Födelsedagspotatis

Har precis ätit upp min sista födelsedagspotatis. Ja, ni hörde rätt. Jag fick bakade potatisar (nej, inte färdiga) i födelsedagspresent av min lillebror. Till det creme fraische och även en avokado så strax ska jag göra två avokadoknäckemackor. Han är snäll han.

Torsdag

Om en timme ska jag bege mig till skolan för att hämta ut min och Åsas inlämningsuppgift. Snön smälter och det är ordentligt slaskigt överallt så det är inte särskilt lockande att ge sig ut. För att bli lite gladare ska jag nog gå förbi stan på hemvägen och se om jag kan hitta något litet fint att glädja mig med. Om inte annat får jag äta en bit tårta när jag kommer hem.

Idag började förresten SM i simning på Eriksdalsbadet i Stockholm. Min kusin simmar så jag ska åka och kolla på henne antingen imorgon eller på lördag. Får helt enkelt se vad som passar bäst, kanske båda dagarna.

Tvilling

Fan vad läskigt. Jag vet en tjej som är exakt som jag till sättet. Hon tänker likadant, gör likadant, känner likadant. Blir mer och mer övertygad för varje dag (eller kanske snarare för varje gång hon bloggar) vilket är lite läskigt. Hon hade nog varit en perfekt person att prata med om allting, då hon verkar ha varit (och är) i samma situationer. Det dumma är bara att hon av någon anledning som jag inte vet om inte gillar mig. Alls. Varför?

Datorbyte?

Har de senaste dagarna funderat mycket på ifall jag ska sälja min dator till mamma och pappa eller inte och istället köpa en Elonex Webbook. Jag blir mer och mer övertygad faktiskt, dock känns det lite som att det kan bli aningen jobbigt att bara ha en så pass liten. Dock går det ju att koppla om så att bilden hamnar på tv-skärmen så det borde jag ju stå ut med. Det som jag isåfall behöver köpa till är en extern hårddisk samt något mer som jag inte kommer på just i detta nu. Tål att funderas mer på.


Nu orkar jag förresten inte vänta längre.
Nu åker julstjärnan upp i fönstret.

Sad sad sad

Funderar på att ge mig ut i kylan och ner på stan för att kika lite i affärerna. Så tråkigt själv bara. Drömde jobbiga drömmar inatt, som förvisso är bra under tiden som jag drömmer dem men som gör mig väldigt deppig och ledsen när jag vaknar vilket sedan håller i sig resten av dagen. Hela morgonen har jag bara legat i sängen och kollat på tv, eftersom jag inte ville gå till skolan med tårar i hela ansiktet. Jag måste ta tag i mitt liv nu.

Pain

Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Känner mig helt tom.

Plötsligt händer det

Förlåt för dålig uppdatering, det är bara så mycket just nu...

Jag har bestämt mig nu, och det kommer blir av. Så dåligt som det får mig att må kan jag inte leva med, eftersom det går ut över allt annat runt omkring mig. Jag måste få ett slut på det, hur tungt det än känns emellanåt. Tänk vad skönt om man bara kunde göra det och sen sätta sig på ett flygplan och slappna av på någon varm strand i en vecka. Det hade varit kanon.

Jag ska ta tag i det här nu.


Snart. Om en stund. Strax.

Crash boom bang

Tillbaka i Gävle igen efter en skön helg hemma i Tälje.

Födelsedagen igår blev lyckad, om man bortser från vissa incidenter.
Körde "jag har aldrig" och fick veta ett och annat om mina vänner, för att inte tala om hur mycket de fick reda på om mig... Jag bjuder dock på den, har inget att dölja. Lite pinsamt dock eftersom syskonen var med, men vad spelar det för roll.

Förövrigt så mår jag jättedåligt över en sak, och det är att jag är så himla dålig på att visa hur mycket jag uppskattar min familj. Dem ställer upp så himla mycket för mig och jag vet aldrig hur jag ska göra för att återgälda det. Ni betyder verkligen allt för mig, och jag älskar er. Mamma, pappa, Simon och David.

Resten orkar jag inte bry mig om mer. Blir sviken gång på gång, och jag klarar inte längre av att bita ihop. Mina händer är hårt knutna och knogarna blir vita. Metaforiskt. Egentligen är det väl hjärtat jag pratar om, som nu är på bristningsgränsen och vilken sekund som helst kommer att smälla. Pang.

