Twilight

Filmen igår var verkligen grym. Allt jag hade hört om den innan var att det är en sån där film som gör att alla tjejer blir mer eller mindre kära i huvudrollsinnehavaren Robert Pattinson, snarare känd som Edward Cullen. I början av filmen förstod jag inte alls och tyckte väl att alla som sagt något om saken var lite knäppa, men insåg senare att det inte var skådespelaren de blev kära i, utan handlingarna. Allt det där om att bli omhändertagen, överbeskyddad, älskad. Någon som gör vad som helst för en, om det så innebär att utsätta sig för livsfara. Hursomhelst, jag tänker inte gå in på det mer. Jag tyckte iallafall att den var sevärd, och jag kommer nog faktiskt att läsa böckerna, i väntan på nästa film. Så.

Going faster than a rollercoaster

Det vankas bio på Heron.
Hejdå.

Måsnaren


På tal om trötthet

Större delen av årets julstök är över, och jag måste nog säga att det känns skönt. Av någon konstig anledning längtar jag faktiskt tillbaka till Gävle. Eller kanske inte just till Gävle, utan till min egna lägenhet där jag kan få vara för mig själv och komma bort från allt annat ett tag. När jag är där känner jag precis tvärtom. Att jag vill vara bland folk. Trots det är jag nästan aldrig ute och rör på mig i de trakterna.

Helt sjukt trött nu. När jag kom hem vid tre-tiden i eftermiddags satte jag mig framför TVn med resten av familjen och kollade på film. När filmen var slut någon timme senare önskade vi alla att det var kväll och att man fick gå och lägga sig. Suck.

Imorgon bär det iallafall av till Skärholmen för lite mellandagsrea. Känns som att det kommer vara vi och resten av Stockholm där, precis som det var på Heron City igår, då vi åkte en sväng till MediaMarkt för att kolla bärbara datorer. Hoppas inte.

lovisaandre.se

Förövrigt så funkar det nu att gå in på lovisaandre.se istället för lolllo.blogg.se, tack vare Tony.
Lite för seriöst för min del, men det får väl vara så ett tag.

I brist på annat...

Ligger nu ensam hemma i soffan efter en eftermiddag hos farmor och farfar. Är galet trött efter gårdagskvällen, men skulle verkligen inte ha något emot att göra något vilket gjorde att jag istället sabbade hela kvällen. Men det var nog ändå välbehövligt, jag behöver få ur mig endel saker för att kunna leva mitt liv ordentligt istället för att bara gå runt i en liten bubbla och låtsas som att allt är bra. Det jobbiga är dock att hur mycket jag än försöker få ur mig genom att säga vad jag tycker, desto sämre blir det. Framtiden ser inte särskilt ljus ut...

Morsan Gik och Pappas Nya Gunilla

Jag och David tänkte ge oss på att skriva ett blogginlägg bestående av varannat ord. Han som har rutin med det där bloggandet kanske kan få mig på spår igen :P Så nu börjar vi, varannat ord, jag och David, med inslag av Simon.

David börjar...

Besökare från hela universum fikar med Wales a.k.a Wells när sommaren bryter ut i slutet av trädet Eken. Just i detta träd finns det två ekorrar som gillar att skratta åt alla som närmar sig det vackraste trädet som dock står i Rinkeby. Jag menar, värdet av trädet är ju inte direkt, prisvärt. Eller? Det beror på hur kräsen mammas lilla hamster är på Lördagar. Kanske är detta opassande när pappa funderar på hur arg en humla kan bli. Tjusigt, tjusigt, sa farmor, och flög ut genom fönstret!
Som sagt, som grädde på moset, är Simon gråtfärdig eftersom Giken trillade handlöst ner i bassängen på Icas julmarknad precis utanför Auswitz. Eller kanske Auswitss. Eller kanske Aus-Witch. Ähh! Det var utanför Lund.
Sedan tomten återfann sin släde åker Pettson frigolitbit hela vägen hem till Morsan Gik och Pappas nya Gunilla. Mörkret ljusnar och ljuset mörknar i takt med att Findus mat konstigt nog alltid måste saltas minst sexton gånger före mormors godnattvisa sjunges bakofram, med Per Gessle i kören. Där sällskapas han av Ingmar Bergman iklädd cykelbyxor samt en rosa Hello Kitty-tischa med båda de senaste Beatles skivorna hängandes runt midjan och en oskalad banan i munnen. Nej fy så hemskt nu spårar det, nu fick jag dig på andra tankar, ha? ha? ha?
Bakom stubben kan man hitta färdigtuggade polkagrisar med fina stickade regnrockar. Ooooooeffektivt. Det är därför polkagrisar bara får vara med i de tråkiga OS-grenarna. punkt


GOD JUL önskar barna André

Welcome to the jungle

Imorgon måste jag definitivt ta tag i det här julklappsletandet. Jag har några få idéer om vad det kommer bli, men det är verkligen skitsvårt. Önska mig lycka till i julklappsdjungeln.

Idag tog jag förresten tag i mitt reklamberg. Alltihop åkte ner i en papperskasse och fick sen följa med mig ut till sophuset. Jag samlade även ihop alla gamla colaflaskor som jag ska panta, och slängde diverse olika glasflaskor. Hur jag ska få lägenheten i überpresentabelt skick är dock fortfarande en gåta.

