Blott en dag

Nu leker jag radikal igen och stökar till lite på min blogg mitt i allt städande av rummet. Jag är idag så tråkigt att jag byter till samma "design" som Moa, men det är bara för att den faktiskt är finast och att jag har så dålig fantasi (och ork?) att jag inte vill ha någon annan. Men fixa några nya utseenden och jag byter med detsamma!

Jag håller på att gå igenom min garderob så att mina föräldrar ska se hur lite kläder jag har så att jag kan få pengar till att köpa nya :) vilket jag förvisso kommer göra vare sig de ger mig pengar eller inte, men ändå, det kanske är värt ett försök. Haha, just det, jag klippte Daniels hår igår. För första och sista gången, haha! Men det blev faktiskt inte fult, det ser bara lite annorlunda ut på sidorna. Men ge det en månad och allt kommer se riktigt galant ut och jag ser redan fram emot den dagen då han tackar mig för den fina frisyren. Fast om sanningen ska fram så tror jag inte att den dagen kommer komma :) för att det överhuvudtaget ska vara möjligt så krävs det en del övning från min sida, och om nästa sanning ska fram så tror jag inte att jag är född för att klippa hår. Faktiskt. Att jag klippte mig själv i fingrarna sådär en fyra-fem gånger var klantigt, att jag tappade kammen var bara konstigt, och jag ska numera aldrig säga "oj!" utan anledning, det kan väcka viss missförståelse :) eller åtminstone oro. Whatever :)

Nej, nu måste jag fortsätta garderobandet. Jag återkommer när jag känner för det, have fun waiting :)


En kilometer silvertejp borde räcka gott och väl

För att påverka min inaktivitet en aning så tänkte jag skriva lite om min sommar :) Det kanske kan vara lite passande nu så här 5 dagar innan skolan börjar igen.


Första veckan:
Jag inställer mig klockan 07:00 för att jobba hos min mor. Veckan fylls av kort sömn, Ikea besök, Gabos pizzeria, McDonald's, fotboll (damnit), födelsedagar, släktkalas och sist men tyvärr inte minst, midsommarafton.....

Andra veckan:
Jobbandet fortsätter, men oj, vilken bra start på lovet och just denna vecka! Det blir en helkväll i Stockholm där största delen av tiden spenderades tillsammans med Sofia, på Guns N' Roses :) Visst, vi hade kanske inte de bästa av platser, men de dög för oss, inte sant? Jag är senare i veckan barnvakt innan vi tar lite gemensam familjesemester upp till sommarstugan.

       



Femte, sjätte och sjunde veckan:
Mina kusiner är "hemma" från landet-för-långt-bort (Skåne). Vi badar och fixar och trixar innan vi i slutet av veckan åker på en kass kryssning till Riga, haha! Men den dög väl, och väl hemma igen väntade en härlig brunch med mycket trevligt sällskap. Du förgyller min tillvaro. Jag börjar packa min resväska för ett par dagar i Marstrand och Göteborg där vi hinner klämma in mycket spännande saker :) Vi tar oss en tripp till Liseberg och åker både det ena och det andra, och jag måste erkänna att Kanonen var en stor favorit. Självklart också Balder :) När vi kommit hem igen så fortsätter semestern med segling bortåt Trosa-hållet. Det fina vädret planerar dock inte riktigt att hålla i sig så vi beger oss hemåt igen. Men, lite väder och vind skadar väl inte när man står stadigt med båda fötterna i marken! Vi spelar RollerCoaster Tycoon (haha), bakar, lagar mat och går på Grönan :) Tack för en alldeles underbar dag! Jag hoppas den dög som present, annars får du säga till, så får jag fixa nåt mer  =)

       

Åttonde veckan:
Jag tar båten ner till Visby för att umgås med min käre vän Sofia. Det fina vädret har kommit tillbaka och vi solar, badar och utforskar Gotland. Jag lyckas till och med få i henne både tigerräkor och oliver :)

   

Nionde veckan:
Kvar nu återstår en jobbig vecka (jobb) och efter det en sista-sommarhelgen-semester till stugan för lite kräftskiva och släkt-träff eller vad man ska kalla det :) Det blir förhoppningsvis mycket trevligt :) Just precis nu börjar det dock bli dags att sova, så jag säger härmed Godnatt och Sov så gott.




Alla sår kan inte plåstras om, så enkelt är det bara.
Men är då inte silvertejp en alldeles underbar uppfinning?

Inte vet jag, jag har aldrig prövat.