Tanzania 1974

Satt förresten och kollade på bilder från när pappa var liten och var i Tanzania,
här kommer några av bilderna:





"Jag får inte säga vad det är, men det är en pyjamas!"

Jag har världens bästa lillebror, detta är direkt taget från hans blogg:

"Nu när Lollo kommit hem från gävle för att fira sin 20års dag kommer tok-syskonen fram.
Vi är ju bara för sköna ibland, helt tokiga. Vi lyssnar på musik och dansar, går flera mil och pratar på hela tiden.
Typ världens bästa syskon? Och nu blir hon tant!! Hur kommer det då bli, det finns ju risk att hon snubblar eller inte orkar vara med och leka längre. Då måste jag ju leka med Simon och han är ju bara skum. Han leker ju bara med den dära Gicken =)

Jag har fixat en present till Lollo idag och nu kommer hon bli tok-nyfiken och tjata hela kvällen och be mig berätta. Men jag säger inget förrän imorgon. För jag har lovat mig själv att inte avslöja."

Sista dagen som tonåring

Åkte hem till Kalle igår och busade. Dock somnade vi alldeles för tidigt, eller rättare sagt han gjorde det, så jag sov inte så jättebra inatt. Mamma kom och hämtade mig 07:20 imorse eftersom hon skulle till Eskilstuna, och jag skulle därför köra henne till Södertälje Syd och sen ta bilen hem. Väl hemma var det marsch i säng som gällde, men först var jag och David bara tvungna att lyssna på en låt från Guns N' Roses - Chinese Democracy som spelades på radion. Madagaskar. Den var faktiskt bättre än jag väntat mig, så jag hoppas resten av albumet är lika bra. Gick hursomhelst och la mig därefter, och vaknade inte förrän klockan var halv 11 och någon ringde på dörren som om det brann någonstans. Yrvaken sprang jag ner och öppnade, och där stod Kalle :) surprise surprise. Vi busade lite en stund tills han var tvungen att gå tillbaka till jobbet igen.

Idag ska jag kanske baka knäck med lillebror, om vi orkar.


Torsdag, like no other

Ytterligare en natt med massor av sömn. Jag har tillochmed lyckats prata i telefon i sömnen i 1½ minut, det ni! Jag undrar vad jag sa, eftersom jag absolut inte minns ett endaste dugg. Tydligen var jag mest söt. Hmm. Haha. Fast det roligaste inatt var nog att jag vaknade halv fyra av att jag låg och skrattade. Helt stört. Haha.

Nu under morgonen har jag och David suttit och diggat The Knife och Sony Bravia reklamerna tills han skulle iväg till skolan och lämnade mig ensam. Det är fint väder och jag vill ut och gå, men får inte tag i någon som lockas lite mycket utav det som jag...

Två dagar kvar!

Home sweet home

Nu är jag hemma i Södertälje igen :) Känns riktigt skönt och har redan fått skratta av mig lite med den underbara familjen. Fick dessutom sällskap på tåget så det kändes inte alls lika segt som det brukar :) Helt perfekt. Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla på när bröderna spelar Call of Duty :P Haha.

Posten?!

Onsdag, och fortfarande ingen handsfree... Hade ju verkligen hoppats på att jag skulle få den absolut senast idag (den skulle ju faktiskt ha kommit i måndags) eftersom jag ska sitta på ett tråkigt tåg i flera timmar i eftermiddag. Skit också...

Dags att vrida om dygnet igen

Tvn är avstängd, sängen väntar. Måste börja ställa om mitt huvuds klocka och skaffa lite vettigare rutiner. Att sova 10-11 timmar varje natt må vara skönt, men vad vinner jag på det egentligen? Klockan är nu 22 och jag ska gå och lägga mig så att jag orkar upp till föreläsningen som börjar klockan 9 imorgon bitti. Förstår faktiskt inte riktigt hur jag ska orka, då juridiken lockar mig lika mycket (läs: lite) som att äta bajs. Jag får helt enkelt peppa mig med att jag därefter får åka hem, med ett kort besök på tingsrätten innan.