Julmys



Så här fint är det på min tv-bänk på kvällarna.

Pizzabakning

Jag börjar få lite panik angående julklapparna. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till två personer. Jobbigt. Måste verkligen försöka tänka ut något, förhoppningsvis mår jag tillräckligt bra imorgon för att orka ge mig ut på Gävles gator, som tyvärr inte är så många.

Idag roade jag mig förövrigt med att knåpa ihop en pizza.
Här är resultatet innan den blev inslängd i ugnen:


Sjukling

Febern sitter i och det blev alltså ingen föreläsning för min del idag... Har istället sovit tills nu, skönt. Behöver tydligen sova ikapp endel, förhoppningsvis gör det mig dessutom friskare. Appropå skolan så har jag länge funderat på att skippa hela juridiska översiktskursen... Det är nog det mest ointressanta jag gjort i mitt liv (kanske för att jag fick för höga förhoppningar när alla innan kursen började sa att det är såååååå kul med juridik?!) och jag har inte hängt med alls på grund av diverse olika anledningar. Att skriva tentan kommer alltså bli ett rent helvete, rent ut sagt. Istället vill jag lägga full fokus på inredningsbiten ett tag. Känns som att det kan behövas för att jag ska hitta motivationen igen. Måste göra något roligt. Har fått äran att göra om ett rum hemma, det kanske kan få mig att komma på rätt väg. Hoppas bara på att mina kära päron har överseende med detta, jag ska ju trots allt inte bli fastighetsmäklare...

Ett sånt där dagboksinlägg

Okej, I'll give it a try. Folk (mamma och pappa) vill tydligen att jag uppdaterar så att de kan hålla koll på mig. Skämt åsido. Jag har inte direkt haft någon lust att blogga den senaste tiden. Jag har varit (och är) sjuk, huvudet är alldeles tjockt, halsen full med slem och näsan bara rinner. Kul. När jag precis var på bättringsvägen gick det istället bara utför igen, men jag kämpar. Jag ska bli frisk och det helst innan helgen.

Alter Bridge i onsdags var grymma. GRYMMA. Allt var helt perfekt - sällskapet, ljudet, bandet, tidpunkten. Allt. Ljudet på konserter brukar aldrig vara på topp, många delar brukar försvinna och man hör knappt vad som spelas trots att volymen är på max. Denna gång använde jag inte ens öronproppar - det känder inte nödvändigt. Allt var som sagt helt perfekt. Jag vill tillbaka.

Åkte hem till farmor och farfar efter konserten med Sofia och Maria. Fick årets första julklapp, tack! <3

Tillbaka till Gävle en natt. Tenta och sen tillbaka till Södertälje igen. Fredagen blev en hemmakväll med familjen, lördagen julklappsshopping (dock inte för min del) och utgång. Jag och Mia hade skitkul, måste göras om. Somnade hemma hos henne framåt femtiden på morgonen, upp vid nio för frukost hemma och sen ut på långpromenad med päronen. Tillbaka till Gävle and here I am. Up to date.

Alter Bridge

 
Broken Wings

 
Open Your Eyes


Before Tomorrow Comes

Lussebullar

Idag har jag varit riktigt duktig och gjort lussebullar :) har däremot inte smakat dem än, utan det får bli senare ikväll. Nu ska jag ta och äta min hederliga bakade potatis istället. Lite senare kommer jag lägga upp några Alter Bridge-låtar för att komma i stämning till onsdagens konsert :)


Så här fina blev dock inte mina eftersom jag inte hade några russin.
Godare så :)

Kåren 5 november



Jag och Daniel

du&jag ?!

Jag önskar att allt bara kunde försvinna, så att jag på något sätt kan hitta tillbaka till mig själv. Gång på gång blir jag sviken - precis som vanligt - och jag är trött på att det hör till vardagen. Jag förstår inte hur det kunde bli såhär. Hur det har kunnat gå såhär långt. Hur jag har kunnat sätta mig så ordentligt mitt i skiten. Jag förstår inte hur jag står ut.

Nej mamma, det handlar inte om den du tror. Åtminstone inte helt.
Nu ska jag stänga in mig själv resten av dygnet. Ingen telefon, inget internet.

Får väl se hur det går.

I'm alive

Trots att jag inte har skrivit ett enda inlägg på en vecka så har jag fler läsare än någonsin. Hur kan det komma sig? Helt sjukt ju. Jag lever iallafall, så att ni vet det. Jag har inte gått under helt trots att det är mycket som talar för det, mycket tack vare världens bästa kusin som fått mig att inse ett och annat, trots att hon egentligen sagt precis samma sak som alla andra, fast på ett annat sätt.

Imorgon kommer lillebror och lillelillebror hit, och stannar till söndag. Vi ska handla julklappar, och så har jag bestämt att vi ska baka lussebullar och knäck. En julhelg med syskonen helt enkelt. Det blir nog kanon.

Förövrigt så behöver jag verkligen komma bort ett tag. Jag vill åka utomlands och bara pyssla om mig själv genom att ligga i solen och bara njuta. Snälla tomten?


Jag och Ia