You had me at hello, and lost me at goodbye

Förra året var det en hypotes, nu är det ett faktum... Jag hatar midsommar. Som om det har något med själva dagen att göra, nej, men samtidigt så har det allt med hela dagen att göra... Varför skulle det annars alltid hända på samma dag? Jag HATAR midsommar. Sommaren 2007 blir nu exakt likadan som sommaren 2006. Utan undantag. Alla planer om att försvinna känns nu så nära, just för att jag inte längre har något att förlora. Jag har inga vänner, jag har ingen jag kan prata med när som helst under dygnets 24 timmar, och jag har ingen som ömsesidigt betyder hela världen. Och varför? Jo, för att det där förbannade ordet "vela" finns. JAG HATAR MIDSOMMAR.

Snälla älskling, kom tillbaka till mig...



Lostprophets - 4 AM Forever

Yesterday I lost my closest friend, yesterday I wanted time to end.
I wonder if my heart will ever mend, I just let you slip away.

Maybe I'll never see you smile again, maybe you thought that it was all pretend.
All these words that I could never say, I just let them slip away.

Why don't you hear me when I'm calling out to you.
Why don't you listen when I try to make it through.
Goodbye, goodbye, goodbye, you never know.
Hold a little tighter.

Maybe one day when I can move along, maybe someday when you can hear this song.
You won't let it slip away.

And I'd wish the sun would never come, it's 4 am and you are done.
I hope you know you're letting go, it's 4 am and I'm alone.

Why don't you hear me when I'm calling out to you.
Why don't you listen when I try to make it through.
Goodbye, goodbye, goodbye, you never know.
Hold a little tighter.

Hallonkyssar

Så var det söndag igen, inte för att det spelar någon roll egentligen, eftersom det nu är sommarlov :) och jag medger att det faktiskt känns bättre, åtminstone just nu, att säga att jag har sommarlov och inte är arbetslös. Visserligen är jag inte arbetslös heller, och det är förmodligen därför den här söndagen känns lika söndagig som söndagarna brukar kännas när man har skola. Anyway, jag ska hursomhelst jobba imorgon.

Idag tog jag en härlig sovmorgon och gick inte upp förrän 11. När jag satt mig ner vid frukostbordet (inte för att vi har olika bord för olika måltider?) så ringde en otålig Daniel och beklagade sig för att han minnsann hade varit vaken sen 7 och då varit duktig och gått ut med hunden. Jag tror dock att jag hade föredragit min säng i vilket fall som helst, eftersom det är och har varit riktigt pissväder hela dagen.
Mamma gav mig det finfina erbjudandet att åka till Ikea och visst nappar jag direkt på det :) hämtade upp Daniel, åt lite där och åkte sedan vidare så han kunde byta om innan vi skulle åka. Det blev faktiskt lite prylar till mig med, för jag har ju faktiskt tjänat in de pengarna som polisen snodde från mig. Jag unnade mig ett set med nya lakan och sånt där, sängkläder(?), två lådor, ett nytt överkast och en whiteboard i frostat glas :) Tror inte det gjorde ett alltför stort hål i plånboken faktiskt, men jag har fortfarande en massa pengar som ska betalas till mamma som hon la ut då det skulle inhandlas studentpresenter för att förenkla hela betalningsprocessen en aning. Det däremot kommer att svida endel =/ men det gör inget :) Inte just nu, och inte när det gäller dig ♥.

Nu sitter jag här med en stor kopp te. Som vanligt är det hallonkyssar som gäller, eftersom inget annat når upp till samma nivå som detta underbara Uppsala-te. Ska kanske börja på en av mina nya böcker sen, vet dock inte vilken jag ska ta först. Cecelia Aherns PS Jag älskar dig! eller Denise Rudbergs Matilde? Hmmm.....



Takida - Halo

The turning point

Ibland kommer man till en viss punkt i livet där det blir någon sorts vändpunkt. Jag antar att det är dit jag har kommit nu. När allting plötsligt går över gränsen och springer iväg flera mil bort, då får det faktiskt ta och räcka. Räcker det inte med att jag erkänner att ja, det är faktiskt jag som har förlorat? Snälla? Eller är det helt enkelt en självklarhet att det enda, dock väldigt betydande, också ska tas bort på samma gång? Låt mig bara vara, du har inte längre en plats kvar i mitt liv.

Hösten -06's stora ultimatum: "Den eller mig" gäller nu även Sommaren -07.
Fan också.

