Halsfluss is the SHIT

Yey, det är mitt i sommarn, skolan börjar om, hmm, 4 veckor (?), jag borde egentligen vara i Halmstad och kolla på när Ia simmar och sen parta med Jess men what do I do... Jag har halsfluss! Så nu är det penicillin morgon och kväll i 10 dagar som gäller... Woho......

I'll see you when I want to.

'Cause you've got a secret, don't you

Jag är egentligen på världens bästa blogghumör. Ett sånt där humör då man kan skriva om precis vad som helst mellan himmel och jord utan att man själv blir uttråkad vilket jag ganska ofta blir och till slut bara raderar inlägget. Enda nackdelen nu är att jag inte har nån aning om vad jag ska skriva om. Imorgon eller på fredag kanske jag ska åka till Halmstad och kolla på när Ia simmar SM, men i och med att Jess blivit sjuk så vet jag inte hur det blir med den saken. Skulle det skita sig så får jag helt enkelt ta och hitta på något annat, och hälsa på där nere när förutsättningarna är lite bättre.

Min mat-och-sov-klocka har slutat fungera. Den ringer aldrig för mat och aldrig för att sova vilket har börjat bli en aning frustrerande. Mina desperata försök att åka till affären för att hitta något att äta utan att ha någon aning om vad jag vill ha fungerar absolut inte på samma sätt som de gjort förut. Det enda som slinker ner för tillfället är faktiskt drickyoghurt... Men hur kul är det att dricka 350 ml drickyoghurt till frukost, lunch och middag? Nä, inte särskilt. Så igår när jag utförde ett sådant där desperat i affären så bestämde jag mig hursomhelst att prova ett gammalt trick, ett falla-in-i-dåliga-vanor-trick, och köpte en 200 grams chokladkaka. Men när jag kom hem ville jag inte ens ha den mer... Då är det ett problem...

Nu ska jag börja göra mig klar för att snart åka och träna lite... Simning står på schemat idag.
I'll see you when I want to.

I'll take you to the midnight show tonight

Idag har jag bestämt mig för att städa. Eller det var rättare sagt igår som jag bestämde mig för att göra det och gjorde en lista på allt som skulle göras. Började lite smått att plocka undan lite kläder innan jag gick och la mig och la en fint placerad smutshög precis innanför dörren. När jag vaknade på morgonen hade denna hög spårlöst försvunnit, vilket jag tydligen hade att tacka mamma för. Därav hade jag alltså redan prickat av två grejer på listan och klockan var inte ens... Hmm... Halv 11... Nej usch jag måste verkligen ändra på mina vanor nu. Framåt 10-11 på kvällen börjar jag bli extremt uttråkad och går och klagar hos lillebrorarna. Jag tvingar dem att spela kort eller se på film med mig tills jag själv inte tycker att det är roligt längre, och sedan går jag upp till mitt rum och sätter mig och gör ingenting. Där sitter jag sedan halva natten och funderar på att ändra tillbaka till mina gamla vanor (det vill säga att jag är gå-och-sova-trött klockan 9) men bestämmer mig slutligen för att det får vänta. Det är trots allt väldigt, väldigt skönt att sova till 11. Så det så. Nu står dock saker som "plocka undan alla saker", "sätta i en ny lampa i fönstret" och "dammsuga" på schemat. I'll see you when I want to.

A sunny day

Det är verkligen på tiden att jag skriver ett glatt inlägg, vilket kan bli svårt att göra utan att det blir ett dagboksinlägg som min kära kusin så gärna ogillar. Förvisso har det inte direkt hänt någonting heller, så jag hamnar på samma ställe som jag började på - ingenstans.

Give me something funny

Get this curse out of me

Flera timmar senare och min arghet har knappt ens börjat avta. Jag förstår fortfarande inte. Jag begriper mig inte på er. Varför förstår ni inte, att jag aldrig, aldrig någonsin, har mått så här dåligt förut? Varför förstår Du inte, som ska vara den person som känner mig bäst av alla? Varför begriper du inte? Varför bryr du dig inte? Varför sårar du mig så? ....

All I did was loving you...

Fredagen den trettonde

Idag har jag lärt mig innebörden av att vara riktigt förbannat förbannad. Jag har nämligen upplevt hur det är att vara så arg att jag skakar, fryser, mår illa, kallsvettas och är så fylld av hat att jag nästan drunknar i det.

It's just another thursday night

Gång på gång förvirrar jag bort mig själv med den ändlösa funderaren; vad vill jag? Hur kommer mitt liv se ut? Kommer jag hitta något jag vill göra, något som verkligen intresserar mig? Sure, I have, men alla tycks ta mina visioner ifrån mig. Kalla mig självisk, men var det inte min grej från början? Var det inte jag som plötsligt en dag delade med mig av mina drömmar som lika snabbt flög iväg till någon annans huvud där drömmarna tog vidare former? Var det inte hos mig det verkligen brann? Tydligen inte, för istället är det jag som ligger ett år back medan min omgivning lever mina drömmar. Ett år till på Ragnhild kommer most certainly bli min död. För jag orkar inte mer. Jag orkar inte mer.

I wanna grow old with you

I wanna make you smile, whenever you're sad.
Carry you around when your arthritis is bad.
All I wanna do, is grow old with you.


I'll get you medicine, when your tommy aches.
Build you a fire if the furnace breaks.
It would be so nice, growin' old with you.


I'll miss you, kiss you, give you my coat when you are cold.
Need you, feed you, I'll even let you hold the remote control.
So let me do the dishes in our kitchen sink.
Put you to bed when you've had too much to drink.
Oh I could be the man, you grows old with you.


I wanna grow old with you.


And I'm gone... So gone...

I thought you said you would never do that to me.
I thought you gave me the choice; "him or me".
I thought we had something good, something with a value.
I thought you understood how I would feel.
I thought you loved me.

But, you are doing this to me.
You regret that you gave me the choice.
We didn't have anything good, anything good enough.
You don't understand how I feel.
So why the hell do I love you......

I have a dream

image61

Just another day

Jag orkar inte mer nu... Allt som jag trodde hade någon betydelse hade jag missbedömt.
För det var, precis som förut, dömt att misslyckas.
Låt mig försvinna. Snälla.



Kom tillbaka!


07-07-07

Dagens höjdpunkt; Metallica
Live Earth, Wembley Stadium London

image55

Nothing Else Matters, Sad But True, Enter Sandman




Längtar tillbaka till Parken, Köpenhamn
26 maj 2004 <3

It's over...

...and I can't even remember our last kiss ='(



Broken

2 juli 2007

Äntligen lite bättre väder :) Idag är det alltså bad, sol och picknick som gäller med "the gang". Länge sen nu, väldigt länge sen, men det blir förhoppningsvis grymt bra :) Brandalsund, here we come.