One hour can change everything

loggaVåga Vara Egen 2007 närmar sig med stormsteg och äger rum på Stockholmsmässan redan på torsdag och fredag..! Be there! Mässan medför självklart en hel massa att göra, men det är bara att bita ihop. Tack snälla Jörgen för att du var sjuk idag, säger jag. I och med det så fick vi istället för att ha matte jobba med UF, vilket var välbehövligt. Tiden utnyttjades väl och jag och Erica gjorde 22 spel. När dessa var klara hade vi inga spelkort eller spelplattor kvar så det var bara att ge upp för denna gång. Vi måste se till så att vi får de spelplattor som saknas innan det är för sent. Hur som helst. När hon gått så fixade jag lite här hemma innan jag satte mig ner och kikade på One Tree Hill. Även om jag var fast redan innan så 4är jag mer än fast nu. Det går inte att sluta titta helt enkelt. När jag hade tittat på fyra avsnitt som ännu inte har visats i Sverige så var det svårt att få tag i resten. De är tydligen inte så snabba på att visa avsnitten i USA heller, så det är bara att snällt sitta och vänta. Det är förvisso inte såna där dödliga cliffhangers som det finns i andra program som man blir rent ut sagt galen av, utan smidiga cliffhangers som helt enkelt bara gör att man vill se nästa. I strongly recommend it! När jag sett ungefär tre avsnitt var det dags för middag, sen började jag vara lite ambitiös. Mamma hade varit jättesnäll och fixat namnskyltar och tjockt papper som vi behöver på mässan, så det var bara att sätta igång med det. Jag fixade även ihop en checklista som kan vara väldigt bra att ha. Hoppas bara att den duger. Förövrigt så börjar det bli väldigt krisigt med godiset, så om någon har lust att sponsra oss med ungefär två kilo godis så är den personen varmt välkommen.

Just det, innan jag blev så där seriös med UF-grejset så var jag faktiskt ännu mer ambitiös och började faktiskt plugga på rättskunskapsprovet som är om två veckor. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att lektionerna är lika intressanta som ämnet, för det skulle verkligen underlätta för studiemotivationen. Men det som hjä2lper åtminstone lite grann är iallafall en stor kopp (mugg egentligen, men det låter så fult) med mitt absoluta favorit-te. Självklart måste jag ju ha en av mina sugrörsskedar också, annars är det inte alls lika bra. Men för säkerhetsskull så säger jag väl att det duger utan den skeden också.
9
Sportlovet närmar sig dessutom! Skidresa blir det dessutom med familjen och älsklingen (som förvisso också är familjen). En vecka i Björnrike blir det i år. Visserligen känns det något skumt att åka dit med tanke på allting, men jag hoppas på det bästa. Jag hoppas att jag får tid att koppla av ordentligt under lovet, vilket verkligen behövs...

Förresten så kommer den här våren att ruinera mig.... Det finns typ hur mycket snygga kläder som helst överallt och jag vill bara ha allt, allt, allt! Topshops kläder är helt awesome, I must say. Hittade ett flertal favoriter som jag lägger upp lite varstans i bloggen så att jag inte glömmer bort dem, för det vore ju tragiskt (dock hälsosamt, åtminstone för plånboken).