Träning hela veckan

Blir man inte galen så blir man ännu mera galen.
Här sitter man och skriver ett - okej, inte så jättelångt, jag ska inte överdriva - inlägg och när man väl ska publicera det så försvinner det bara. Lagom kul. Jag måste börja göra det till en vana att efter varje färdigskrivet inlägg kopiera allt, bara för säkerhetsskull.

I lördags var det kalas med mat och singstar och jättetrevligt sällskap. Roligast har nästan varit nu i veckan då jag fått alla händelser återberättade, vilket förvisso har varit bra eftersom jag kanske missat vissa detaljer så kasst som mitt minne är. Jag vann iallafall lagom många gånger, och Linnea hade ju knappt nån chans när hon skulle ta sin revansch från föregående gång :) Haha, jag har fortfarande ledningen, 2-0.

Söndagen blev en heldag i sängen med älsklingen, kollade på tre filmer och jag blev väl lite lagom uppskrämd ibland. Lyckades ju tillochmed skrämma honom bara för att jag ryckte till när det var något läskigt. Roligt roligt.
image73
Måndag studiedag, och det blev en sovmorgon hos Kalle, ett par timmars bajspsykologipluggande och slutligen lunch och träning med lillebror. Sen var väl den dagen i stort sett slut.

Tisdag, onsdag och torsdag - skola och träning. Fast torsdagsträningen blev mera lek i äventyrsbadet där det slogs rutchbanerekord (stavning?) och grejer. Kalle och Simon var dessutom jättetaskiga och sa hela tiden att det fanns hajar innanför gallrena........

Idag, fredag, började dagen lagom bra i och med att vi båda försov oss. Eller ja, först Kalle vid 6-tiden och sen jag vid 10-tiden... Men allt löste sig, så det var ju tur :) Sen vare skola, och därefter träning igen. Kände att jag var tvungen att kompensera lite från gårdagen, plus att det ikväll ska gottas med lussebullar och film =)

Nu är det förresten bara tre veckor kvar till Nice, och jag börjar faktiskt bli lite pirrig...


World's not enough

Jag älskar dig helt galet mycket.

Akkis

Gårdagskvällen spenderades på Akkis dit mormor hade hittat via ambulans... Satt där på akuten tillsammans med mamma och morfar (och mormor då såklart) och väntade i fyra timmar på att en - vad det senare skulle visa sig vara - läkarkandidat skulle komma och ta sig en titt. Denna snälla söta rara lilla läkarkandidat visade sig också inte ens kunna ta ett blodtryck men hade trots det en mycket bra fantasi på vad man kunde tänkas utföra för olika sorters experiment under undersökningen. Mamma och jag fick oss många goda (dolda) skratt och jag var tvungen att gå ut. Tillslut fick vi iallafall åka hem (efter att mormor och morfar hade varit där i 6 timmar) och jag och mamma klev innanför dörren hemma 00:00. Å vilken rolig söndag.

Sunshine

image71

Take me back.

Fck "your's truly", fck "forever"

Jag är tom. Helt jävla förbannat tom.
Så det är ju tur att du är så full av skit, så att det går jämnt ut.

Det är ju fan patetiskt.
Du av alla.
Fyfan.


Det där lilla extra

MM MM MM

http://www.skeppsholmen.se/showItem.php?url=http://w4.objektdata.se/pregen/355/OBJ11816_857488355/DefaultObjektBilder.htm?GID=OBJ11816_857488355

http://www.wrede.se/avd/vaning/vaning_objekt/engelbrektsgatan13.html

http://www.skeppsholmen.se/?557%2FOBJ11816_851743557%2F&sfd

From yesterday

Ni är ju helt jävla ofattbara.
Försvinn ur mitt liv.



Jag hoppas att jag aldrig mer behöver se er igen.
Från och med nu har ni aldrig funnits för mig. Och jag har heller aldrig existerat.
Men det märks ju tydligt...... Tack så jävla mycket.

Fan, fan, fan

FAN


Konserter!

Anna tyckte tydligen inte att jag jobbade tillräckligt hårt på marknadsföringslektionen idag, undrar vad hon har fått det ifrån? Jag kollade faktiskt bara smsen i tidningen, så det så! Och det där med kalsongerna... Ja okej, det står jag för. Men sen var jag faktiskt jätteengagerad. Faktiskt.