Fan fan fan.

Kameler, fortkörning och soppatorsk

Hemma från en helg på Öland, 2000 kr fattigare pga en dumt placerad polis :( men sånt är livet, jag hade bara otur. Faktiskt. Lite tråkig början på helgen dock.

Men det blev bättre. Väl framme efter ca 40 mil väntade trevligt sällskap och vi blev till slut 17 pers :) Under första kvällen gjorde vi inte sådär jättemycket, utan det blev i stort sett bara fotboll, bad, mat, prat och lite rundvandring i området. Jag och Ia tog lite fina bilder nere vid stranden.

image37  image39  image38
image40  image41
   
Dagen efter blev det en heldag på stranden vid Böda medan "de äldre" och de yngsta åkte runt lite och kollade på olika saker. Jag och Ia agerade då mammor och åkte och handlade mat åt våra fem pojkar som var kvar på stranden. Det blev en riktig höjdarlunch med någon sorts bröd, potatissallad, två olika sorters skinka, tonfisk, kräftstjärtar, crostini med vitlök och persilja, singoalla, skumraketer, vindruvor, apelsin-, äpple- och pärondryck och bananer för att nämna precis allting. Det blev en salig blandning som faktiskt uppskattades :)

På vägen till (och från) Böda så åkte vi förbi några kameler, vilket åtminstone jag ansåg lite ovanligt bland alla får och kossor. Hann inte ens få upp kameran. När vi kom hem skulle det bli middagsbuffé för att fira och restaurangen visade sig vara ett badhus. Lite underligt, men maten var iallafall god. Efter det blev det fotografering på trappen, och för att jag är så himla rättvis så lägger jag upp de tre bilder jag har för att vara snäll mot alla.
Efter det spelade vi lite fotboll, men alla var ganska trötta så det blev filmkväll istället. White Chicks fick det bli, men jag somnade alltför fort för att ens hinna se halva. När filmen var slut var det rena rama bastun inne i rummet.

image42  image43
 
image44  image45  image46
  
Sen var det dags för hemfärd. På vägen hem började bilen tjata om att bensinen höll på att ta slut, och jag antar att jag fick lite panik eftersom det inte någonstans gick att läsa om hur mycket bensin det fanns kvar när det började blinka och ha sig på displayen. Både Daniel och farfar försökte kolla efter i instruktionsboken men det enda de fick fram var att "när symbolen börjar blinka bör du tanka snarast". Hur som helst så satt mamma och pappa i bilen framför så när vi närmade oss en mack körde de in där, jag körde fram till pumpen och behövde inte ens kliva ur bilen eftersom pappa var så snäll att han gjorde allt åt mig. Så då var det bara för mig att åka vidare när allt var klart för att en stund senare stanna i Söderköping och äta lite glass :)

Student, tårar och Öland

Igår tog min älskling studenten. Det var mycket roligt att äntligen få visa upp mitt fina plakat, och han blev trots allt inte jättearg. Det var dock väldigt varmt, så jag fick försöka att stå med min icke brända axel mot solen för att inte göra den redan brända värre, och dagen till ära så brände jag ju då istället den andra också.. Woho.. Aj, vad ont det gjorde att sova inatt. Sen stod jag helt själv och väntade på att han skulle ha åkt flaket klart, vilket tog sin lilla tid. När han var klar blev det Porsche-färd hem till honom för god mat och trevligt sällskap :)

Väl framme presenterade sig min lillebror som "David, Lollos syster". Jag var dock inte tillåten att skratta enligt Daniel eftersom jag i Trollhättan för några år sen presenterade mig själv som "David". Men men. Jag tycker iallafall att David var roligare.

Efter ett antal timmar började de flesta (dvs alla utom jag) dra sig hemåt. Tyvärr väntade då endel otrevliga överraskningar (åtminstone för mig) så jag missade större delen av Kyle :P när jag väl åkte hem framåt halv 10 eller nåt för att packa så glömde jag bort att jag ville se Coyote Ugly 21:55 vilket jag inte kom på förrän typ 11 och då var det ju försent... Men aja... Efter många tårar så hoppas jag fortfarande på en trevlig helg på Öland... Även om jag inte är tillräckligt speciell för att ens komma ihåg att vi i onsdags skulle ha ätit middag...

Nu ska jag ta och packa min "lilla" väska med alla grejer som ska tas med till Ölandet så att vi förr eller senare kan komma iväg... Något "klassens dag" blir det inte tal om.

