Alter Bridge-konserten

Fick mail tidigare idag om att Alter Bridge-konserten har blivit framflyttad till den 10 december, med anledningen att Mark Tremonti ska bli pappa :) kul för honom, tråkigt för mig som får vänta ytterligare tre veckor (utöver de sju veckor och två dagar som jag tidigare räknat med) på att återigen få höra mitt favoritband. Tur iallafall att dem inte ställer in helt. Det hade varit katastrof. På riktigt.


På önskelistan


Helgen som gått

Så var det måndag igen. Har hunnit med så himla mycket den här helgen, men ändå är det så mycket som jag missat. Var på Ikea i lördags, precis som alla andra i Gävle, och köpte den efterlängtade hyllan som nu pryder min i övrigt så tomma och bleka vägg. Riktigt bra blev det, ska ta en bild så fort jag röjt undan lite. Känns som att jag inte gör annat än städar. Efter Ikea blev det en sväng på stan. Behövde inhandla kuvert och frimärken så att jag skulle kunna skicka tillbaka handsfreen som jag beställde som inte fungerade, samt skicka in den första lektionens uppgifter till skolan i Danmark. Köpte även en brödrost, kändes som att det var något som verkligen fattades. Därefter hade jag tid i tvättstugan, och medan maskinerna gick så tog jag en promenad bort till Ica och handlade lite smått och gott till middagen. Blev riktigt god mat, däremot har jag inte orkat ta hand om den tvättade tvätten, så det är vad jag ska göra nu.

Igår var jag på badhuset och simmade av mig lite. Riktigt skönt var det att få röra lite på sig igen. Ska nog se till att försöka komma iväg dit nån gång varje vecka. Minst. Efter det blev det en sväng på Rusta där jag hade spanat in en matta till mitt kök, och sen gjorde jag det som jag skjutit på så länge - Danmark. Och bra blev det, jajamensan.

Höst

Nu börjar det verkligen bli höst.
Kolla bara den här bilden som jag tog på vägen hem från skolan för en stund sen.


Been there done that

Hemma från tentan, skönt att ha det överstökat. Kommer definitivt inte ha klarat den, men nu vet jag iallafall hur det går till. Bara att hålla tummarna för att nästa kurs blir något roligare. Hmm...

En bättre vardag

Nu har jag städat, och fint blev det verkligen. Har dammsugit, dammtorkat och våttorkat. Dammat av hyllan och tv-bänken och skurat köket. Nu är jag fit for fight för tenta (eller inte) och det kommer kännas bra att komma hem sen, till en nystädat lägenhet. Ibland överträffar jag minsann mig själv.

Tentafredag

Tenta idag. Är jag taggad? Nej.

Håller på att göra lite fint här hemma så att det ska kännas bra att komma hem efter tentan, eftersom jag med all säkerhet inte kommer vara på världens bästa humör då. Har tvättid imorgon, så just nu håller jag på att sortera tvätten. Har inte tvättat nån gång sen skolan började, förstår inte hur jag lyckats få det att gå runt. Kanske för att det varit många lediga dagar då jag bara gått hemma i t-shirt och mjukisar.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, och sen kolla igenom det sista inför tentan. Blääääää.

Förresten, varför lägger man en tenta mellan kl 15-20 en fredagseftermiddag/kväll?

Någonstans på vägen tappade jag bort mig själv

Tanken slog mig precis att jag har förändrats ganska mycket de senaste åren. Jag undrar om det är till det bättre eller till det sämre. Målet har iallafall varit att lära mig att våga säga ifrån, har jag lyckats? Ryktet säger att jag blivit kaxig. Riktigt jävla kaxig. Är det bra? Var jag verkligen en sån ängel förut? Något jag vet helt säkert är att jag blivit tråkigare... Det var roligare förut. Jag hade roliga vänner som jag tyckte otroligt mycket om att umgås med - och som tyckte om mitt sällskap. Dessa har dock försvunnit spårlöst. Okej, kanske inte alla, men många. De flesta. Jag antar att det är de "riktiga" vännerna som är kvar. Två stycken. Två. Det är allt som finns kvar. Och vart tog jag vägen? Den spralliga, glada och knäppa Lollo med galna upptåg. Vart tog jag vägen?


Have a heart

På vissa ställen är det verkligen helt galet fint här. Speciellt när det är soligt. Har spanat in en tomt som jag vill köpa, helst nu på en gång, men det kommer aldrig ske. För hade den varit till salu överhuvudtaget så hade den varit såld för länge sen. Skit också. Drömläge är det iallafall, bättre kan det inte bli. Nästan.

