Long time no see

Japp, nu var det ett tag sen jag skrev. Så nu tar jag lite nya tag i det här och berättar om min senaste vecka! Eftersom jag gör det så kan inte Jhonny längre klaga på att jag är en torris, så det då.

Tisdag (21 november)
Vi hade först UF och fick då vår leverans av spelpjäser och sånt! Så vi satte genast igång att plocka ihop dessa in i respektive påse. Det var faktiskt nästan roligt! Efter lektionen så bar det av hem till farmor och farfar för lite mat och sånt eftersom Ia hade kommit upp för hon skulle simma SM i Uppsala :) Hihi. Hon är duktig hon. Vi åkte hur som helst dit, kollade lite på gamla kort och sånt som farmor ville visa, åt, och sen kom mamma och hämtade oss så körde jag hem. När vi kom hem så åt vi litegrann (igen) och sen skjutsade mamma mig och Ia till badhuset eftersom hon skulle få lite vattenvana och så :) Sen satte vi oss i bubbelpoolen, kollade lite på tävlingen som var och sen solade vi lite. Sen satte vi oss i bastun och sen åkte vi hem. Sen kollade vi på Grey's Anatomy och åt lite mackor och sen gick vi och la oss. Jag vaknade dock 20 minuter senare av ett sött alarm... :)

Onsdag (22 november)
Jag fyllde denna dag 18!!!!!!!!!! Wohooooooo!
Dagen började med att mamma, pappa, Simon och David kom upp och sjöng för mig :)
Jag fick en bil (en Corvette 58), en sommarstuga och ett halsband osv :) Haha... Right...
Sen hade vi prov =/ det kändes hyffsat men vi kommer inte få tillbaka det på ganska länge så vi får se hur det gick nån annan gång. Sen fixade vi hemsida till vårt företag :) förhoppningsvis så kommer den snart upp så att den kan spanas in! Länk kommer då :) Sen var det lunch och då fick jag jättesöta presenter av Moa! Du är bäst Darling! <3 Sen hade vi ekonomi och då var Simon och Daniel lite lagom jättehemliga och gick runt och "viskade" att de skulle sjunga för mig. Men jag är grym på att låtsas som ingenting och sen se jätteförvånad ut. Så var det med det. Usch jag tycker inte om när folk sjunger för mig. Men misstolka inte och tro att jag inte gillar konserter eller så, för det gör jag! Jag menade bara att jag inte tycker om när man sjunger "ja må hon leva" och såna grejer. Anyway. Sista lektionen var gympa, sen tillbaka till skolan för att göra det lilla sista och möta Daniel och sen gick vi hem och åt lite familjemiddag. Mums! Sen kollade vi på OC och sen åkte han hem och dagen var i stort sett slut.

Torsdag (23 november)
"Sovmorgon", vilket innebär att vi egentligen hade sovmorgon men vi jobbade med företaget så vi började 9 istället för 11:40. Jag, Erica och Kerstin fixade endel påsar till spelen. Sen var resten av dagen ganska seg. På kvällen kom Jonas hem till mig och gav mig en present :) Haha.. Favorit i repris med "Alla goda ting äro tre" :) Tack så mycket! Han var jättesnäll och hjälpte till att göra klart de sista påsarna till spelen och sen var även denna dag slut.

Fredag (24 november)
Dagen började sämst men blev lite bättre med tiden.
Det var en ganska seg dag vad jag kan minnas. På kvällen hade jag hur som helst lite middag eftersom jag fyllt år med Moa, Daniel, Jhonny, Linnea, Patrik, Jimmy och Viktor. Jag var hur trött som helst men maten var god och sällskapet var trevligt så det blev bra ändå.

Lördag (25 november)
Kommer knappt ihåg vad jag gjorde förutom att jag skrev 500 frågor + 500 svar i ett word-dokument. Det hela blev 22 sidor.

Söndag (26 november)
Vaknade runt halv 10 och gick då ner och duschade och åt frukost. Sen kom mamma, mormor och morfar och då fikade vi lite innan mamma och jag åkte till Täljehallen för att hämta Simon och Daniel och kolla lite på deras och Davids matcher. Sen åkte vi hem och fixade lite och sen kom farmor, farfar, Peppe och Emelie. De hade med sig lite paket och grejer till mig :) Jag fick min efterlängtade kamera (en Olympus mju 700 black för den som vill veta) så jag tog en massa finfina bilder :) Denna kommer jag använda mycket! Sen åt vi och pratade och sen var det dags för alla att åka hem. Kvar satt jag, mamma och Daniel och tittade på Skärgårsdoktorn.

