det blir en lång natt

Eftersom vårat plan går redan vid 7 imorgon bitti, med en flygresa på över 14 timmar, så har jag och Kalle tänkt vara vakna hela natten för att kunna sova så mycket som möjligt på planet. Frågan är bara hur det kommer att gå, med tanke på att jag vaknade vid halv 5 imorse och absolut inte kunde somna om. Låg ändå kvar och myste med Balder, läste en bok och tittade på TV tills klockan blev 9, då fick det vara nog. Kommer nog trots allt bli lite sömn inatt, så att man inte är fullkomligt förstörd imorgon.

Nu ska jag åka och lämna bebisen i Huddinge, där han ska spendera veckan vi är borta.
Kommer sakna min lilla älskling helt galet mycket....... =(

bara så att ni vet...

...så är jag så förbannat trött på tomma ord nu. Kom aldrig mer och säg att ni ska höra av er, om ni ändå inte har tänkt göra det. Jag vet att jag är dum nog att gå på det varenda gång eftersom jag verkligen vill tro det bästa, men snälla... Lägg av istället. Vill ni inte ses, säg ingenting. Ge inga falska förhoppningar. Jag är så trött på er, skärp er eller försvinn!

ny header

Ändrade bilden i headern igår. Vet inte om det blev bättre eller sämre.. Vad tycker ni?
Här är den gamla bilden:


kurs och blöta fötter

BURR! Efter en och en halv timme här inne i värmen har jag fortfarande inte lyckats tina upp mig. Har varit på kurs hos Balders uppfödare idag vilket resulterade i två timmar ute i kylan med trasiga stövlar som självklart läckte in massa vatten så att jag blev alldeles blöt om fötterna. Mysigt! Kursen gick dock galant ändå, min lilla prins är så duktig ♥. Innan kursen var vi hemma hos paret som ska ha Balder medan jag och Kalle är borta, så att de skulle få en chans att lära känna varandra lite bättre innan det är dags. Bara fyra dagar kvar nu!


6 dagar

Hittills har den här regniga, gråa dagen varit högt över förväntan. Klockan 8 imorse ringde Kalle och berättade att dem håller på med ett jobb ungefär 200 m härifrån, och att han skulle komma hit och äta frukost med mig kl 9 istället för att åka upp till kommunen och göra det där. Klockan 12 var han här igen för att äta lunch. Har aldrig sett Balder vifta på svansen så snabbt som han gjorde då. Han är så underbar, vår lilla bebis.

I övrigt räknar jag dagar. Dagar som går väldigt sakta p.g.a brist av saker att göra. 6 dagar kvar. Jag börjar få resfeber.


nio dagar

Nio. Så många dagar är det kvar tills jag och min kärlek sätter oss på planet till USA. Eller ja, Frankrike för att vara petig. Men efter en snabb mellanlandning i Paris så är vi på väg. Jag längtar så mycket att jag håller på att spricka. Tog upp resväskan från källaren idag och började samla ihop lite småsaker som ska med, men än så länge är det mycket som måste tvättas innan det får hoppa ner i väskan. Kan det inte bli nästa vecka nu?


miami

Resan bokad och betalad!
Miami, here we come!


hej motvind

Måndag och ny vecka. Balder har precis tuggat i sig en grisknorr så nu luktar det svinstia här hemma. Inte okej, men hunden är glad. Åtminstone några minuter till, sen vill han väl göra något annat. Själv försöker jag plugga samtidigt som jag kikar lite på resor. Verkar dock inte som att det blir något av det... Priserna som till en början gick nedåt har nu istället börjat stiga, och en annan verkar inte alltför angelägen att komma iväg... Tråkigt att vara den enda som verkligen vill och anstränger sig, men jag borde väl vara van vid det här laget kan tänkas.

En hyresvärd som jag haft lite kontakt med tidigare ringde idag och erbjöd mig en lägenhet här i stan. Ska kika på den nästa vecka även om jag vet redan nu att det inte kommer bli något p.g.a hyran... Hej motvind.