Up to date

Jag tror inte att det här med att blogga är min grej. Trots det gillar jag att ha någonstans att skriva av mig det jag har på hjärtat. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska lägga ner eller inte, kommer förmodligen ändå inte ha någon tid över till slösittande framför datorn alls inom de närmsta åren känns det som. Om 20 dagar börjar jag plugga i Gävle, vilket känns både bra och dåligt. Håller på att leta lägenhet för fullt, och ska med andra ord flytta hemifrån.

Hursomhelst så kom jag och älsklingen hem från Tunisien i tisdags. En helt underbar vecka, bara vi två. Nu har han dock lämnat mig för Emmabodafestivalen, och jag måste medge att det känns ganska (läs: väldigt) konstigt att inte ha pratat något alls sen i tisdags, när vi under de två senaste veckorna har träffats varje dag. Rekord. Han kommer iallafall hem på söndag, och då ska vi fira hans födelsedag som var i måndags.

För att fördriva tiden lite så åker jag imorgon ner till Malmö och Jessica. Sjukt länge sen vi sågs, så det ska bli jätteroligt. Kan det inte bli fredag kväll nu nu nu?

Jag saknar dig.

Full fart

Mycket som händer nu i veckorna. Nyss hemkommen från en vecka i sommarstugan, och ikväll bär det av mot Göteborg och Liseberg. När vi kommer hem därifrån hinner vi inte ens vara hemma ett dygn innan jag och Kalle åker till Tunisien (där det förövrigt var 39 grader igår).



Sommar

Allt det snackas om här uppe är huruvida jag ska tacka ja eller inte till min plats i Gävle. Efter mycket velande fram och tillbaka så verkar det nu som att jag har bestämt mig. Nu måste jag bara övertyga mig själv om att jag faktiskt har gjort ett bra val. Gävle - here I come.

Förövrigt så är det galet varmt här idag. Men jag klagar inte, inte det minsta. Tvärtom. Efter maten (pannkakor!) så ska vi nog åka iväg till ett bad här i närheten. Nu smälter jag bort.......

Vattenplaning

Sitter nu i sommarstugan och tittar ut mot horisonten där det för bara en liten stund sen var solnedgång. Ett bra avslut på en i övrigt väldigt regnig dag. Blev en något läskig åktur hit då bilen under en omkörning i en kurva vattenplanade och jag - som ett litet plus i kanten - inte såg ett smack genom vindrutan. Men, det gick bra, och vi kunde sen köra hela vägen fram utan problem. Slog dessutom rekord i kortast tid hit, två timmar och fem minuter. Yey.

Under kvällen här har vi badat ute i båten, 45 grader tror jag det var. Otroligt skönt. Det blev sen kvällsfika bestående av mackor och te och därefter youtubade vi lite. Nu ska jag nog dock börja dra mig upp till övervåningen för att varva ner med lite pluggande...

Förfest 4 juli