Måndag (27 november)
Först skola och sen möte med Micke och PaulaEngkvist Tryckeri nere i Ragnhildsborg för att se till så det inte var några frågor angånende spelet som de ska trycka. Det gick finfint och de berättade att de startar maskinerna imorgon (tisdag)! Vi bestämde också att vi ska komma dit på onsdag och plocka ihop allting. Klippa och klistra rent ut sagt! Men det blir nog kul.

Tisdag (idag)
Ekonomi med Larsa som var så fyndig när han ställt en fråga och det var helt tyst i klassrummet. "Tystnad råder, tipp tapp!" Jahaja! Sen hade vi lunch så jag och Moa tog lite qualitytime med en gemensam lunch. Long time ago! Vi har nog inte ätit tillsammans i skolan sen i våras tror jag. Eller har jag fel? Sen hade vi UF så vi planerade lite inför Öppet Hus på torsdag. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi är nog alla lite less och vill bara att spelet ska bli klart så att vi kan börja sälja det.

That's all for today. Kanske kommer det lite bilder senare!

It's all about the money....

Att ni inte förstår er på mig är det som gör att jag inte förstår mig på er.
Ni tror att allt handlar om pengar. Att ha ett vinnande koncept.
Att bli som ni. Eller som ni velat bli.

För mig handlar det om andra saker.
För mig handlar det om att vara alla andra till lags.
Att göra det man förväntas göra.
Att vara den man förväntas vara.

Hela min vardag handlar om att vara alla till lags.
Jag går inte upp ur sängen på morgonen för att jag vill det, utan för att jag måste.
Jag går inte till skolan för att jag vill det, utan för att jag måste.
Jag gör inte alltid av med pengar för att jag vill det, utan för att jag måste.

Men jag kommer hem. Inte för att jag måste, utan för att jag vill det.
Det är det inte alla som gör.

two weeks to go

Jag fick idag en smärre panik då jag insåg att jag fyller år om två veckor. Själva födelsedagen är det ingenting att oroa sig för, det var när jag satt med körkortsteorin i köket med mamma och pappa som jag kom på att jag ska göra teoriprovet om 16 dagar! Shiiiiit. Det är verkligen inte länge. Två veckor går fort och sen helt plötsligt är det fredag och jag ska infinna mig i provlokalen nere i stan. Dags att börja plugga på riktigt nu! Jag måste läsa igenom hela boken, kolla lite på vägmärken igen (som jag egentligen kan eftersom jag redan kunnat dem en gång tidigare, hoppas jag, då jag tog moppekörkort [ja, jag har moppekörkort]). Jag måste även klara spelet jag köpte med en massa frågor. Hittills har jag bara klarat vissa delmoment men inte det "slutliga provet" som är ungefär som det riktiga teoriprovet.. Anyway.. Jag har en del att göra!

Tisdag 7 oktober 2006

Det är morgon, och oj vad jag kämpar för att inte stanna hemma. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Jag klarar det inte. Jag klarar det verkligen inte. Men jag har lovat... Hur ska jag klara av att se folk i ögonen? Hur ska jag klara att gå obemärkt förbi? Hur ska jag klara mig igenom en hel skoldag utan tårfyllda ögon och den där smärtan man får av den där speciella blicken - blicken som inte existerar. Blicken som ignorerar. Är jag den enda som måste förstå? Kan jag inte bli förstådd?









Snälla...

I can only imagine

Jag blir bara så trött på att alla ska vara så FÖRBANNAT efterkloka!

Men visst. Det är bara jag som måste ta ALL skit. Det är bara jag som gör fel. Det är bara jag som inte får gråta.
Det är bara jag som inte får känna någonting.





Men hey, vad spelar det för roll?
Spelar det överhuvudtaget NÅGON roll?

---

"Like it never happend" ja jo tjena! Din önskan är nu närmre än någonsin. Vem fan skulle bry sig?

Jag får vad jag vill ha och två liv förstörs. Great.

Jag lovar! ALLT ÄR MITT FEL! Men snälla, tror ni inte att jag vet det?!

