17 juli 2006

Det är mitten av juli och tiden går både sakta och fort i en konstig blandning. På ett sätt känns det som att skolan börjar igen vilken minut som helst, men om man tänker efter så är det faktiskt  fem veckor kvar. Om fem veckor sitter jag alltså här och förbereder mig för första skoldagen av år 2, som egentligen borde vara år 3. Suck.

Som det är just precis nu, så har jag varit i sommarstugan ett tag och umgåtts med släkt, vilket som vanligt alltid kan bli snäppet bättre. Eller okej, ganska mycket bättre. Men elak som jag är så orkar jag inte med att vara social när allt man får tillbaka är gnäll. Men men. Nångång i framtiden kanske jag lärt mig att hantera sådana situationer, och alltså lärt mig vara snällare.

Hur som helst, så kom jag hem igår, och det 'firade' jag med att åka och bada nere vid varvet tillsammans med Daniel, vilket var mycket roligt med tanke på att vattnet faktiskt var badbart :) Efter det så åkte vi hem till honom och hade det allmänt trevligt :)

Idag spelade vi singstar :) Och usch, feg som jag är, så var jag alldeles för seg i starten. Jag vågade helt enkelt inte öppna munnen och sjunga de små orden som stod på tv-skärmen. Blä på mig. Men time-goes-by, och snart var jag igång och utklassade min käre vän :) Synd att jag missade 9000 på 'Poison' bara med ynka 60 poäng. Men stjärnskott blev det iallafall :) Grattis till mig.

Senare på dagen så åkte vi och badade med min familj. Vädret kunde ju varit bättre till en början, men en grand finale är ju i många lägen också bra :) Vi åkte så småningom hem igen, och här sitter jag nu, några timmar senare. Imorgon ska jag förhoppningsvis åka och bada med min kusin, men hon vill ju hellre åka till badhuset så vi får se hur det blir med det, haha. Mer om det kommer förmodligen senare :)


Sleep tight my friend, and I'll talk to you in the morning :)
Och Moa, jag saknar dig.