Idag bokade jag förövrigt biljetter till Alter Bridge i februari :) Ska bli helt stört kul.
Ska i dagarna också boka till Bullet For My Valentine, även det i februari. Woho!

Ikväll är det klättring som står på schemat, även om jag bara ska titta på med marknadsföringsboken i knät...

And who is gonna save you when I'm gone

I lördags färgade jag håret. Två gånger.
Även om det kanske inte är helt perfekt ändå nu så får det duga.
När det är dags att göra om det om nån månad eller så får jag väl göra det ännu lite bättre. Eller rättare sagt, mamma.
Igår, söndag, drog vi oss iväg till Uppsala för att hälsa på trollungarna. Hilda är lika söt som vanligt, och Emil hittar på roliga historier. Ta t.ex. denna;

"Vilken penna vågar vara nära tigern?"
(Svaret kommer längst ner, tänk på att det ska uttalas med en riktig östgötadialekt)

Mamma, pappa, jag och Ina tog oss ut till Gränby för att kolla lite grejer, och för en gångs skull hittade jag faktiskt ett par stövlar. De ska jag allt ta och önska mig i födelsedagspresent (det är ju trots allt bara 10 dagar kvar), om inte annat i julklapp. Får bara hoppas på att de finns här hemma också, jag ska nog ge mig ut på en tur i veckan och leta. Efter maten tog jag med mig mamma en vända på stan också för att försöka hitta en jacka. Efter mycket om och men så hittade jag faktiskt det också, men, den fanns inte i rätt storlek.... Suck.... Så det blir till att leta efter det här hemma också.

Just nu är det skola som gäller, vi har affärsjuridik men får jobba med vad vi vill... Och jag som har noll motivation till att plugga sätter mig vid bloggen istället... Fan... Det kommer alltså innebära att jag inte kommer hinna följa med och klättra ikväll, så nä nu jävlar, nu sätter jag igång med det förbannade pluggandet...


Svar: Töschpennan!

Take me back to dreamland...

...where I can believe that everything's alright.

Hard work work

Tro't eller ej, men nu är jag nästan klar med portföljen!
Tre dagars hårt kämpande har fyllt 2/3 av skrivhäftet vi fick med fakta om H&M, och jag måste säga att jag lärt mig väldigt mycket. T.ex. är företaget värt ca 240 miljarder kronor, styrelseordföranden (dvs grundarens son) har tjänat in ca 70 miljarder under sina 30 verksamma år och de har en omsättning på över 80 miljarder per år.
Allt detta skrivande har dock resulterat i en krampliknande känsla i handen eftersom jag håller pennan så pass konstigt (som pappa sa igår vid middagsbordet: "varför kan du inte hålla pennan normalt?!"). Dessutom fryser jag som jagvetintevad för att jag suttit still hela tiden, så nu blir det till att värma upp sig.

Matlagning står på schemat nu, och sen får vi se vad jag hittar på =)

Imorgon blir det hursomhelst träning, woho!

Ont

Om det bara kunde sluta... Snälla, sluta göra ont...

In sickness and health

Fasen vad körd jag är.
Det här kommer ju aldrig någonsin att funka.
Blir nog nästan till att skita i portföljen och fokusera på nästa veckas prov istället, men då är jag förmodligen ännu mera körd än vad jag redan är. Fan.

Måste försöka hinna ner en sväng på stan också och fixa en baddräkt.
Om jag inte gör som Kalle sa att jag skulle göra och kilar ner på badet istället och provar ut en där så köper han den sen. Hmm hmm hmm.