På vägen hem från promenaden stannade jag till på Ica för att köpa lite småsaker att fylla kylen med. En tidning om inredning fick också följa med, då jag känner att motivationen börjar komma igång så smått. När jag kom hem igen så stod det en mystisk TV utanför min dörr, och den står fortfarande kvar. Skumt.

Smsade lite med hon som äger lägenheten, och jag fick klartecken till att sätta upp en hylla. Åh, en efterlängtad hylla. Något att ställa saker på. Något som gör att det inte ser så tomt ut. Så i helgen är det jag som åker till Ikea. Fint kommer det bli, hoppas jag.

Angående tentan imorgon så ska jag åtminstone göra ett försök. Eller snarare mest gå dit för att se hur en tenta går till. Får vara så just nu.

Mailade om jobbet på badet igår, och fick svar idag. Det fanns inga lediga tjänster för tillfället, men om det skulle komma upp något så ligger jag bra till :)

Nu - Idol.


Ytterligare en solig dag i Gävle

Jag förstår inte vad som helst. Från att ha varit världens gråaste stad så har det helt plötsligt varit klarblå himmel flera dagar i sträck. Missförstå mig inte nu, jag klagar absolut inte, men jag är väldigt förvånad. Det är verkligen synd att jag inte har några utemöbler på balkongen. Lite sällskap hade inte heller skadat. Känns dock som att det är lite fel säsong för att springa ut och köpa ett par stolar och ett bord när det snart inte går att sitta ute utan att frysa sönder. Men just i detta nu hade det verkligen inte varit alltför fel.

Nu ska jag nog ge mig ut på en promenad i solen. See ya!

Läggdags

Börjar bli dags att gå och lägga sig, men jag känner på något sätt inte för det. Fastnade ett tag framför sims, men blev till slut helt galet stressad - helt utan anledning - och bestämde mig för att lägga ner för idag. Hoppas att en god natts sömn gör susen, även om jag inte sovit särskilt bra en endaste natt här..... Väldigt konstigt, jag som nästan kan sova överallt. Borde kanske möblera om i helgen, ställa sängen på ett annat sätt, och se om det känns bättre. Kanske hinner jag även ut till Ikea, isåfall ska jag köpa flera kuddar så att jag kan göra min säng riktigt mysig. Så får det bli.

Imorgon ska jag kanske gå och simma några längder, var ett tag sen sist nu. Har verkligen saknat det, finns nog inget som lugnar ner mig lika mycket som badhus. Helt sjukt egentligen. Kommer ihåg hur mycket jag älskade att sitta högst upp på läktaren på Sydpoolen och bara vara. Jag är nog seriöst knäpp. Haha. But that's just the way I am. Take it or leave it.

"We may rise and fall, but in the end we'll meet our fate together"

Nyduschad och fräsch. Har haft en sån där riktig sunk-dag och suttit i pyjamas fram tills för en halvtimma sen. Behövs ibland tror jag, för att man ska känna sig riktigt bra när man gjort sig fin igen. Potatisen är klar om en halvtimma, och när den är klar ska jag inte göra något mer vettigt på hela kvällen. Blir väl Idol kl 8, och efter det kanske jag startar the Sims igen som jag roade mig med en stund på eftermiddagen. Tråkigt dock att jag inte får igång nyaste expansionen - Livet i Lägenhet... Lillebror?




Creed - One

Bakad potatis

Det börjar bli dags att laga mat, men jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra, även om jag har hur mycket mat som helst sen mamma och jag var och storhandlade när jag flyttade in. Får nog nästan bli bakad potatis idag igen (som jag åt även igår), för att slippa anstränga mig :P Laaaaaaaaaaaaaaaaaat.

Ångest

Igår fick jag ett sånt där ryck igen som jag även fick i måndags. Jag hade ett paket ägg i kylen med ett bäst före-datum som går ut idag, så i måndags ställde jag mig och stekte 20 pannkakor (alla blev helt perfekta, woho), för att ta slut på äggen. Dock krävde ju detta bara fyra ägg, vilket betydde att jag hade två ägg kvar, som jag igår gjorde en kladdkaka av. Förstår dock inte hur jag ska ta slut på detta som jag nu fyllt kylskåpet med. Hmm. Någon som vill ha en kladdkaka?

Pluggandet går det inge bra alls med. Hur mycket jag än försöker så går det bara skit. Vill absolut inte göra tentan på fredag, eftersom jag vet att jag kommer misslyckas. Jag vet det. Finns inte en chans att jag klarar den. Frågan är bara vad som händer om jag inte gör det, alternativt kuggar. Då kommer den ligga släpandes efter mig i en oändlighet, eftersom jag aldrig kommer kunna lära mig faktan i denna kurs. Jag varken kan eller vill.

Funderar på att söka jobb på badet här. Dem söker tydligen badvakter, som ska vara över 18 år och ha antingen livräddar- eller simlärarutbildning. Jag har bägge. Borde väl vara ett plus i kanten? Nu sitter jag ju dock och tipsar alla andra om detta också, vilket jag kanske inte borde ha gjort...

Hursomhelst. Det som jag ville ha sagt med detta är att jag vill absolut inte göra tentan..........

All by myself

Okej mamma, du hade (och har alltid haft) rätt. Jag är världsmästare på att stöka ner. Världsmästare. Guldmedaljör. Jag förstår helt enkelt inte hur jag lyckas. Förmodligen är det lathet, trots att jag gillar att ha det fint omkring mig. Men hur kul är det att städa när det bara är jag som ska vara här? Det är ju en sak om nån ska komma över en stund eller så, då är jag klar med städningen på fem minuter om inte mindre, men nu börjar jag faktiskt tröttna själv. Kanske är det svårt att hålla rent när jag inte har nån bestämd plats för alla mina pryttlar. Inga hyllor har jag heller, så väggarna är helt kala, men det kanske det kommer bli ändring på om jag har tur och hittar någon som hon som äger lägenheten kan gå med på. Hoppas hoppas hoppas.

Förövrigt har jag halvt om halvt bestämt mig för hur jag vill göra. Men bara nästan. Jag fick svar på tal när jag rakt på sak fick frågan om vad det är som lockar mest; inredningsarkitekt eller fastighetsmäklare. Inredningsarkitekt såklart. Så i helgen är det jag som sätter fart. Och därmed basta.

Lördagens fjantareller


Gävle in sunshine



Tog en promenad för ett tag sen för att rensa hjärnan lite från allt plugg.
Idag är det faktiskt riktigt fint i Gävle, varmt och soligt.

Synd bara att jag inte har några utemöbler på balkongen......

Tisdag

Ny dag, och jag tar nya tag.
Det tar emot.

Alter Bridge - Broken Wings




"On broken wings I'm falling, and it won't be long
The skin on me is burning, by the fires of the sun
On skinned knees I'm bleeding, and it won't be long
I've got to find that meaning, that I've searched for so long"


Teknikskit

Förövrigt har min telefon, eller snarare simkortet, bestämt sig för att sluta fungera.
Fan vilken tajming, nu är jag mer låst än någonsin.

Tenta och pannkakor

Satt helt själv på föreläsningen imorse. Hade inte tänkt på att kolla upp vilka som skulle på vilken föreläsning, så det andra kommer väl gå på den som är nu på eftermiddagen. Men jag tror ändå att det är bättre för mig att gå på förmiddagen, eftersom jag annars skulle sova riktigt länge, äta lunch, gå på föreläsningen och sen inte orka göra särskilt mycket närj ag kom hem. På det här sättet kommer jag upp i tid (även om det är otroligt svårt att komma upp ur sängen vid den tiden) och hinner verkligen få något gjort under dagen.

Hmm, måste väl sätta igång med pluggandet nu. Tenta på fredag, kommer gå hur bra som helst och jag skulle kunna skriva den i sömnen. Eller inte.

Först måste jag bara steka klart pannkakorna som räcker till ett helt regemente.

Ventilation

Tillbaka i Gävle, känns väl sådär. Känslan av att åka tillbaka hit igår och återigen lämna allt tryggt därhemma var hemsk. Tog ett ordentligt snack med mamma och pappa i lördags om allt och det känns skönt att veta att dem står bakom mig hur jag än bestämmer mig för att göra.

Tanken har slagit mig att det är mycket som jag på något sätt måste ändra på för att själv må bättre. Jag klarar inte av att bara behöva acceptera allt - allt som jag egentligen inte har någon aning om eftersom det sker bakom ryggen på mig - även om jag ibland (läs: ytterst sällan) får visa hur jag egentligen känner, vilket alltid sker under fel omständigheter och alltså inte tas på allvar. Frågan är dock hur man väljer bort något som man under en längre tid valt att hålla nära. För förändring måste det bli. Jag mår inte bra.

