off i go

Tänkte bara skriva att jag förmodligen inte kommer att vara särskilt aktiv här på bloggen på ett tag. Jag jobbar mycket och när jag inte jobbar försöker jag njuta av sommaren så mycket det bara går. Dessutom dog min morfar i måndags och det gör ju inte direkt att bloggmotivationsnivån stiger precis.... Så, hej på ett tag.

latmasken

Orkade inte åstadkomma nåt igår. Varken städning eller fotografering blev gjort så det får jag ta tag i på måndag istället. Idag är det jobb till kl 4 som gäller, och sen bär det av upp till stugan. Ska ju tydligen bli jättevarmt i helgen så jag ska passa på att sola lite.

skitstad

Så fort jag får möjlighet och övriga aspekter i livet tillåter tänker jag fly den här förbannade stan.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2047441/fotbollsstjarnan-eddie-moussa-mordades-i-natt

planering

Jag kom precis på att jag hade tänkt visa mina inköp som jag gjorde nu i veckan men det har jag inte hunnit än. Det får bli kvällens uppdrag, tillsammans med att städa hela huset och packa inför trippen till stugan i helgen. En och en halv timme kvar ungefär tills jag slutar nu. Wiiie.

själv på kontoret

Tre timmar kvar av arbetsdagen. Hua. Har suttit helt ensam fram tills för en timme sen vilket faktiskt har varit ganska skönt. Jag tycker ju nämligen inte att det är alltför roligt att prata i telefon och då speciellt inte när någon hör så förmiddagen var verkligen perfekt. Förhoppningsvis har jag inte gjort bort mig alltför mycket :) Nu är dock en kollega tillbaka så jag får helt enkelt försöka vänja mig vid pressen, haha. Har jobbat undan hur mycket som helst under den här tiden då jag var själv så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Förslag?