4 dagar kvar

Om 4 dagar fyller jag år, men det känns som en halv evighet. Är så mycket jag egentligen borde fixa innan dess, vet inte ens hur jag vill fira, vilka jag vill fira med, vart jag vill vara. Jag måste dock bestämma mig, och jag måste höra efter ordentligt vilka som skulle vilja komma. Lite svårt att planera känner jag dock att det är, eftersom jag befinner mig 20 mil hemifrån. Men imorgon åker jag hem. Äntligen.

Har fixat en liten hemlis idag, som jag iallafall vet att
David kommer bli glad för ;) Kanske koblajjan också, om han nu skulle vara intresserad. Den som lever får se.

Regn --> Snö

Morgonens regnande har nu övergått till snö.
Synd bara att det inte är lite kallare och mindre blött på marken.

Fortfarande ingen handsfree

Verkar inte dyka upp någon handsfree till mig idag heller. Suck... Nästan så att man börjar ifrågasätta postens utdelningsmetoder, eftersom jag i fredags fick mail om att handsfreen borde varit hos mig igår måndag. Vart är den?

Trötter

Uppe med tuppen, eller nåt. Efter att ha legat och vänt och vridit på mig hela natten (andra natten i rad) är jag ganska trött nu, trots att jag sovit ungefär 10 timmar. Dock har det ju varit ganska orolig sömn så det är kanske inte så konstigt. Klockan ringde först 8, men jag orkade inte gå upp då, så jag ställde den istället på 9. När klockan blev 9 ställde jag den på halv 10, och en kvart därefter gick jag upp, dvs kvart i 10. In i duschen, och jag ska nu börja sortera tvätt eftersom jag har tvättid klockan 11. Bäst att jag sätter fart...

Never get your hopes up

Jag borde stänga av mig själv. Mina känslor. Helst nu på en gång.











Men jag kan inte......

Hemlängtan

Kan inte tiden gå lite fortare så att det blir onsdag och jag får åka hem?!

Pasta

Vet ni vad? Jag har inte ätit bakad potatis idag. Än. Gjorde precis pasta till lunch, har inte ens ätit upp hälften men har redan ont i magen och den är dessutom svullen... Jag borde helt enkelt inte ha svikit mina älskade potatisar. Haha.

Gissa vad jag ska äta till middag bara därför? Just det. Bakad potatis.

Redhead

Om någon undrat hur jag ser ut i oranget hår så ser ni svaret här:




Och så peruken jag hade på halloween:


Ommöblering

Testade precis att möblera om lite, bland annat att flytta sängen så att den stod på ett annat sätt. Dock flyttade jag tillbaka den till utgångsläget direkt efteråt. Lite tråkigt att man i princip bara kan möblera den här lägenheten på ett enda sätt, jag som gillar att förnya och förändra.

Post

Posten har kommit, dock utan någon handfree till mig...
Där rök denna dagens planer.

Handsfree

Det sägs förresten att jag ska få min tredje handsfree idag, då jag skickat tillbaka de två jag fått tidigare då jag inte varit nöjd med dem. Hoppas verkligen att jag får den idag, så att jag kan gå ut på en långpromenad med härlig musik i öronen i det underbara vädret.

Nattens knäppa drömmar

Imorse vaknade jag strax efter klockan sex efter att ha drömt massa läskiga drömmar om björnar som kom in i huset därhemma. Jag och David var så rädda att vi låste in oss på lilla toan där nere. När vi väl vågade oss ut och tittade ut lite försiktigt så stod det någon utanför, så vi stängde snabbt dörren igen. Vi kom dock fram till att det åtminstone inte var en björn, så vi öppnade igen. Där stod Simon som ett stort frågetecken och undrade vad vi höll på med, haha.

Efter ett tag somnade jag om igen, och drömde att jag och Rim skulle åka till Stockholm och göra något. När vi kom fram hade vi plötsligt hur mycket grejer som helst med oss, som vi utan att tänka efter la ut i färgordning. Vi var dock fortfarande kvar i Södertälje då, så den drömmen förstod jag inte mycket av.

Den tredje drömmen under morgonen (jag gick upp för en halvtimma sen) handlade om att jag fyllde år och var på nån stor fest (som dock inte var för mig utan bara som en kul grej för alla). Mamma gick då upp på scenen och tog mikrofonen och sa att jag fyllde år, så alla skulle sjunga för mig. Resten är ganska oväsentligt.