Höstkantareller

Mamma och jag var förövrigt ute och plockade svamp på förmiddagen. Hittade en hel massa kantareller, smarrigt. Bilder kanske kommer när jag är tillbaka i Gävle (dvs imorgon), eftersom det är där jag har alla sladdar för att koppla in telefon och kamera.

F står för finito

Shit. Jag har verkligen aldrig känt mig såhär tom förut. Och ändå är det mycket jag vill förändra på just nu, vilket måste betyda att det trots allt inte är så tomt inuti. På den fronten kommer det dock bli skillnad. Det kommer att bli tomt. Det som ibland kan få mig att känna ett sting av lycka kommer jag plocka bort. Bara så du vet.

Finito.

Nej men fine, det är lugnt, säg en sak och gör en annan, det spelar inte mig någon roll

Hade jag velat vara ensam hade jag fan inte åkt hem överhuvudtaget.
Kunde lika gärna suttit i Gävle vid det här laget, hade inte gjort någon skillnad.

Borta bra men hemma bäst

Min lillebror sitter bredvid mig medan jag skriver det här inlägget, och det första jag skrev var rubriken. Frågan är då bara; Vad är egentligen hemma? Är det här, i Södertälje, där min familj bor och alla kompisar finns och där jag själv bott i nästan 20 år, eller är det i Gävle, där jag har min egna lägenhet men inte mycket mer?


Kom tillbaka......

Om allt hade varit som det skulle, så hade du fyllt 20 år idag...



Men ingenting är som det ska vara.......



Måste ju också säga grattis till sötaste
Milena, som också fyller 20 :)
Hoppas du får en härlig födelsedag!

Packning pågår

Idag ska jag åka hem. Hem. Hem till Södertälje.
Känns bra. Faktiskt väldigt bra. Dock har jag ett och annat att ta tag i när jag kommit hem...

Vad som känns mindre bra är att jag måste göra "fint" här innan jag åker. Måste tänka på sånt som jag tidigare inte brytt mig så mycket om, som t.ex. att ta ut alla sopor, kolla så att det inte står något i kylen som kommer lukta bajs när jag kommer tillbaka igen, allt måste vara diskat (fast jag slipper ju faktiskt diska, det gör min käre vän diskmaskinen åt mig, dock vet jag inte när den kommer vara klar vilket den måste vara innan jag går hemifrån) och sen kan det ju vara ganska skönt att komma tillbaka till något som inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Men mamma, du kan faktiskt vara stolt över mig. Jag har hållt bra ordning. Det har inte varit så värst stökigt nån gång. Sa ju att jag skulle klara det!

"Nu säljer jag min luftgitarr!"

Haha, kommer ihåg nån gång förra året, eller om det var året innan, då jag och min kusin satt och pratade i telefon och kom fram till att hon skulle lägga upp en bild på sin luftgitarr på blocket och försöka få den såld. Haha!

Det var tider det!

Ny frisyr



Haha fjortisbild... Men vad tycks? :)

Creed - My Sacrifice

Det blev ingen föreläsning idag. Trots två panodil, många timmars vila och en dusch så ger huvudvärken inte med sig. Den tröttar ut mig rejält, så jag borde nog gå och lägga mig i sängen igen. Först måste jag bara få i mig något att äta.


Give me strength

Hela kroppen - och särskilt huvudet - gör ont idag. Känns som att någon stått och sparkat på mig hela natten medan jag sovit, vilket förvisso faktiskt hänt, dock psykiskt och inte fysiskt. Ska försöka få i mig lite frukost nu, och sen väntar sängen igen. Måste uträtta lite ärenden idag, så att jag kan ta det lugnt och packa imorgon. Förstår inte hur jag ska orka, men jag biter ihop...

Hur vore det om du bara drog åt jag-vet-vad-men-tänker-inte-skriva-det-eftersom-min-mamma-läser-min-blogg? Bra, mycket bra.


Svin.


Vad skriver man för rubrik till ett inlägg som inte handlar om något särskilt?

