vovve vovve vovve

Det var värst vad allt handlar om Kalles jobbarkompisar nu för tiden egentligen. Den ena bygger hus och den andra föder upp Schäfervalpar. Han har precis fått en ny kull som jag och Kalle ska åka och gosa med på fredag. Fick även frågan om jag vill låna med mig en hem när de fyllt 8 veckor och oj vad mammahjärtat började slå på en gång. Men jag har ju min lilla bebis, som dock inte är så liten längre. Åtminstone inte utanpå. 30 kg väger han nu. 30 kg muskelpaket. 30 kg kärlek.

projektet

Har under de senaste veckorna pysslat med det inredningsjobbet jag fick av en av Kalles jobbarkompisar, och idag fick jag lämna ifrån mig alla ritningar och skisser. Jag var jättenervös innan, allt var nämligen gjort från scratch utan något konkret att gå efter men han blev supernöjd! Känns lite konstigt att plötsligt inte ha alla dessa ritningar framför mig men samtidigt väldigt skönt att ha kunnat leverera en färdig "produkt", 100 % made by me. Nu blir det spännande att se hur alla idéer artar sig, än så länge är det trots allt långt kvar med tanke på allt som behöver göras klart innan allt vad inredning heter kan bli av. Men jag vet att det kommer bli hur fint som helst, med eller utan mina ritningar. Ååå, jag vill också bygga!


höga berg och djupa dalar

Aa jag vet, jag är sämst på att skriva här, men vem bryr sig liksom. Känns inte särskilt viktigt. Känns inte kul att logga in. Känns inte kul att läsa det som skrivs. Bläddrar tillbaka ibland och läser gamla inlägg. Tänker tillbaka på sånt som var då. Såna inlägg finns inte längre. Har inte samma motivation till att skriva. Inte till nånting egentligen. Men jag försöker. Stressar och pressar mig själv till bristningsgränsen. Sen blir jag trött. Orkar ingenting. Går såklart ut över Balder som tycker att jag är världens sämsta. Behöver bara lite tid att komma ikapp. Finna ro. Få ordning. Avlastning. Just nu ser jag bara ett högt berg.

kanelbullens dag

Helt utan att veta om att det är kanelbullens dag idag fick jag ett ryck och bakade massa bullar igår. Mitt sällskap (Kalle), som egentligen skulle hjälpa mig att baka, somnade på soffan. Mer bulldeg till mig.

Har för övrigt varit mammaledig (nej, inte ledig från jobb för att vara mamma, utan ledig från att vara mamma) lördag-söndag. Balder hängde med mor och far till Linköping för att hälsa på Simon och Gik och jag passade på att städa hela huset. Så kul hade jag.

Nu ska jag börja förbereda inför ett jobb jag ska göra i eftermiddag. En av Kalles jobbarkompisar håller på att bygga hus och vill ha hjälp med inredningen. Får se vad jag kan lyckas koka ihop, har ännu inte riktigt förstått vad exakt det är jag ska göra.

Hejdå!