Wake up

Fan min dator är verkligen stendöd. Jag känner mig så maktlös för jag kan inte göra något åt saken and I hate that. Jag vill verkligen bara kunna trycka på on-knappen så att den hoppas igång men inte fan gör den det! Den säger bara "Diskfel. Tryck ctrl+alt+delete för omstart." men gör man det så blir det bara samma sak igen. Det är som en ond cirkel. Buhu... Datorn jag använder nu tar det typ 5-10 minuter att få igång överhuvudtaget, och då lägger internet ändå av hela tiden för att den är så seeeg. Och så kan jag inte lyssna på musik heller för det är den alldeles för seg för. Bu. Det är ju  helt stört att jag skriver ett helt inlägg om saken men jag saknar min dator, så är det bara. Jag har värsta mardrömmarna om att den aldrig kommer gå att få igång för då kommer allt jag har på datorn att försvinna. Och det är värdefulla grejer, faktiskt, det är minnen! Alla bilder och all musik och allt sånt där. Skolarbeten! Shit jag är tillochmed orolig för vad som kommer hända med mina skolarbeten. Vart är världen på väg?

You're just not part of my life anymore

                                                                                                                                                                                         Nej.

Nej.
Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej.

Just another monday

Imorgon är det dags för Fråga Olle :) Haha! Kul att jag fick frågan att hänga med iallafall :) Det kommer säkert bli jätteroligt! Förövrigt så var dagen jättetråkig. Svenskan var seg. Naturkunskapen var något roligare men konsekvenserna av det roliga var desto värre. Usch vad det luktade. Lunchen var även den seg. Religionen var också rätt seg. Och engelskan. Och jag. Fan vad tråkigt det blev, jag börjar om!



För att muntra upp mig själv lite i allt det mörka så tänker jag tillbaka lite på helgen som gick :) Den började i fredags (såklart), gick en runda på stan för att hitta en skjorta till Lillebror som fyllde 15 i lördags. Mötte upp Daniel som fick vara lite smakråd, och vi for sen vidare till Ica Maxi för att handla Tacos-tillbehör inför den kommande middagen. Efter att ha råkat lägga lite hushållspapper i en annan kundvagn bar det raskt av mot kassan och därefter hemfärd för att starta med matlagningen. Simon m.fl. hjälpte till med alla grönsaker och vi stressade lagom för att hinna klart med allt innan mami och papi kom hem från Lanzarote, and we almost made it. Det blev en trevlig kväll, vi åt tillsammans alla 10 och därefter kollade vi på film på lite skilda håll. Lördagen började alldeles för tidigt (8:00) var det uppstigning för min del, eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal klockan 9:20 (!). Det visade sig dessutom att jag gick upp alldeles för tidigt, och hade absolut ingenting att göra i ungefär 45 minuter. Sen kom jag hem, gjorde ingenting ett tag, men åkte sen ner på stan med Daniel och Simon för att kolla lite på rean. Vi fyndade lite, och åkte därefter och handlade lite ingredienser för kommande tårtbak. Drömtårta för lördag och marängtårta för söndag. Mums! Daniel fixade mitt hår, vilket tog ungefär tre-fyra timmar, och sen fixade jag lite fika innan farmor och farfar kom. Vi åkte sen till Daniel och hade lite mys innan vi somnade :) Sen blev det söndag, och vi kollade på Kim Novac badade aldrig i Genesarets sjö. Den var helt okej faktiskt. Till lunch blev det majskolvar, och sen spelade vi the Sims 2 :). Framåt kvällen kollade vi på One Tree Hill. Känns tyvärr som att jag missat ganska mycket vilket är väldigt synd eftersom det och Grey's Anatomy helt klart ligger tvåa respektive etta på min tv-serie-topplista. Mamma ringde till Daniel och var lite orolig eftersom jag inte hade svarat när hon ringt mig eftersom mobilen låg i väskan, så det är väl "bra att man har gubben" som mamma sa. Hemfärd och tidig kväll blev det för min del, och jag somnade nog ganska fort har jag för mig :) Jag lyckades tillochmed ta bort ett sms i sömnen, woho!

