en dagens


skitockså...

Det verkar inte bli så som jag hade hoppats.....

jag idag


saturday

Lördag förmiddag och jag myser runt i morgonrock efter en lång och härlig dusch. Snart ska jag återgå till det jag höll på med innan jag duschade, dvs dunka härlig musik nere in my basement. Hoppas på att den här dagen blir som jag vill.


boooored

Här kan vi verkligen tala om uttråkad, fredagen till ära. Kan det inte hända nåt roligt nån gång?

Mamma har iallafall lagat riktigt god mat idag hoppas vi. Hon testade lite nytt :)

funkar alldeles utmärkt

Alltså aaaaah. Så sjukt gott. Jag ångrar inte en sekund att jag bakade lussebullar igår, även om jag fick lite mystiska miner av mamma, pappa och lillebror som tyckte att jag var knäpp och undrade om dårhuset hade brunnit och att jag på så sätt lyckats rymma därifrån. Mamma kom hem mitt i bakandet och bara skrattade. Möjligtvis skulle de ha kunnat smaka lite mer saffran, så nästa gång det är dags att baka (den gången kanske jag gör "rätt" och faktiskt gör dem i december) ska jag nog ha i en påse till, allt för att få fram lika perfekta lussebullar som de kanelbullar jag brukar göra. Hej jag är ego.

lussebullar, i september?

Haha. Jag blev plötsligt toksugen på lussebullar så jag pallrade mig iväg till affären och köpte saffran och nu står degen och jäser. Det är väl inte helt knäppt att baka lussebullar i september? Eller är det det?

back on track

Har varit så väldigt off här på senaste tiden... Inte känt att jag haft något vettigt att tillföra så jag har helt enkelt skitit i det. Hursomhelst har jag iallafall lagt mina hemuppgifter från skolan på lådan nu, vilket verkligen känns kanonskönt. Lyckades färdigställa alltihop idag efter ett väldigt knåpande med bilder (mest att hitta bilderna, jobbigt...) och känner mig äntligen nöjd. Hoppas att lärarna tycker likadant bara. Ville verkligen få klart allt så jag har låst in mig här hemma ganska mycket och varit allmänt onåbar. Hoppas att ni har haft överseende med detta, om inte annat får jag väl be om ursäkt 1 000 gånger trots att det bara har varit för mitt eget bästa.

project basement

Efter att ha knepat och knåpat med mitt rum ungefär halva dagen börjar det nästan se presentabelt ut. Det går att gå från dörr 1 till dörr 2 utan att behöva kliva över eller runt saker, och jag har lyckats få undan sånt som jag inte kommer behöva inom den närmsta tiden; dvs köksprylar. Till och med gula guran har fått hamna i sitt ställ istället för att stå i fodralet, och det var ju verkligen inte en dag för tidigt.

Världens. Snyggaste. Skor.

Okej, ni kan nästan glömma det där jag skrev om Conversen, för nu har jag hittat
Världens. Snyggaste. Skor.
Och då menar jag verkligen VÄRLDENS - SNYGGASTE - SKOR ! Aaaaaaahh...........


Home

Hemma från en trevlig eftermiddag/kväll hos farmor och farfar. Det serverades riktigt god mat och Peppe fick en bil som lät väldigt mycket. På vägen hem upptäckte jag att jag hade glömt en av mina ringar som jag hade tagit av mig under kvällen, så jag och mamma vände för att hämta den men den fanns absolut ingenstans. Det visade sig sen att David hade tagit på sig den i smyg och glömt berätta det. Schysst lillebror. Men den återfanns ju iallafall så jag är glad ändå =) busiga unge.

Jag just nu



Jaha. Så här ser jag ut just nu.
Lite ringar + skor till bara så är jag fit for fight för släkten sen.


En söndag i början av september

Jag var helt galet trött igår. Har nog sovit typ 12 timmar inatt. Skönt. Nu på förmiddagen har jag burit ner min dator till mitt rum eftersom pappa var så snäll och fixade trådlöst till den igår, så nu är det bara resten av rummet som ska hamna i ordning.

Om några timmar vankas det käk hos farmor och farfar. Får se hur många dem har lyckats skrapa ihop den här gången, och då pratar jag inte bara gäster utan rätter. Farmor lagar alltid tokmycket mat så att man har ungefär femtioelva rätter att välja mellan. Ett stående skämt varje gång man ska dit.


Linköping



Jag och Mia drog lite spontant ner till Linköping igår och hälsade på folket som bor där.
Blev en otroligt kul kväll i bästa möjliga sällskap, dock blev i princip alla bilder i samma kvalitet som bilden här nedanför, så dessa två är nog alla ni får se, åtminstone här.


Converse light

Fy tusan vad jag vill ha dem här.
Fast inte i skinn då utan vanliga, men jag hittade ingen bra bild.

Så många gånger som jag har varit och klämt på dem,
men aldrig slog till när jag hade chansen.

Nu känns det som lite väl mycket pengar att lägga ut,
med tanke på att jag hoppar över en kräftskiva bara för att kräftor kostar....


Fia med knuff

Under kvällen har jag, mamma och pappa roat oss med att spela fia med knuff. Det gick skitkasst för mig, de knuffade ut mig hela tiden och i slutändan hade jag alla mina pjäser kvar medan mor och far bara hade varsin. Och varenda gång jag lyckades knuffa ut mamma kom hon ut igen direkt efter. Mitt i allt ringde Kalle så jag fick avreagera mig lite och tillochmed säga godnatt till Rufus och Ellen. Haha. Aja.

Plugg, plugg och mera plugg




Såhär har jag suttit sen klockan 10 imorse.
Det jag sysslar med är alltså hemuppgifter från skolan i Danmark.
Har under de här timmarna avklarat fyra av sex fem av sju uppgifter, men nu har jag kört fast.

På den uppgiften jag är på nu måste man räkna ut i vilken skala en planlösning är ritad för att sedan möblera den, och jag som är så förskräckligt kass på matte...

Pappa? Simon? Var är ni när jag behöver er?


Man gör nog nästan bäst i att blunda





Se alla bilder HÄR ! eller klicka på bilden ovan


Påväg

Eftersom pappa ska ha möte här ikväll ska jag snart smita iväg härifrån. Kalle ställer upp som flyktdestination, så vi ska laga lite mat och sånt där. Börjar bli ordentligt hungrig nu, eftersom jag rubbade mina mattider rätt så ordentligt idag och alltså inte har ätit på ganska många timmar för att ställa det tillrätta till middagen. Bättring bättring.

Det nalkas höst

Fy vad mycket fint det finns i affärerna nu. Nu när jag inte har någon möjlighet att införskaffa något av det. Eller visst, kan kan jag ju, men det känns inte direkt som prio ett. Just nu är det spara, spara, spara som gäller, och jag måste medge att jag lyckas ganska bra. Under den här sommaren har jag på nåt vänster lyckats hålla mig på plus, och jag har nog faktiskt mer på kontot nu än vad jag hade i juni. Awesome. Dock kliar det verkligen i fingrarna nu, speciellt när H&M's höstinspirationstidning kom idag. Uj uj uj. Kanske är lika bra att alla vänner jobbar / pluggar så att jag håller mig borta från stan. Att gå runt ensam är ju liksom ingen höjdare, men ack vad trevligt det skulle vara med lite nytt i garderoben, och slippa den där långa stunden det tar på morgnarna att komma på vad tusan man ska ha på sig. Jag säger inte att jag inte har några kläder, för det har jag, men ingenting ser särskilt roligt ut längre. Alternativ, ja tack.