Broken.



Hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking:
Maybe six feet, ain't so far down...


One more time

Stockholm igen idag efter skolan. Denna gång spenderade jag dock inte en endaste krona på mig själv, dock en hel del till min älskling :) Men vad gör man inte för att göra någon glad? :) Även om han vet exakt (nästan) vad han kommer att få så ska jag nog ändå inte skriva in det här och nu. Kanske senare i veckan tillsammans med lite bilder från hans student om jag lyckas övertala honom till det. Men nu är det hur som helst dags att sova, det har varit en lång dag.

Puss
En kärleksförklaring

Alla goda ting äro tre

Nu när jag tänker efter så innehöll gårdagen fler bra 3-saker än vad jag tänkte på då jag skrev rubriken :)
  • Jag köpte tre saker i Stockholm.
  • Sverige - Danmark matchen: Tre supportrar sprang in på plan.
  • Danmark fick sina tre mål ogiltiga.
  • Sverige vann över Danmark med 3-0, hahahahahaha. Så fint.
  • The thrizer ;)
Hur som helst. Matchen var typ, rolig? Haha... Så jävla kasst med supportrarna bara, vakterna brydde sig ju inte ens haha.. Lite dålig vinst då bara, hade ju varit roligare att besegra Danskarna med 4-3 efter straffen som skulle blivit lagd om matchen inte blivit avbruten. Men what a hell, vi vann iallafall :)

Idag har jag förövrigt legat och solat på studsmattan i stort sett hela dagen. Mycket skönt. Blev för en gångs skull inte helt sönderbränd eftersom jag var duktig och smetade på endel solskyddsfaktor. Dock bara faktor 2 till en början som sedan utökades till faktor 4 i ansiktet, men det funkade ju ändå :) Skulle dock hellre velat ha Daniels pepparkakspigment från början, då hade jag varit glad.

Nu är det snart matlagning som gäller.

Vad är väl en bal på slottet?

Ja, ingen aning...
Själv fick jag ju inte vara med i år utan får vänta ännu ett år.
Hur detta året kommer att bli har jag absolut ingen aning om,
men jag har åtminstone inte särskilt höga förväntningar :(
Skolan kommer ju vara en riktig pina,
nu när du inte kommer vara där och muntra upp mig.
Tillochmed hela tillvaron kanske blir en pina,
eftersom du kanske kommer befinna dig 44 mil bort...
Jag vill inte =(

Idag har jag hur som helst varit i Stockholm med Daniel.
Det som fick följa med mig hem blev slutligen ett par tights, en mascara och en parfym (till parfymen fick jag visserligen en väska, en strandväska som kanske inte var världens snyggaste direkt men gratis är gott så man tackar ju inte nej antar jag).

Mina ben var helt döda efter träningen igår så
det var verkligen hemskt med trapporna upp och ner.
I och för sig så var det rätt så jobbigt att gå överhuvudtaget, vilket verkligen känns i höfterna nu.
Men träning är bra, och den här gången gav det tydligen resultat också.
Nu gäller det bara att fortsätta likadant så att jag kan få igång en regelbunden träning, nu när jag faktiskt inte har något skola med massa prov och arbeten att bekymra mig över.
Visserligen är det en del kvar fortfarande, som religionsarbete och företagspresentationen för S06, men den känner vi oss faktiskt ganska säkra på så bra som det gick förra gången så jag hoppas på det bästa även nu.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi får sommarlov,
och av de är bara 5 skoldagar (inkl avslutning).
Visserligen vet jag inte om torsdagen nu kan räknas eftersom det då är
studentfirande för min älskling.
Han kommer inte vara glad på mig, nej, men skylten jag gjort till honom kommer iallafall vara den snyggaste :)

Nu ska jag ta och vara lite social.
Ska man kanske ta och se på Sverige - Danmark? Nee...



Jag fick iallafall den sista dansen.
Tack älskling. Jag älskar dig.


Vill ha!

Ge mig x antal tomter och y antal pengar så ska jag köpa mig z antal hus/lägenheter :)

Här är några jag fann extra intressanta :)

Villa i Nacka
6 690 000 kr

Vindsvåning på Östermalm
15 000 000 kr

You are out of my life...

...and you are not welcome back anymore.
Say hi to life from me.

If you need me, I'll be in my grave, waiting for company.

Fyfan för dig. Blä.