One thing we had in common, is now a thing tearing us apart.

Allt blir nästintill bara värre och värre. Som jag säkerligen skrivit flera gånger förut;
det spelar inte längre någon roll.



If you don't care about it now, it won't ever make any sense.


...and things will never be the same again

I just don't care anymore.

Att du bara vågar...

Är jag osynlig? Kan ni, som på naturkunskapen idag, se rakt igenom mig som ett hål i handen?
Är det meningen att jag ska göra allt, men samtidigt inget?
Ska jag bara stå bredvid och titta på, medan ni andra lever livet?
Är jag ett inget? Ett ingenting alls?

Det är som att gräva en grop,
där hålet att täppa igen bara blir större och större för varje spadtag.
Jag anstränger mig och engagerar mig till 110 %, men vad får jag för det?

Hur mycket jag än försöker, så hjälper ingenting.

Jag bara undrar...
Är jag osynlig?



Vad jag känner är tydligen inget vettigt att notera, jag är ju trots allt bara jag.

Det är inte långt kvar nu

Trots att det regnar idag så var det faktiskt sommar i helgen så jag antar att det faktiskt är sommar nu även om det är grått. Jag solade (läs: brände mig) och hade det allmänt mysigt i lördags och var bland annat på lägenhetsvisning vid badhuset :) Lite litet kanske men hur fint som helst. Så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo, och jag antar att jag fått lite nya idéer till mina husritningar. Nån dag har jag det perfekta huset klart, och då ska jag minsann låta någon få bygga det åt mig. Jag är hur som helst på god väg. Tyvärr kommer mina betyg aldrig någonsin att räcka till en arkitektutbildning. Aldrig, aldrig någonsin. Jag duger inte till någonting. Det närmaste jag kommer till min dröm är väl kanske att tvätta fönstrena eller nåt. Men nej. Jag har iallafall en dröm.

Medan andra kan slappa sista veckan/veckorna i skolan så har vi förmodligen den värsta veckan på hela året. Idag blev vi förvisso av med något, vi lämnade nämligen in naturkunskapsboken men jag hade min hemma så det får väl bli imorgon för min del och i svenskan så är vi relativt klara med vårt sista arbete för den här terminen. Men i alla andra ämnen är det typ tusen saker att göra. Bara den här veckan har vi på onsdag rättskunskapsprov som kommer gå bajs som alltid för att jag tydligen inte skriver det som Lars vill att jag ska skriva även om det jag skriver är rätt. För skriver man inte precis ALLT som han tycker ska vara med, då är det kört. På fredag ska vi ha läst ut "The book of Illusions" i engelskan och skrivit läslogg med citat. Boken är helt störd och det är verkligen konstigt att Britta valt ut den... Varför just den av alla böcker? Det bästa vore ju om man fick välja en bok själv och sen fick hon godkänna den... Hur som helst, jag har ungefär halva boken kvar att läsa.. Nej, det är inte kul någonstans. Dessutom håller vi på att skriva någon sorts essä eller något i engelskan UTÖVER alla nationella och grejer som vi gjort på senaste tiden. Någon gång under denna vecka eller kanske nästa ska jag skicka in min religionsuppgift som handlar om problematiken i "Så som i himlen". Kul... Men om 9 skoldagar är det sommarlov. Och då räknas egentligen inte vissa av dagarna eftersom det är student och klassens dag och såna grejer. Men ändå, 9 dagar.

Och på fredag som senast så börjar allting om från början... Hur kul är inte det? Jag nästan dör av lycka.

Lär mig skriva odeppiga inlägg.

Skiva, nationella och ett tal om prestationsångest

I onsdags hade Ragnhild sin skiva som till en början var ganska trist men som slutligen artade sig och blev helt oförglömlig. Det var nog ganska länge sen jag hade så kul som jag hade då, faktiskt. Riktigt kul att träffa alla igen efter så lång tid, och till och med Patrik kom ju igång till slut ;) haha en vild natt i Södertälje. Favorit i repris om ett år! Fast nästa år tänker jag inte ha nationella dagen efter. Det är inte särskilt kul. Men det gick nog okej hoppas jag. Även om jag inte har gjort som man skulle på, hmm, ganska många uppgifter =/ Men men... Jag har förhoppningsvis iallafall löst dem och visat bra hur jag har tänkt när jag gjort det. Men mitt efterlängtade MVG är väl bara att glömma :( Lite kul var dock att jag och lillebror har fått två helt olika svar på en uppgift, den om tomglasen och backarna. Detta i och med att vi har använt olika siffror att räkna med när det gäller Josés pant. Simon tror att han fick 120,20 kr i pant och har rätt med sitt svar om det stod så, och jag tror att han fick 112,20 kr i pant och har rätt med mitt svar om det stod så... Roligt roligt.. Om någon har ett bra sifferminne från provet så snälla berätta för mig om han fick 120,20 kr eller 112,20 kr.

Till svenskan och projektet om svenska trubadurer så har vi förresten bästa idén. Haha!
Annars så är mitt tal om prestationsångest närmast i tiden, nämligen imorgon bitti. Fan! Jag hade nog inte tänkt på att det var så nära... Men nu gjorde jag det... Damn... Aja, jag kan väl lite klyschigt säga att jag får prestationsångest inför mitt tal om prestationsångest... På ett sätt vet jag precis vad jag ska säga om ämnet och har skrivit en text om det, men på ett annat sätt har jag ingen aning eftersom det jag har skrivit egentligen inte är något jag vill säga alltför högt inför 10 personer. Men vi får se hur det blir... Jag kanske står där i 5 minuter och pratar en hel massa skit för att jag inte vill berätta hur jag egentligen tänker. Det blir som det blir. Jag hatar att prata inför folk, jag har faktiskt rent ut sagt glömt bort hur man pratar överhuvudtaget...

Nu ska jag ta och göra mig klar eftersom jag alldeles snart (om en halvtimma) ska pallra mig bort till Daniel. Sen ska vi förmodligen vidare till golfbanan och slå lite och sen vidare uppåt IKEA och Skärholmen :) Roligt roligt, me like IKEA :D Ska köpa en tv-bänk typ i och med att mamma och pappa har "knyckt" min byrå, men inte mig emot :) Det blir nog en vit sak med dörrar så jag kan gömma all skit som finns i mitt rum.

Jag vill ha bilder från skivan!



Guns N' Roses - There Was A Time
(Tack Patrik)

All these things I hate revolve around me

image36

And I said no, no, no, no, no, no

I'm sorry that I'm disappointing you,
I just can't stand it anymore.




Please come now, I think I'm falling I'm holding on to all I think is safe.
It seems I've found the road to nowhere, and I'm trying to escape.
I yelled back when I heard thunder, but I'm down to one last breath.
And with it let me say, let me say.

Hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking,
maybe six feet ain't so far down.

I'm looking down, now that it's over. Reflecting on all of my mistakes.
I thought I'd found the road to somewhere in his grace.
I cried out; heaven save me! But I'm down to one last breath.
And with it let me say, let me say.

Hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking,
maybe six feet ain't so far down.
Hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking,
maybe six feet ain't so far down.

Sad eyes follow me, but I still believe there's something left for me.
So please come stay with me, 'cause I still believe there's someting left for you and me,
for you and me, for you and me, for you and me.

Hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking,
maybe six feet ain't so far down.

Please come now, I think I'm falling I'm holding on to all I think is safe...


And I love you, I swear that's true

image35

6 månader igår :) igen :)
Puss på dig min älskling! <3