Hemma igen efter en extremt lång skoldag. Är verkligen helt slut nu och varken huvud eller hals är särskilt muntra. Ont. Dessutom är jag helt galet hungrig, så nej, det är inte mycket som känns bra just nu :P Eller jo, för på onsdag ska jag åka hem. Hem. Åh, trots att det är så nära så känns det så otroligt långt bort. Kan det inte bara vara onsdag imorgon? Ju fortare det blir onsdag blir det dessutom desto fortare torsdag, och då får jag träffa min älskling igen... Saknar dig.

Grattis!

Bara för att Jimmy fyller TJUGOTRE JÄVLA ÅR idag så plockar jag fram min lite elakare sida och lägger upp årets fulaste bild på honom. Haha det ser ut som att han har någon ful hatt på sig, som dock är taket på ställningen bakom.

MOAHAHA! GRATTIS!



Och nej, jag kommer inte alls att få igen,
för han har publicerat ganska fula bilder på mig med.

Kom hit....

Snälla, ge mig allt det där enkla...
Just nu är det bara för mycket... Jag orkar inte...

Gästbloggning

Nu är jag här (Anna alltså) och jag har det riktigt bra. Ni behöver inte oroa er. Lollo är så snäll så. Vi har precis huggit med gafflar i potatisar, (oj så det skvätte), och med andra ord ska vi snart äta bakad potatis med massa jox i ;)
Det tråkiga med detta är att jag måste åka hem redan imorgon...............men som tur är kommer ju Lollo hem nästa helg, och då ere fest som gäller !

Ja, vad ska jag mer säga? Jag kan inte det här med att blogga så ni får hålla till godo med det lilla.

Bye. :)





Förresten så kom jag för typ fyra timmar sedan, och inte nu.

Sooner or later

Nu ska jag strax traska bort till stationen där jag ska möta Anna :)
Innan dess ska jag bara samla ihop alla sopor och ta med mig när jag går ut.

Hmmmmm

Min lillebror tycker att jag är konstig...
Varför?

;)

Städning pågår, faktiskt

Det blev ingen 12-timmars sömn för min del inatt, det fick räcka med 10. Gick upp halv 12 eftersom jag kände att jag har endel att göra här hemma innan jag ska gå och möta Anna vid stationen halv 4. Har duschat och dammsugit hela lägenheten, och nu sitter jag med en skål filmjölk med socker, kanel och havre fras jordgubb. Kanske lite väl sent för frukost, men det får vara. Ska alldeles strax ta itu med köket så att det blir fint där, och därefter plocka undan lite i resten av lägenheten samt dammtorka. Ciao!

Alter Bridge



Just nu ser jag verkligen fram emot den 19e november.
ALTER BRIDGE PÅ ARENAN!







Och tre dagar senare fyller jag dessutom 20 ;D

All day in

Shit vilken slapp dag det varit idag, har verkligen inte haft ork till nånting överhuvudtaget... Somnade inte förrän vid 7 imorse och gick upp vid 10. Tänkte att jag kanske borde göra lite nytta, så jag bestämde mig för att plocka ur diskmaskinen men kom inte längre än in i köket innan jag insåg att jag verkligen mådde sämst, så jag la mig på köksgolvet i en timme och åt skinka :P haha. Sen mådde jag bra igen.

Har under de senaste dagarna kollat igenom många av de gamla bilderna jag har på datorn, vilket har varit en riktig nostalgitripp. Finns många tillfällen som jag verkligen längtar tillbaka till och önskar att jag kunde gjort annorlunda - till det bättre - på många sätt, men det är ju helt omöjligt... Jag är iallafall glad för minnena.

Nu är det inte långt kvar tills Annapanna kommer :) innan dess ska jag se till att sova ut ordentligt (blir nog en 12-timmare inatt också, precis som natten onsdag-torsdag) och städa hela lägenheten. Dammsugning behövs, och det pronto.

Nu borde jag kanske gå och lägga mig och sluta ångra att jag bangade bullbakningen............


ÄNTLIGEN!

Har äntligen blivit klar med bokföringen.
Det blev en lång natt.

Godnatt.

I'm still here

Segt det går... Har strax kommit halvvägs med rättningen av halvårsrapporten, och har medan jag väntar på att Tobbe ska hjälpa mig tjuvkikat lite på vad som kommer att behöva ändras under andra halvåret... Bank- och plusgirokontona är alldeles för höga, likaså leverantörskulderna. Samband? Please be, jag måste sova.......

Ibland är det synd att jag inte dricker kaffe...

