två dagar kvar

Tiden går så extremt sakta när man väntar på något. På fredag får jag nycklarna till nya stället och på lördag flyttar jag in. Balder ska vara hos dagmatten hela dagen imorgon så då hinner jag packa det sista men sen är det ytterligare ett dygn kvar. För att inte tala om idag. Som sagt, tiden går så extremt sakta när man väntar på något...

kryddhylla

Fick förresten ett riktigt kap levererat till dörren idag. En 50-tals retro kryddhylla/specerihylla som jag fyndat på blocket. Min första riktiga designpryl som ska få följa med mig hela livet. Tack Mia och Lehner!

snart äre dags

Varit ute på nya stället idag och kikat. Första gången jag såg allt utan en massa möbler och dessutom i fullt dagsljus vilket självklart gjorde att man verkligen såg hur pass mycket det finns att göra för att våningen ska se presentabel ut men oj, vad kul det ska bli! Blir en hel del målning, spackling, slipning m.m. framöver och jag gillar't! Vill ni vara med? Fem dagar kvar!

köksbord?

Packningen inför flytten har påbörjats och allt känns hur bra som helst. Frågan är bara vart jag ska få plats med alla mina kära stilleben med tanke på hur pass lite möbler jag har, men det ska säkert kunna lösas. Om någon som läser detta t.ex. har ett köksbord och några stolar till övers så vet ni vart ni hittar mig (hoppas jag)!

dagens planer

08:30 - 09:00 Kontraktskrivning inför sommaren på begravningsbyrån
10:00 - 11:00 Möte med en AD för design av logga till André Interiör & Design
11:00 - 15:30 Plugga
15:30 - 17:30 Ikea

kära vänner

Jag ber om ursäkt att jag inte hör av mig. Att jag svarar segt eller inte alls på telefonsamtal och sms. Att jag säger att jag har all tid i världen när jag egentligen har fullt upp. För det har jag. Fullt upp alltså. Jag har precis dragit igång ett eget företag, jag har plugg i stora högar som tar upp hela vardagsrummet och jag kommer eventuellt att flytta och dra igång en renovering om 10 dagar. Nu vet ni. Snälla, tröttna inte. Om ni lovar att inte göra det bjuder jag på fika när jag flyttat. Eller en middag, eller en filmkväll. Säg bara till, and I'm all yours.

André Interiör & Design

Jaha, då var företagsnamnet registrerat då!

Nu hoppas jag att ni vet vart ni ska vända er i fortsättningen när ni behöver lite hjälp med inredningen, nämligen till André Interiör & Design !