Daniel <3

Threatened

Var dag som går blir jag hotad. Innan skolan, i skolan, efter skolan, på kvällarna, nätterna, helger, ja - alltid. Det är som i den där Friends-reklamen: "med dagens teknologi följer mobbarna med hem" eller något sådant. Fast i det här fallet är det inte mobbning, utan "bara" hot. För er som inte vet så är känslan av att vara hatad inte särskilt trevlig, speciellt inte med ovannämnda hot inblandade.
Egentligen har jag ingen aning om vad jag gör just nu. Har precis diskat massa grejer. Stekpannor, formar, skålar, tekannor, you name it. Dessutom plockat in massa grejer i diskmaskinen, rengjort spisen och rengjort diskbänken. För att inte tala om att jag tidigare under dagen har dammsugit efter att jag klippt Daniels hår och mina fingrar. Blod, svett och tårar.
Jag har åkt bil hit och dit, varit på stan, sladdat runt ett halvt varv... Och en hel massa onödig skit... Karl skulle egentligen kommit och spelat spel men vi sköt upp det. Skjutsade hem Daniel vid halv 6 tiden, eftersom han skulle till Robin vid 8. Eller okej inte hem till Robin utan ner på stan. Hur som helst. Sen åkte jag ner på stan med min lillebror för att hyra film. Tre stycken blev det. Sen hem och laga mat till bröderna, äta maten framför tvn medan vi kollade på den första av filmerna: Ryktet går. Fram med chips, choklad och cola men inte fan är det någon som äter. Filmen tar slut och vi gör ingenting en stund. Daniel ringer, bryter sitt löfte, men jag åker ner på stan och hämtar honom ändå. Tar med mig brorsan även denna gång och sladdar lite. Sjukt mycket snö det kommit nu på så pass kort tid. En decimeter på en timme eller nåt. Medan vi väntar medan massa folk går över vägen så tycker de tydligen att det är kul att kasta snöbollar på bilen. Jättekul tycker Lollo, verkligen. Vi åkte hem, och Daniels efterlängtade myskväll stod framdukad och film nummer två: "Crash" startades. Men myskvällen var tydligen inte längre särskilt efterlängtad efter allt gott som han ätit hos Robin så det blev till att somna i soffan istället. Efter ett tag gick han upp och la sig istället. Without any good-night-kiss.... Anyway.... Jag och Simon kollade klart på filmen. Jag blev ledsen, don´t really know why, eller jo egentligen men skit samma, men jag satte hursomhelst igång med städandet då efter att han gått upp. Och här sitter jag nu, klockan är strax efter två och jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig trots att jag nästan somnade i soffan redan vid 9. Men nu är jag pigg... Eller kanske inte riktigt pigg men jag är vaken och vill inte sova.. Fan nu blev hela inlägget bara massa crap men I don´t care... Imorgon ska jag kasta snöbollar... Jag ska ge igen....


Creed - One

Go ahead

Ja, komigen, glöm mig bara. Gör det. Jag betyder ändå inte tillräckligt mycket för dig i din perfekta värld. Glöm allt vi hade bara. Gör det...

Nej, nej och åter nej

It cannot be true....

Så lite för så mycket

Great. Fick idag mitt nya schema för vårterminen, som ungefär ser ut enligt följande;

Måndag [8:10-16:00]
  • Svenska B & C
  • Naturkunskap B
  • Lunch
  • Religionskunskap B
  • Engelska B
  • Tyska steg 1 (igen?)
Tisdag [8:10-14:20]
Onsdag [8:30-13:40]
  • Provtid
  • Klassråd
  • Matematik B
  • Lunch
  • Spanska steg 1
Torsdag [8:10-15:05]
  • Matematik B
  • Tyska steg 1 (...)
  • Rättskunskap
  • Lunch
  • Idrott A
  • Religionskunskap B
Fredag [8:10-15:30]
  • Engelska B
  • Projekt
  • Lunch
  • Svenska B
  • Rättskunskap
  • Spanska steg 1
...jag har ingen aning om ifall det är bättre eller sämre än höstterminens schema.

Haha

Nu ska jag ner på stan och hämta mina nya brills samtidigt som jag betalar för dem och mina linser. Money must be funny in a rich man's world.

...och det roliga är att du verkligen inte förstår hur trött jag är på dig!

All days keep passing by

En vecka in i 2007 kommer jag nu med mina nyårslöften som jag ska försöka hålla. Starten på året var kanske inte den bästa om man ser till mina löften, men ska det vara så ska det.

Var i Helsingfors nu sista dagarna på lovet och träffade lite "släkt". Och jag måste säga att jag blev lite avundsjuk på min 'syssling' som var fullkomligt grym på engelska. I want that too! Förövrigt var det riktigt kul att träffa dem, även om jag hörde talas om dem för första gången för lite mindre än en vecka sen. Weird.

Hur som helst, 2007 års löften;
  • Dricka mera vatten.
  • Äta nyttigare - minska småätandet.
  • Inte ha så mycket socker i kaffet eller teet.
  • Ha ett välstädat rum (och jag önskar här lycka till till mig själv).
  • Försöka bli lite mer studiemotiverad.
  • Spara pengar.
  • Börja plugga i tid.
  • Jogga och träna regelbundet.
  • Gå ner i vikt (eller åtminstone bli mer vältränad så att det iallafall ser ut som att jag gått ner i vikt).
Jag kommer säkerligen komma på en massa i efterhand men det här får räcka för nu iallafall.

Imorgon börjar skolan igen. Buhu :(

---

JAG VILL OCKSÅ HA NÅGOT KUL ATT BLOGGA OM