Oh my god it's time to go

Nu åker jag till Gävle, men kommer inte ha internet på ett tag.
När jag återkommer sitter jag i min egna lägenhet.

See ya!


Lägenheten



I'm tellin' ya

Lillebror, du är bäst! <3


Det närmar sig med stormsteg

Det är mycket nu. Många väskor ska packas. Många flyttlådor ska fyllas. Magen strejkar som aldrig förr och vill absolut inte vara med om sånt här. Hej illamående. Nu på förmiddagen har jag hunnit med att vira in alla tallrikar och muggar och annat ömtåligt krafs som jag äger i tidningspapper, samt varit och köpt flyttkartonger, tvättmedel, sköljmedel, diskmedel, maskindisk och rengöring till spisen.

Har förresten hunnit med ganska mycket de senaste dagarna, vilket har gjort att dagarna har känts både fler och kortare på samma gång. I torsdags var jag, Anna och Jimpa (haha jag får inte säga Jimpa) i Kungsan och såg Slagsmålsklubben - grymt sa grisen. Vi gick sen och åt på Max och jag träffade en person som jag aldrig hade trott skulle prata med mig igen överhuvudtaget, men som lyckligtvis gjorde det ändå. Jag saknar dig....

I fredags hängde jag med Jimmy och Mariel ut till en ö utanför Nyköping på "kräftskiva". Jag skippar berättelsen och tar det lite halvt i punktform istället: nakenbad, fylla, grillning, sår, tält, regn och även nakenfotografering. Haha. Sov kanske tre timmar eller något innan jag gick upp och letade upp Jimmy. Jag var hungrig, så vi la en flintastek på engångsgrillen som vi sen åt till frukost. Mums. Mulle kom också ner, och vi låg sen och sov på stranden ett tag. Sen kom regnet, och ingen ville köra båten in till hamnen så vi blev kvar ett par timmar till och bara väntade på att det skulle sluta regna.

Tog en promenad med Linnea på kvällen, och vi bestämde oss sen för en spontanutgång på Olearys. Kul kväll, alla var där, jag var glad. Fick sen skjuts hem, och trött som jag var hann jag somna i bilen......

Igår var lite släkt här på "avskedsmiddag" och jag fick lite presenter. God mat och trevligt sällskap.

Nu måste jag sätta igång med packningen på allvar.......

Tack gode gud - Carina Berg


"Imorgon förväntar jag mig att det här ligger på youtube"

SMK var nice. Sjukt nice.
Himlen var alldeles blå.
Det var varmt.
Allt var bra.
Allt var perfekt.



Long time no see.........

Slagsmålsklubben

Snart ska jag hämta Anna på hennes jobb för att sedan förferra lite grann innan vi drar upp till Kungsan och kollar på Slagsmålsklubben :) sen blir det nog en utgång på det om Anna får bestämma, vilket jag kan tillåta henne att göra - för den här gången.
 


Michael Phelps


"Han är som en helt vanlig kille,
bara det att han kommer från en annan planet"

Wohooooo!

JAG FICK DEN! =D

Snyggaste och fräschaste lägenheten i Gävle är nu min!

Det eviga åkandet

För andra dagen i rad ska jag ta en tur-retur-resa till Gävle. Precis som igår ska jag kolla på en lägenhet, och hjälp vad rädd jag är. Den lägenheten jag ska kolla på idag har allt. Den är allt jag någonsin drömt om. Den är perfekt. Den är jag. Åååå snälla snälla snälla bli min!

Innan det ska jag pallra mig in till hufvudstaden för en fika med gänget. Long time no see!

Same old bad luck

Tro mig när jag säger att jag förbereder mig för det värsta.

Fan vad ont det kommer göra.

En dröm som kan bli sann

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

Plötsligt känns allt så självklart

Jag drömde tre olika drömmar inatt, och jag kommer ihåg dem alla. Åtminstone delvis. I en av drömmarna, den mellersta, insåg jag plötsligt hur självklart allt är. Jag fick svar på tal, och det bara genom en simpel dröm. Det är så det är, och det är så det alltid kommer att vara.

Förövrigt har jag fått lägenhet i Gävle nu, men jag vet inte riktigt om jag vill ha just den. Så idag ska jag på visning av en annan lägenhet, med helt perfekt läge. Hoppas hoppas hoppas.

En vacker dag...


Ingenting blir någonsin som man tänkt sig

Dessa förbannade förväntningar.

Detta var min sista (eller kanske näst sista) helg hemma innan jag flyttar till Gävle. Allt har spårat ur totalt, och jag vet varken ut eller in längre. Personers rätta sidor har visats, och jag har nog aldrig varit så förbannad och ledsen någonsin. Fyfan.

Ett år? Ha.

Det eviga sökandet

Jag ska flytta hemifrån.
Jag ska flytta till en helt annan stad, 25 mil härifrån.
Jag ska börja plugga på högskolan.
Jag ska gå två olika utbildningar samtidigt.
Jag vill ha en stor lägenhet.
Jag har kollat runt på internet efter varenda ledig hyresrätt i Gävle.
Jag har börjat göra något väldigt dumt.
Jag har börjat kolla på bostadsrätter.
Jag har hittat den perfekta lägenheten.
Jag kan (i princip) köpa den.
Jag borde (i princip) köpa den.
Jag vet inte.
Jag vet inte.

Dan-före-dopparedan

Vaknade upp imorse bredvid världens underbaraste som påminde mig om att vi imorgon har varit tillsammans ett helt år. Älskling, jag älskar dig helt galet mycket !

Resten av dagen har spenderats med att ringa på lägenhetsannonser. Feg som jag är vågade jag till en början inte ringa, men när lilla mamma lockade mig med att laga en riktigt god middag ifall jag ringde så fanns det ingen återvändo. Plötsligt hade jag ringt på tre lägenheter, som jag förvisso kom lindrigt undan med eftersom den första redan var uthyrd och de andra två inte svarade. Suck.... Men men, de ringer förhoppningsvis upp!

Var förövrigt på Ikea i tisdags med Linnea, där jag inhandlade diverse prylar (köksgrejer) till lägenheten jag ännu inte har. Vissa saker fick jag inte tag på, vilket jag berättade för mamma idag samtidigt som jag visade upp mina inköp som hon ännu inte hade sett då hon har varit i Prag. Hon åkte därefter till affären för att handla mat tills ikväll och kom hem med några av de saker jag ännu inte hade - spaghettislev, visp, slickepott och en bakform. TACK! <3

Det drar verkligen ihop sig nu... Nästa vecka är min sista vecka här hemma, efter det är jag on my own i en helt ny stad. Eller okej, helt ny är den absolut inte, men jag blir åtminstone lämnad ensam..........

Nu ska jag snällt sätta mig och fortsätta med mina inköpslistor samt invänta middag. Efter det blir det film för att ha något att fördriva tiden med tills Kalle kanske kommer hit. Annars får jag helt enkelt bara längta till imorgon, vilket jag förvisso redan gör. Massor.

Helvete

Jag har kört fast. Helt hopplöst.