Well no one told me life was gonna be this way

Det är lov. Fortfarande trots allt. Men i övermorgon är det slut. Rättare sagt imorgon, för en söndag räknas inte. En söndag är bara dagen-före-skolan, och jag kan alltså aldrig tänka annorlunda. Förutom om det inte är skola på måndagen, då är det ju självklart skönt med söndag. Fast det kommer ändå en ny dag istället som är dagen-före-skolan då. Allt går alltså runt i en cirkel. Hmm. Hur som helst,  my point being, är att jag inte har gjort det jag borde gjort. Förra lördagen, alltså för en vecka sen, så var jag i Stockholm. Skulle ha åkt till Ikea också men plötsligt hade klockan blivit fem och Moa och Jhonny skulle åka till Tullinge på middag. Så det blev istället en snabb fika på Coffee Cup i Gallerian och sen lite snabbt presentletande innan jag åkte hem igen. Jag hittade bara en liten grej, men det är ändå något. Dessutom hittade jag ju två rullar presentpapper som jag slog till på och till det fyra olika snören. Så nu kan jag slå in fina paket. Woho. Eller nåt... Till middag blev det melon eftersom mina päron för tillfället inte var hemma och gjorde mat till mig. Men jag var ju inte heller hungrig så en melon passade utmärkt. Söndagen var jag lite snabbt i Stockholm för att hitta ytterligare presenter, men det blev stressigt och kaosat så det blev ganska snabbt hemfärd igen för att sedan traska hem till Moa eftersom hon då fyllde arton. Grattis grattis!Det blev en trevlig middag och hon fick fina presenter, men det blev så småningom dags för mig att gå (åka buss) hem till mig igen där One Tree Hill, Skärgårdsdoktorn och pizza väntade. Mys. Därefter måndag, vilket innebar uppstigning kl 06:00 för att vara på jobbet klockan 7. Usch. Efter jobbet (som härligt nog bara var till halv 1) så åkte vi upp till Ikea och tog en liten lunch där innan vi började kolla runt efter saker. Ikea är roligt! Jag köpte två tjocka hyllor, en golvlampa, tre spotlights, en sänglampa, tre vaser, en kruka, en murgröna, en skruv-växt, en ananas-växt, fyra lådor etc.etc :) Efter det hem för att montera ihop allting :) Fint fint! Tack så jättemycket för all hjälp! Tisdag - jobb igen, men idag började vi istället klockan 8. Jag och Jonas satte igång att måla och gjorde det så bra vi kunde fram tills klockan var 12 och mamma kom och hämtade mig. Slutjobbat för dagen, som sen försvann ganska fort utan att jag minns hur. Men det blev en tidig kväll, redan klockan 19:45 så låg jag och sov i min säng. Ibland behövs det också. Onsdag! Träning 8:00 nere på Nautilus där det faktiskt var ganska fullt. Men det var skönt att träna på morgonen. Det är verkligen något jag skulle vilja göra varje dag för man kommer igång på ett helt annat sätt än annars. Men bu, jag är såååååååååå morgontrött att det helt enkelt inte skulle funka om jag inte gick och la mig innan 8 som dagen innan. Men kanske när jag fått mitt körkort, för det värsta är trots allt att gå dit och hem i jobbigt väder. Efter träningen så blev det till att gå från badhuset och upp till jobbet i stormen. Fy vad kallt det var. Men jag kom iallafall fram och helt plötsligt var det lunch. Efter maten så satte vi igång riktigt bra med att skruva ihop fyra konferensbord med 12 tillhörande stolar. Vi hann klart på två timmar. Woho. Sen skjuts genom snökaoset ner till badet igen för ytterligare en träning. Det blev en kort en, men det var skönt ändå. Sen ut i ovädret igen för att ta oss till bussen som åkte två hållplatser på en halvtimme! Helt underbart. Dessa två hållplatser var dessutom kanske 200 meter ifrån varandra. Oj vilken lyckad resa. Vi gick helt enkelt av och tog oss en promenad upp till Dalparkskiosken där vi istället blev hämtade vilket var väldigt skönt. Det blev middag och en slökväll framför Vänner, RoomService och OC som äntligen hade säsongspremiär. Torsdag - bowling i Årsta Partihallar med Moa, Jhonny, Sammi, Linnea, Patrik, Jimmy, Viktor och Daniel. Det blev dock bara en serie och därefter åkte jag och Daniel hem medan de andra åt och fikade... Jag övningskörde sen och såg lite grann av Click innan jag somnade. Fredag: Stockholm och Heron City. Jag hittade lite saker att lägga till på min önskelista till min födelsedag om 18 dagar. Det blev thai-buffé till lunch och grekiskt till middag. Vi såg Djävulen bär Prada som var helt okej :) därefter bar det hemåt. Idag, lördag, tog jag lite sovmorgon och gick upp kvart i ett. Det blev lite frukost + fika samtidigt som jag visade upp lite av det jag önskar mig för mami och papi. Men nu har jag suttit här alltför länge och helt plötsligt är det dags för trerättersmiddag med familjen. Enjoy.