Bilder från stugan














Home sweet home

Jaha. Så var man hemma igen efter två veckor i stugan. Skulle egentligen åkt hem i torsdags men då sa min stora kärlek att han hade tänkt åka upp dit, så jag stannade kvar och hade några helt underbara dagar tillsammans med honom och de andra i släkten. Hur härligt som helst, och det tog verkligen emot att åka hem och säga hejdå till varann eftersom han imorgon drar till Emmabodafestivalen... Blöööö...

Anyway. Har väl inte direkt något jättevettigt att skriva om de här veckorna, annat än att vi har fiskat, busat, tagit fina bilder och bara varit. Dessutom har tiden för en gångs skull faktiskt gått väldigt fort, i vanliga fall brukar jag tröttna efter tre dagar där och sen åka hem eftersom dagarna gått så pass långsamt. Men nu så.

Om någon ändå är intresserad av dessa veckor som jag dock inte riktigt orkar skriva om nu (annat än att jag kanske lägger upp veckorna i bildform lite senare)
så kan ni läsa en snutt här istället.

Natti!

Packning pågår

Kom ganska nyligen hem från Kalle och har nu påbörjat någon slags packning till imorgon då jag drar till sommarstugan ett tag. Tänkte försöka ta med så lite som möjligt nu för att slippa massa packning på tåget sen och skicka med resten med Simon och Gik som ska ta bilen upp lite senare i veckan, men vi får väl se hur det blir med den saken. The Sims får åka med nu i första vändan, haha, har verkligen fastnat.


Skor, skor, skor

Helt otroligt hur fort tiden går. Nyss var det fredag, och helt plötsligt är det måndag igen. Har förvisso fördrivit tiden ganska mycket med Sims 3 (love it!) så det kanske är därför tiden gått så fort. I övrigt har jag provat skor, massa skor, tillsammans med Giken, Ia och Sålle. Vi provade nog varenda högklackade sko som fanns. Så synd bara att jag inte klarar av att gå i dem =P



The Proposal

Blev bio med Sofia igår, såg The Proposal som faktiskt var bra. Hade inte särskilt höga förväntningar utan tänkte mest att det var en sån där tjejfilm där man slipper tänka så mycket och som bara är lite skön omväxling från allt annat - vilket den självklart också var men även en bra film. Länge sen jag och Sofia umgicks dessutom så det var kul :) en bra kväll helt enkelt. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och spelade The Sims 3 ett tag, som jag införskaffade mig tidigare i veckan. Så roligt :)

Nu ska jag strax iväg till stan för att göra en synundersökning. Hata, hata, hata.

Bajs.

Hard work, work




Det här var vad jag jobbade med igår.
Filmade matcher.

WOHO!

Ice Age 3

...var förövrigt som en blandning mellan Ice Age (såklart),
Jurassic Park, Star Wars, Landet för länge sedan samt någon mer
som jag inte kommer ihåg just nu.

Men bra var den!


Boendefundering

Det kliar i fingrarna på mig nu. Längtar riktigt ordentligt till augusti då jag får överta lillebrors rum nere i källarn. Ett projekt. Ska bli så skönt att inte bo i flyttkartonger längre, är dock en hel del som behöver ordnas för att det ska kännas som "jag". Någon som vill fundera med mig? Det är ett gammalt garage som gjorts om till hobbyrum med klinkergolv och en hel del rör här och var. Detta rum skall innehålla sovrumsdel, vardagsrums-/sällskapsdel, hall/farstu samt garderob. HUR?

Lördagsmys

Efter en heldag hemma hos älskling spenderar jag nu sista kvällen själv hemma såhär:



Igårkväll blev det förresten bio; Ice Age 3 - SE DEN!

Senaste veckan i korthet

Jaha... Kanske vore läge att uppdatera lite nu eftersom jag inte gjort det på över en vecka.
Konstigt. Den veckan då jag bloggade sist och allt jag hade att komma med var bilder hade jag inte särskilt mycket att göra, och tänkte att "äsch, jag väntar med att blogga tills det faktiskt händer något som är värt att skriva om" - och därefter har jag helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn.

Har varit ensam hemma i över en vecka, men snart kommer de andra hem. Mor, far, lillebror, lillebror 2 + flickvän tog ena bilen och drog ner till Italien och lämnade mig kvar här, men inte mig emot. Tänkte försöka berätta lite vad jag haft för mig under den här tiden.


Torsdag 25 juni
Familjen åkte iväg och jag drog med Jimmy ut och badade. Det var ganska kallt + att jag var hungrig så det blev dock ganska kortvarigt.

Fredag 26 juni
Inget minne av vad jag gjorde under dagen, konstigt, men framåt kvällen fick jag nåt ryck och drog med mig Linnéa till Trosa där vi åt supergod glass och tittade på folk då stadsloppet gick denna dag. En rolig utflykt som slutade roligt på Donken i Moraberg.



Lördag 27 juni - söndag 28 juni
Vaknade av att Kalle skickade ett sms där han frågade om jag ville hänga med ut till hans stuga. Sagt och gjort. Blev en tur till Malmköping där det badades och mystes massor. Tråkigt att behöva åka hem på söndan.... Väl hemma mötte jag upp Linnea, Sammi och Patrik och åkte ut till Tullan och badade. Därefter lagade vi middag och förde århundradets diskussion hemma hos mig.

Måndag 29 juni
Badade med Linnéa på förmiddagen och hjälpte sen Kalle att flytta. Gjorde fint i hans lägenhet, åt pizza, badade och hittade en telefon som vi återlämnade till dess ägare i utbyte mot en flaska likör... Hmm... Sov för första gången hemma hos Kalle i hans alldeles egna lägenhet. Vi vaknade dock med ett ryck mitt i natten - jätterädda - av att en panel längs ena sängkanten som var dåligt fastlimmad ramlade ner. Annars var det hur mysigt som helst.

Tisdag 30 juni
Mötte upp Linnéa på stan där vi utförde diverse ärenden samt åt. Åkte sen ut till Stadan där Kalle jobbade och gav honom hans nycklar. Resten av dagen var jag bara hemma och tog det lugnt.

Onsdag 1 juli
När Kalle slutat jobba åkte jag hem till honom där vi lagade mat, och åkte därefter ut till IKEA för att köpa diverse grejer som saknades hemma hos honom, och somnade sen i hans säng.

Torsdag 2 juli
Vaknade upp hemma hos K och tog mig sen hem hit och började förbereda dagens utflykt. Vid 2-tiden åkte jag, Kalle, Jack, Anton och Elsa ut med båten till Radön och åkte också lite vattenskidor. Därefter tog vi med oss mat, grill och badkläder ut till Sundsvik där det hoppades från 17 meters höjd, badades och åt. Jag och Kalle åkte sen hem och sov här.