Time goes by

Om sex dagar fyller jag år. 20 år.
Ni har väl inte glömt att kolla vad jag har på
önskelistan? :)

Jag har världens bästa mamma

När min kära mor läste att jag bara hade 100 kr på kontot och inte mycket
mat att klara mig på hemma förde hon över 200 kr till mig.

TACK MAMMA, DU ÄR BÄST <3

Jag ska dock inte använda dem, åtminstone inte den här veckan.
På onsdag åker jag hem till Södertälje, och behöver då inte tänka särskilt
mycket på mathandling, förutom för att vara snäll och underlätta för mamma.



Sitter och kollar på Ladder 49 nu. Riktigt bra film som dock är väldigt hemsk.
Senast jag såg den slutade det med att jag och Kalle låg uppe på min säng och grät.
Denna gång är jag dock själv, med en liten godisskål och ett glas cola som enda sällskap.

Edit

Förlåt, jag skrev fel i det förra inlägget.

DAVIDS mat, inte mammas.

Frukost

Jag sitter förövrigt och äter Findus köttfärssås på burk till frukost.
I brist på annat.

Ska kanske baka något sen så att jag kan fylla frysen/kylen/skafferiet med något ätbart.
Om jag inte gör det är jag ganska körd, med tanke på att jag har 100 kr på kontot...

Vilken tur att jag bara behöver stå ut idag, imorgon, på tisdag och halva onsdagen
innan jag får trycka i mig mammas mat igen.

Kan det inte bli onsdag nu?

Deppig

Idag har jag en deppdag tror jag. Svårt att veta eftersom jag bara varit vaken i 20 minuter. Men det känns iallafall som det, för redan under de här första 20 minutrarna har jag hunnit bli ledsen. Ledsen för att jag aldrig kommer betyda särskilt mycket för den person som ligger mig närmast i hjärtat.

Två dygn. Två dygn har gått utan att han hört av sig.
Man börjar ju undra...

En bekännelse från en liten tjej med stora förväntningar

Jag var helt inställd på det.

Tänkte alldeles för positiva tankar, såg hela scenarion framför mig.

Räknade ner minuterna och förberedde mig.

Valde kläder, sminkade mig, bytte om fyra gånger, städade.

För att fördriva tiden pluggade jag.

Tiden gick.

Jag gav det lite till.

Tiden gick ännu mer.

Jag gav upp.

Fan också

Jag hade verkligen behövt göra något roligt ikväll.
Skulle egentligen till kåren, but here I am.

Mjukiskläder och ett helt söndergråtet ansikte är allt jag har att bjuda på.
Klokare har jag inte heller blivit.

Jag vet inte vad jag ska göra.

I'm better off without you

Det är onsdag, och jag är uppe relativt tidigt. Detta beroende på att vi idag börjar 10:15 istället för 13:15. Ganska skönt ändå eftersom man då kan få vettigare saker gjorda under dagen. Som ett litet plus i kanten verkar det bli ganska fint väder idag, solen har dock ännu inte riktigt tittat fram trots att det är helt blå himmel (med några få - tunna - undantag). Skönt, men det lär vara kallt. Tror nog att det är dags att plocka fram skägget snart.

Matkatastrof

Jag känner mig verkligen inte tipp-topp idag efter gårdagens matkatastrof, som bidragit till att det nu knappt går att äta något överhuvudtaget utan att må skit efteråt. Trots det lagade jag en stor lunch/middag nyss, med potatismos och fiskpinnar, eftersom jag var så väldigt hungrig. Får se om det får stanna, även om det inte känns som det just nu...

Sömntuta

När jag vaknade imorse hade jag ingen aning om vilken dag det var, eller vilken tid jag skulle till skolan. Trots det somnade jag om, utan att bry mig överdrivet mycket. Jag drömde en underbar dröm om att jag var på konsert - nån blandning mellan Metallica och Alter Bridge (så när jag vaknade trodde jag fullt seriöst att jag skulle på Metallica idag) - och träffade Mark Tremonti. Jag och David rockade som vanligt, och vinkade till oss Mark som kom och satte sig vid oss när det var paus i konserten. Yey us. När jag sen vaknade kvart i 11 kände jag att det kanske var på tiden att gå upp och kolla schemat samt vilken dag det var, och till min stora lycka fann jag att det var tisdag och jag inte börjar förrän 13:15. Vad som är ännu bättre är att vi då bara har lektion i en timme och 45 minuter, vilket vi även har imorgon. Och det bästa? Att jag efter morgondagens lektion är ledig fram tills tisdag. WOHO!

Vad som var lite jobbigare med att gå upp var att det första jag fick veta var att det bor en kille som är åtalad på sju punkter (bl.a. narkotikabrott, olovlig körning och grov stöld) på samma gata som jag. Jag föreslog att jag skulle bjuda honom på bullar så kanske han blev snäll, men kom fram till att jag nog inte skulle våga det. Hjälp.


Usch

Min mage uppskattade inte laxen.

Jag mår inte bra nu.

The Knife - Silent Shout


Jag fortsätter förvåna

Jag kan inte riktigt förstå det själv, men jag håller på att laga mat.
Lax. I ugn. Utan någon sås till. Hur ska detta gå?

Rockstar

Hemma igen efter ett par timmar i Valbo med Tobbe och Åke, där Tobbe skulle fixa en ny kamera på Elgiganten och en panelgardinshängare på Ikea. Ärendet på Elgiganten tog skitlång tid, så jag och Åke satt och spelade lite Xbox under tiden. Försökte få igång Rockstar och laddade upp ordentligt - han tog trummorna och jag guran - men utan resultat. Vi frågade en som jobbade där, och det visade sig att någon hade snott skivan så det gick inte att spela... Tråkigt...

Appropå Ikea så överraskar jag nog ganska många när jag berättar detta: jag handlade ingenting.

En vacker dag


PRS Mark Tremonti

Skillnaden mellan degkrokar och vanliga vispar

Trots den tråkiga lördagen jag skrev om blev den faktiskt ganska bra. Jag blev bjuden på middag hos Tobbe, och vi drog sen över till Åke och spelade Wii. När dem sen skulle ut gick jag hemåt och somnade på två röda. Nu på morgonen då jag vaknade så hade jag ingenting i frukostväg (dvs bröd) hemma, men istället för att gå till affären och handla ställde jag mig och bakade scones :) vad säger du om det mamma? Nu har jag alltså bröd så det räcker för en vecka om inte mer. Jag lärde mig dessutom något på kuppen; skillnaden mellan degkrokar och vanliga vispar till elvispen. Jag tror att alla som någonsin gjort samma misstag som jag förstår vad jag menar.

Boring saturday

Det är lördag, jag är själv, och har absolut ingenting att göra. Det finns massa grejer jag vill göra, som att springa runt och skratta och göra knäppa grejer, som bara jag är absolut bäst på ibland. Jag vill köpa kläder, grejer. Jag vill handla julklappar. Jag vill se massa roliga och fina filmer. Jag vill ha sällskap. Träna vill jag faktiskt också göra, men även det är tråkigt själv.

Jag fyller år om två veckor.

Dregen


Idol

YES! Änligen åkte Lars ut!

På önskelistan, del 10

Jag kom precis på en grej som jag önskar mig men har glömt lägga upp här, nämligen Playstation 2 och Singstar! Finns ju inget roligare än det nästan, men jag har konstigt nog inte spelat det sen nyår... Hur har det gått till?!


Världens underligaste språk

Kinesiskan. Herregud. När jag gick till skolan imorse gick jag om två kinesiska tjejer, och jag kan verkligen inte förstå hur man kan hitta orden i de långa aiioiinneii-ljuden.

Bara-vara

Hemma från tentan, som nog faktiskt gick helt okej. Försökte räkna ut hur många poäng jag skulle få, vilket dock är svårt eftersom jag inte vet hur nogranna dem är. Men jag hoppas iallafall på att jag med nöd och näppe har klarat mig. Annars, ja, annars har jag ingen aning.

Nu ska jag försöka göra något roligt utav helgen. Skulle egentligen behöva ha en bara-vara-helg, men som alltid finns det ju en massa annat att göra... Borde läsa de första sex kapitlena i civilrättsboken, borde börja på lektion 2 från Danmark, borde göra si och borde göra så. Suck...

Tentagrubbel

Om en timme är jag på väg till skolan för att skriva min omtenta i affärsredovisning. Mitt enda hopp om sällskap försvann nån gång före 12 inatt, då jag fick veta att även Mimmi ska hoppa av, och att hon därför struntar i tentan. Kul för henne, desto tråkigare för mig som nästintill blir lämnad kvar ensam. Nu gäller det bara att hoppas på att inte även Åsa ger upp.

Jag ska klara det här idag, jag undrar bara vem det är jag försöker lura när jag skriver det. Mig själv troligtvis, men den niten går jag inte på. Jag har funderat lite på hur jag ska göra om jag kuggar även denna gång, men inte kommit på något vettigt. Även om jag egentligen bara vill lämna allt bakom mig och hitta något annat så är det ju ändå i vår som det mer intressanta kommer. Men vem är det som har sagt att jag inte lika gärna kan läsa det någon annanstans isåfall?

Jaja. Nu ska jag öppna böckerna igen samtidigt som jag dricker upp mitt te. Hallonkyssar it is, vad annars?

Igelkott

Har glömt visa denna söting som jag träffade i somras;


På önskelistan, del 9


27 dresses

Kolla vilket schysst moment jag fångade när jag pausade:


Latmasken själv

Snart måste jag knata iväg till affären för att fylla på förråden lite. Kylskåpet ekar, och snart även frysen. Jag har bestämt mig för att jag ska börja gilla avocado, så det ska jag köpa. Åt nämligen det hos Mia i lördags och det var ju inte fy skam. Mitt försök att bli lite nyttigare har inte fungerat, så jag ska ta i med hårdhandskarna. Egentligen borde jag knyta på mig joggingskorna och ta ett varv i boulognern, men jag är för lat för det och har för mycket annat att göra. Uscha.


Skit också

Nu kommer känslan smygandes igen. Den där känslan som säger mig att jag inte kommer klara tentan imorgon. Känslan som gör att jag inte heller kommer göra det. Skit också. Men jag ska vinna den här gången, annars vet jag inte vad jag gör. Jag kan inte misslyckas med den igen, för jag har fått nog nu. Om det så behövs ska jag sitta uppe hela natten och intala mig att jag kan det här. Dock kommer det ju göra att jag är väldigt väldigt trött imorgon. Skit också. Känner mig plötsligt så misslyckad, och vill inget hellre än att flytta hem igen... Flytta hem och tänka ut vad jag vill göra, istället för att sitta här och misslyckas med tenta efter tenta och bränna mina csn-pengar. Dock tar även det emot, eftersom lägenheten är svår att ge upp. Inte praktiskt, utan teoretiskt eller hur man nu ska förklara det, just för att jag aldrig kommer hitta någon som är finare än den här. Skit också.

Som ett litet plus i kanten är Kalle skitarg på mig. Skit också.



UPDATE

Han var tydligen inte arg längre, hade bara glömt telefonen hemma...

Partyonsdag

Håret är fixat, naglarna är målade, partykläderna är på. Allt som fattas just nu är sminket, som bara är halvklart. Om ungefär en timme kommer Mimmi förbi, och vi ska sen dra vidare på förfest.



Hoppas.

Fröken Duktig

Jag är så himla duktig idag. Inte nog med att jag har pluggat i flera timmar, jag har dessutom städat (dvs plockat undan saker, kläder, dammsugit, dammtorkat och våttorkat), diskat (eftersom jag inte orkat plocka i eller ur diskmaskinen så hade det blivit ett berg på diskbänken så jag blev tvungen att fördiska lite för att diskmaskinen överhuvudtaget skulle göra någon nytta) och plockat in i diskmaskinen som nu är igång. När jag nu själv läser det jag skrivit inser jag hur lat jag är som inte ens orkar plocka in disk i diskmaskinen. Herregud.

Nu ska jag hoppa in i duschen, man blir väldigt svettig av att städa har jag märkt. Därefter ska jag fixa håret och plugga ett par timmar till innan Mimmi kommer hit och förfestar lite. Blir kanon.