Haha, jag kan inte annat än garva åt det.
Har aldrig känt den här känslan så här kraftigt förut, känslan av hopplöshet.
Praktikfallet (bokföringen) ska vara inlämnad imorgon, och min bara skriker FEL, FEL, FEL!
Får helt enkelt sitta uppe hela natten och försöka hitta felet...... Suck......

The day that never comes

Kändes inge bra att ha bilddagboken öppen, haha. Trots att jag knappt använder den och därmed inte har något särskilt vettigt att visa i den så får den nog vara lösenordsskyddad... Vill du ha lösenordet, så får du säga till :)

För den som missat bilderna på lägenheten kan jag dock vara snäll och lägga upp dem här med.




Badrummet ser precis likadant ut som det gjorde innan, hallen likaså, så det behöver jag inte lägga upp bilder på. Ser väldigt kalt ut med allt det vita (vilket det också är) och jag vågar inte riktigt sätta upp något på väggarna eftersom de är typ murade eller något så ja... Det får vara... Tänk dock vad härligt det skulle vara med en fondvägg mitt i alltihop. Åh...färg!

Pictures

Har tagit bilder på lägenheten nu, som finns att se på bilddagboken :)

Coldplay - Yellow


Pluggstädning

Jag anser mig själv klar för dagen med bokföringen, har ju trots allt suttit med den sen klockan 9 imorse... Kommer nog dock behöva göra lite till innan jag går och lägger mig - bara för att få det gjort - men det är ett senare projekt. Har nämligen kommit fram till "avsnittet" som handlar om utländsk valuta, och jag känner att jag behöver en paus innan jag tar tag i den biten...

Har nu börjat städa lite mer ordentligt i lägenheten, så att jag ska kunna ta bilder senare under dagen och lägga upp så att den som nu är intresserad får se =) men i och med att jag kört igång med en mer djupgående städning så kanske det dröjer ett par timmar. Sen får vi se om bilderna hamnar här eller i bilddagboken.

Klagoblogg

Jag blir verkligen helt galen snart... Kommer ingenstans med praktikfallet som jag håller på att bokföra, eftersom det någonstans blir fel och jag vet verkligen inte var..... Så jag har väl kört fast riktigt ordentligt med allting känns det som... Ingenting är som jag vill just nu....

För första gången någonsin kan jag nästan önska att dygnet faktiskt hade 48 timmar, men inte fan skulle jag plugga mer för det...

Kalle har åkt hem, och kvar sitter jag i min ensamhet. Lägenheten är plötsligt väldigt stor, kall och mörk, och jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig än trots att jag är väldigt trött. Detta eftersom jag vet att jag imorgon kommer behöva plugga som jagvetintevad för att komma ikapp med hemuppgiften som ska lämnas in på onsdag, vilken jag har i princip 0 tid med......

Sen har vi ju det här med Danmark och inredningsarkitekturen också.......................

This bookkeeping is killing me

Har suttit med det här sketna bokföringsprogrammet ett bra tag nu och kommer absolut ingenstans. Eller jo, jag har gjort kanske 8 verifikationer, men där tar det stopp. Har tydligen gjort fel, den stora frågan är bara: VAR FAN DÅ?

Kom och lär mig ett och annat om självdisciplin

Jag har nog inte riktigt förstått det själv än, men faktum är att jag har flyttat hemifrån.
Sitter nu i min egna lägenhet i centrala Gävle, med mitt alldeles nyskaffade bredband. Något frustrerande att jag lika gärna kunde gått ut på stan och fixat det redan i måndags, men what the hell. Nu har jag det, och jag är glad.

Plugget har dragit igång på allvar, och jag har kommit in i mitt vanliga studietempo - dvs inget alls. Jag försöker verkligen att vara duktig ett par timmar om dagen, men helt plötsligt måste jag ju plocka ur diskmaskinen, göra rent spisen, kanske laga lite mat, städa, plocka undan alla småsaker, få ordning i skåpen etc. Eller som idag, då jag äntligen kan hoppa runt på internet hipp som happ, då måste jag ju komma ikapp lite. Läsa vad som hänt under den tid då jag haft no access. Så idag har jag hittills varken städat eller pluggat. Eller jo, jag plockade faktiskt ur diskmaskinen förut medan bredbandet installerades.... Cred till mig. Not.

Imorgon är jag ledig, och ska verkligen se till att göra riktigt riktigt fint här hemma, för klockan 3 på eftermiddagen får jag finbesök. Kärt besök. Pojkvänsbesök. <3

Nu ska jag roa mig med annat ett tag.

På återseende.