ett stycke köksdetaljer



jobbfredag

Fredagsmorgon och jag värmer upp inför en jobbdag både hemma och på annan plats med en kopp varm oboy och Finn Crisp au naturelle. I brist på både kylskåp och vatten får man göra det man kan av det man har. Än så länge fungerar balkongen iallafall hyfsat som kyl och allt vad kök i övrigt heter återfinns i stora stringhyllan i vardagsrummet - porslin, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, skafferi - you name it.

Apropå kök ska det sättas in så mycket som möjligt under helgen. I onsdags målade jag väggar och tak varpå mamma och pappa kom hit och hjälpte mig att tapetsera en vägg. De var kanske inte lika förtjusta som jag med resultatet och valet utav tapet men jag övertygade dom att det kommer passa utmärkt i slutändan. Jag vet det.
Idag ska vi lägga nytt golv och precis som med tapeten kan jag inte vara mer nöjd. Det kommer att bli så grymt bra! Bilder kommer senare.

10 mars 2012

Hej hej hemskt mycket hej.
Är mitt uppe i vår köksrenovering här hemma och kroppen börjar ta stryk. I allt kaos har jag vaknat varje morgon den här veckan och mått dåligt, kroppen känns helt ut-och-in och huvudet är bara en stor klump. Mamma tror att det beror på byggdammet och jag är nog nästan beredd att hålla med. Känns åtminstone lite bättre när jag inte är hemma, men så fort jag kommer tillbaka hit är det som att någon bara slår något i huvudet på mig och jag blir jättetrött. Ska försöka få rent så gott det bara går nu innan det är dags att åka och hämta Balder som är på besök hos en ny dagmatte idag. Lägger upp lite bilder på vad som hänt under veckan iallafall!


Början på veckan:


Igår: