Happy New Year

No more champagne, and the fireworks are through
Here we are, me and you, feeling lost and feeling blue
Its the end of the party, and the morning seems so grey
So unlike yesterday, nows the time for us to say...

Happy new year, Happy new year
May we all have a vision now and then, of a world where every neighbour is a friend
Happy new year, Happy new year
May we all have our hopes, our will to try, if we dont we might as well lay down and die
You and I

Yes, nu är det nyårsafton! Och vilken bra början! Jag vaknar 7:48 och guess what - jag är pigg!
No good no good. Och inte nog med det så somnade jag i soffan framför tv:n igårkväll. När? Innan nio. Yes.
Detta innebär att jag troligtvis är trött ikväll. Säkerligen redan vid middagen. Men med det trevliga sällskapet så hoppas jag att jag kan vara vaken till 4. Minst. Men näe, jag tror inte att det blir så. But I will try. Jag hoppas bara att jag lyckas hålla sällskapet vaket lika länge :)

Dagen kommer i stort sett att se ut enligt följande;
  • Lunch framåt 14-15 någonting.
  • Skjuta lite Fafner och andra mindre smällare / raketer så fort det mörknar.
  • Gäster kommer vid 19.
  • Middag (förrätt: toast med skinka, ost, sallad, melon m.m, varmrätt: lax med limesås och smörslungad (?) potatis, och efterrätt: rånformar formade som skålar, fyllda med gräddglass och med en "topping" bestående av hjortron).
  • Skjuta lite mer Fafner och andra mindre smällare / raketer.
  • Spel (?).
  • Grevinnan och betjänten.
  • Nedräkning, fyrverkerier, pussar och kramar.
  • Julgodis, pepparkakshus och annat gott.

GOTT NYTT ÅR!


I am the world that hides
The universal secret of all time
Destruction of the empty spaces
Is my one and only crime
I've lived a thousand times
I found out what it means to be believed
The thoughts and images
The unborn child that never was conceived
Metallica - Sabbra Cadabra

<3

...för ingen är som du och det älskar jag dig för

This could be the first day of my life

Vaknade fööör tidigt när klockan ringde men insåg fort att jag inte behövde gå upp! Moahaha! Så jag somnade om igen på två röda och vaknade en liten stund senare igen när Daniel skulle gå upp. Jag sa att han skulle väcka mig sen men jag tror jag hann somna om igen innan han hann svara för jag vaknade igen av att han sa "NÄÄR?"... Eller så var det bara jag som inte lyssnade.. Whatever... Sen väckte han mig igen en halvtimme senare när han skulle åka till skolan och återigen fick jag somna om. Moahaha! (igen). Men dum som jag är så gick jag sen upp way too early så jag hade absolut nada att göra 45 minuter innan bussen skulle gå. Så jag fortsatte att rita lite på huset jag började på igårkväll innan OC. OC var förresten rätt okej igår men allt börjar bli så förutsägbart så det är nästan inge kul längre... Det känns som att de bara gör avsnitt för att göra dem och drar ut på allting. Men jag uppskattar iallafall Grey's Anatomy för det är awesome. Jag har förresten sjuk ont i min vänstra axel/nacken... Det är verkligen helt stört och vill bara inte gå över... Jag måste försöka få min snälla mamma att massera mig ikväll för annars är jag död imorgon. När det gäller La Stella så känns det som att det mesta har lugnat sig lite nu, trodde iallafall jag, för helt plötsligt har vi nästan 40 beställningar och inte alls så många spel så igårkväll och idag för en stund sen så fixade jag ihop fem spel... Men jag har inga frågekort hemma så jag måste säga till Erica att hon tar med några imorgon och det skriver jag egentligen bara nu för att komma ihåg det själv. Läste nyss att vi kanske ska ha ekonomiprov nästnästa vecka istället för efter lovet. =(=(=( jag kommer få IG för jag kan verkligen ingenting... Eller jo det sista vi gjorde (alltså det vi håller på med nu) det kan jag nog för det är inte så svårt med resultaträkning och balansräkning men allt annat.... Bläää I say.... Bokföring är helt enkelt inte min grej. Och jag tycker att fyra kapitel i ekonomi är lite väl mycket att ha ett prov på, speciellt när man får veta att man kanske ska ha det om två veckor och inte om fem för de fem veckorna när vi bland annat har lov så har jag iallafall tid att plugga och försöka lära mig något... Dessutom så kanske mamma kan hjälpa mig med det då... Because I really don't get it... Men nu har vi snart ekonomi så jag måste börja pallra mig tillbaka till skolan.. Som tur är så har vi inte Lars idag utan Tina som vi aldrig har haft ekonomi med men jag tror att hon är bättre än Lars iallafall... Eller snarare hoppas.. Jaja.. Nu har jag ett ytterligare inlägg fullt av bullshit... Kanske borde börja skriva lite mer seriöst snart men why should I?! Förresten så kommer jag nog lägga ut min önskelista här under kvällen :)

