och nu, när jag gav upp och bestämde mig för att vara vaken istället, då slutar dem ju självklart... Suck... Fast nu började dem lite igen, dock bara lite lite, så jag hade kunnat sova mig igenom det... Aja, nu är jag ju ändå vaken... Frukost!

Husband for rent, will bring own tools

image132

Another friday night

Det vankas utgång för fröken André, men du kommer inte se mig!

Onsdag kväll,

...och nu ska jag snart pallra mig ner till badet och våldgästa världens bästa Kalle.

Borta bra men hemma bäst

Så var man äntligen hemma, och nu tänker jag minsann inte flyga på ett tag. Åkte från hotellet vid två på eftermiddagen i torsdags, och kom hem klockan nio i lördags kväll. Det kallar jag LÅNG hemresa. Alldeles för lång. Väl hemma fick jag en underbar massage av världens bästa pojkvän, och i gengäld ska jag laga mat till honom, haha. Schysst deal tycker jag, och det är även så det kommer fortsätta. Jag ska laga mat och han ska diska. När det kommer till att städa och handla ska vi turas om. Perfekt.