Hosta har jag börjat göra igen också. Kan jag inte bara få vara frisk?
Har ju varit en enormt rolig höst... Verkligen... Började finfint i slutet av juli med halsfluss och jättemycket feber, vilket sänkte mitt immunförsvar totalt och bidrog till en trevlig femveckorshosta efter en knapp vecka i skolan. Därefter gick jag runt och var seg och trött och jobbig i ungefär två veckor till eftersom försvaret var nere på noll och samlade på sig alla möjliga bakterier. Sen vet jag inte riktigt vad det var som hände. Magen var värre än vanligt och så var det endel annat med... Sen var det plötsligt mitten av oktober och då bestämde sig en visdomstand för att bli infekterad (okej, kanske inte tanden i sig). Så jag gick runt med världens jävla tandvärk och en stor boll på halsen i en halv vecka utan att kunna äta innan jag slutligen ringde tandläkaren en måndagmorgon och fick komma dit. Fem olika tandläkare fick jag träffa. Hujedamig. Alla skulle känna och tycka och tänka och konstatera så det blev en hel röra alltihop. Kom iallafall därifrån med ett recept på 40 tabletter penicillin och bakteriedödande munskölj. Bollen på halsen var tydligen en infektion som spridit sig från tandköttet ner i en lymfkörtel (och konstigt nog är denna boll fortfarande kvar efter nästan en månad). Hem och kurera mig veckan ut och på torsdagen kunde jag faktiskt tugga någorlunda igen. Tillbaka till tandläkaren på fredagen, och en ny tid måndag två veckor senare, som alltså var iförrgår. Då var det dags att ta bort tandkött och grejer för att underlätta rengöring. Usch. Men jag kan faktiskt fortfarande inte tugga ordentligt... Verkligen kul höst... Verkligen...

Haha och tråkigare inlägg kan man ju leta efter.

It's a miracle

Tredje inlägget på en dag, det här är ju inte klokt.
Kan det möjligtvis vara affärsjuridiken som spökar?
Nu har jag iallafall läst igenom alla dessa 6 (6!!!) kapitel på sammanlagt ca 140 sidor, och nu får det fanimig ta och räcka. Vad mer kan man begära? Inte tänker jag sitta och plugga mig halvt till döds iallafall, nej nej, jag har mer än så att tänka på innan den dagen är kommen.

Kvar att göra nu är ju dock marknadsföringsportföljen och öva in lite psykologisvar. Portföljen har jag ingen aning om hur den kommer att bli, eftersom jag knappt har börjat. Har gjort den första delen som handlar om affärsidén, men där är det stopp... Måste ägna massor av tid till att dokumentera företaget (H&M) i sig, marknaden, konkurrensen, leverantörer och samarbetspartners, distributionen och lite om framtiden. Har jag tid ska jag också försöka få tag på några urklipp och såna där trevliga saker som kan förgylla det hela lite.

Förövrigt skrämmer jag livet ur hela familjen med Kalles sån där huvudgrej bestående av typ en boll med metallben som spretar ut sig över hårbottnen. Haha. Man ryser ju ända ner i tårna.

Nu: Alter Bridge!



L ♥ K

Omöjligt uppdrag

Alltså, är det verkligen meningen att man ska förstå allt som står i dessa jävla böcker?
Ta den här meningen som exempel:
"Risken övergår på köparen redan innan avlämnandet om en fördröjning av avlämnandet orsakas av köparen och säljaren har gjort vad han kunnat för att avlämnandet ska ske i tid."
Är det bara jag som krånglat till det i huvudet eller är den obegriplig?
Begriplig är den förvisso men det känns som att det är lite väl överförklarat så att man tillslut virrar bort sig. Eller?

Det här kommer aldrig att funka

Affärsjuridik hit, marknadsföring dit.
Psykologi en sväng i mitten, blandat med lite organisation och ledarskap.
När ska allt få ett slut?
Provet imorgon kommer inte gå. Alls.
Jag kommer kugga såsom jag aldrig någonsin kuggat förut.
Jag kör en sommar -04 eller vad det nu kan ha varit:
"Det är inte så att jag inte vill, jag kan inte!"

Men jag försöker faktiskt. Verkligen.
Det är bara det att när jag läser så vill jag bara sova.
Och för att inte somna måste jag ju försöka bli lite pigg.
Och för att bli lite pigg måste jag ju tänka på något annat. Något roligare.
Som mina framtidsplaner. Ojojoj vad jag planerar!
(På tal om det så har jag nog nästan bestämt mig för att dissa Gävle. Mina försök att hjälpa Jonas att plugga var inte direkt lyckade, och det fick liksom mitt intresse att svalna en aning.)
Men detta leder ju till att jag slutar tänka på affärsjuridiken.
Vilket i sin tur leder till att jag inte lär mig något.
Hur ska det gå ihop?



Älskling, vem var det förresten som skulle "BACKA!" inatt? =)