The Oboy-incident

När det äntligen var Grey's Anatomy igen igårkväll efter en veckas längtande och jag kollade som bäst så hände det som inte fick hända.

Det var nämligen så att jag i lördags - när vi skulle stå på Torekällberget hela dagen - hade varit duktig på morgonen och fixat en termos (termös/termus?) med varm oboy. Men, jag kom mig aldrig för att dricka av den... Så jag tog ur den ur väskan igen när jag kom hem och ställde den på golvet bredvid mitt skrivbord på mitt rum. Sen glömde jag bort den... Eller inte helt egentligen, för jag sa till mig flera gånger att jag skulle gå ner med den och skölja ur den but i never did. Stupido!
För er som inte vet vad som händer när man glömmer en termos med oboy så kan jag berätta såhär lite i förväg att det smäller. Och som sagt - det small......
Helt plötsligt hade jag alltså oboy på väggarna, på golvet, på lakanen, på fönsterbrädan (på andra sidan av rummet).... Och medans jag höll på att städa undan detta med en pappersrulle så kom jag på det oundvikliga. När locked flög upp så flög det ju självklart uppåt.. Upp i taket... Sakta tittade jag uppåt och märkte det värsta... Yes, jag hade Oboy (fast det var inte riktigt oboy längre, det var jäst oboy som såg ut som en blandning av **** och ******) som en stor fläck i taket...!!! Usch i say. Det var verkligen vidrigt.. För att inte tala om lukten... Bara denna hemska lukt fick mig att börja gråta. Men jag torkade upp allt. Sen la jag mig i sängen framför TV:n med ett fönster öppet för att försöka få bort stanken. Men icke. Den bet sig in... Sen pluggade jag lite idrott som jag inte hade hunnit med så mycket p.g.a. Oboyen och sen somnade jag....!!


Get to know me

Fyra saker jag ser fram emot
¤ Sommaren
¤ En välbehövlig sovmorgon
¤ Julafton
¤ Slutet av UF-året

Fyra saker jag har på mig dagligen
¤ Ett leende
¤ Underkläder
¤ Mascara
¤ Med mig : telefon

Fyra saker som irriterar dig
¤ Att vi inte har några studiedagar
¤ Att jag inte tjänar mycket pengar
¤ Att tiden går för fort när man är ledig
¤ Att jag för tillfället inte har tid att göra det jag vill göra

Fyra saker jag rör varje dag
¤ Mobilen
¤ Tandborsten
¤ Golvet
¤ Linserna

Fyra saker jag säger ofta
¤ Mjo
¤ Hehe
¤ Asså
¤ Okej

Fyra personer jag vill träffa oftare
¤ Daniel
¤ Familjen
¤ Moa
¤ Släkten

Fyra saker jag gör varje dag
¤ Pratar
¤ Sover
¤ Går
¤ Borstar tänderna

Fyra band/artister jag har sett live
¤ Metallica
¤ Guns N' Roses
¤ Gyllene Tider
¤ Bullet For My Valentine