Skrivkramp

Efter att ha suttit och skrivit egna anteckningar för hand en hel dag så är jag ganska slut i min högra hand. Det är knappt så jag kan röra den överhuvudtaget, så illa är det. Så nu tar jag paus i ett par timmar, för att kolla på Private Practice och Äntligen hemma. Om handen sen är fit for fight igen ska jag plugga ett tag till innan jag går till sängs för att få min efterlängtade skönhetssömn, så att jag vaknar utvilad, pigg och taggad för fest på kåren med Mimmi. Great.

Blodiga fötter

Hemma från skolan igen, det blev inte så länge som jag hade trott. Som vanligt när jag gått ute så blöder det massor från mina tår, och jag fattar verkligen inte varför. Det gör nämligen inte ont eller så. Skitkonstigt. Och inte heller kan jag hitta exakt varifrån det blöder.

Håller hursomhelst på att laga mat nu. Pasta med köttfärssås. Sen ska jag fortsätta med pluggandet.

Pluggdag

Det är en ny dag, och jag sitter här framför datorn och äter frukost. Om en timme ska jag iväg till skolan för att plugga till tentan på fredag tillsammans med Mimmi. Hoppas det blir bra. Med mig tar jag en 200 grammare mjölkchoklad och en vattenflaska så får det vara bra sen. Att försöka bli lite nyttigare (som jag startade med igår) funkar inte om man ska sitta i skolan en hel dag.

Förövrigt så är min näsa fortfarande svullen och öm efter att jag blev nockad av Hilda i fredags, haha. Helt sjukt egentligen. Men det gör inget, för det gör ju faktiskt bara ont när jag trycker på den.



Underbara drömmar...
Kom tillbaka...

All hallow's eve



Såhär såg jag ut i lördags

Kom ge mig värme

Har satt på värmen idag. Kändes som att det var på tiden. Trots det sitter jag här och fryser och vet inte riktigt hur jag ska göra för att värma mig. Gå in och ställa sig i badrummet brukar vara en hit, eftersom det alltid är jättevarmt där inne. Golvvärmen verkar gå på högvarv, dock inte mig emot.

Lagade en jättegod middag idag. Pallrade mig iväg till affären och köpte fläskfilé, champinjoner, creme fraiche och grönsaker som jag sen slängde ihop till en riktig höjdarmåltid. Jag hade dessutom turen att få endel över, vilket innebär att jag kan njuta av maten ytterligare en gång - utan någon som helst ansträngning annat än att ställa in den i mikron. Perfekt.

Nu ska jag göra lillebror avundsjuk och hälla upp ett glas julmust.

"Du bor ju fan i fucking-jävla-Gävle!"

En sak jag inte riktigt kan förstå är att trots att jag inte uppdaterat min blogg särskilt vettigt på flera dagar är det ändå många som kikar in flera gånger varje dag. Är ni verkligen så ivriga att få veta vad jag hittar på (eller snarare INTE hittar på) om dagarna? Kul är det iallafall, så jag får väl verkligen försöka göra mitt bästa för att uppdatera.

Är hur som helst tillbaka i Gävle igen nu efter en otroligt lång tågresa. Jag ville inget hellre än att sova, men samtidigt så kände jag att det var bättre att hålla sig vaken eftersom det är helt sjukt jobbigt att resa sig från tåget och gå hem i kylan efter att ha sovit, för att inte tala om hur torra ögonen blir om jag somnar på tåget med linserna i... Så fort jag kom hem igårkväll var det alltså marsch i säng som gällde. Och fort gick det. Låg och smsade lite och var egentligen ganska pigg. Skrev ett sms och fick svar på det tre minuter senare, men då hade jag redan somnat. Elva timmars sömn blev det, så otroligt skönt.

Idag är det skola som gäller mellan 13:15-16:00. Vi ska börja en ny kurs; juridisk översikt eller nåt sånt där. Orkar egentligen ingenting idag. Är helt slut i hela kroppen och alldeles skakis i benen av någon konstig anledning. Men det är ju trots allt bara tre timmar det handlar om, så jag får helt enkelt försöka stå ut.

Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it feels like they are here to stay, oh I believe, in yesterday.

Är hemma i Södertälje nu. Visserligen kom jag hem igårkväll och fick genast en söt liten Hilda i knät som efter bara en liten stund somnade. Mysigt.

Har precis varit ute på långpromenad bort till Badparken för att leka av oss lite. Nu ska det snart börja fixas mat, och sen ska jag träffa Mia :)