Snart dags

Fan vilken dålig dag. Och som grädde på moset försöker jag se en film nu, men TV4 krånglar... Suck..........



Måndag 26 maj. Tisdag 27 maj. Onsdag 28 maj. Torsdag 29 maj. Fredag 30 maj. Lördag 31 maj. Söndag 1 juni. Måndag 2 juni. Tisdag 3 juni. Onsdag 4 juni. Torsdag 5 juni.

Balfredag

Måndag 26 maj. Tisdag 27 maj. Onsdag 28 maj. Torsdag 29 maj. Fredag 30 maj. Lördag 31 maj. Söndag 1 juni. Måndag 2 juni. Tisdag 3 juni. Onsdag 4 juni. Torsdag 5 juni.

Sex dagar kvar, sen tar jag studenten.

Vaknade hemma hos Kalle imorse, och efter en liten stund kom Anna förbi och vi började klä ut oss till hippies. Drakbåtsrodd stod nämligen på schemat. Vi fokuserade inte alls på att vinna, utan höll oss till hippiekonceptet - dvs "peace, love, peace, love ......." och att ta det så lugnt som möjligt. Vi förlorade med andra ord.

Mamma har ägnat en timme åt att fixa mitt hår inför balen ikväll, och om en timme ska jag börja dra mig mot Gnesta och därifrån vidare till Taxinge, där Anna och jag ska börja fixa oss ordentligt :P Senare ikväll/natt blir det kanske partaj hos Anton och Jack.

Onsdag

Måndag 26 maj. Tisdag 27 maj. Onsdag 28 maj. Torsdag 29 maj. Fredag 30 maj. Lördag 31 maj. Söndag 1 juni. Måndag 2 juni. Tisdag 3 juni. Onsdag 4 juni. Torsdag 5 juni.

Vi hade "vett och etikett" i skolan idag, eftersom vi har bal på fredag. Det övades studentsång, bordssånger, vals och hur man som kavaljer ska hjälpa sin bordsdam med stolen. Intressant.

Tisdag 27 maj

Måndag 26 maj. Tisdag 27 maj. Onsdag 28 maj. Torsdag 29 maj. Fredag 30 maj. Lördag 31 maj. Söndag 1 juni. Måndag 2 juni. Tisdag 3 juni. Onsdag 4 juni. Torsdag 5 juni.

Det är tisdag, och idag sitter alla treor och räknar gångare och cyklister runt om i stan för att få ihop lite mer pengar till balen. Jag och Anna ska placera oss i varsin strandstol med en god picknick vid Viksängsleden / Saltsjöbron om ungefär 1½ timme, så har du inget bättre för dig - kom förbi där så ritar vi ett streck på pappret.

Igår, den 26 maj, var jag förresten på Metallica i Köpenhamn. För fyra år sen.


Ytterligare en måndag

Måndag 26 maj. Tisdag 27 maj. Onsdag 28 maj. Torsdag 29 maj. Fredag 30 maj. Lördag 31 maj. Söndag 1 juni. Måndag 2 juni. Tisdag 3 juni. Onsdag 4 juni. Torsdag 5 juni. Snart är det dags.


Komiskt

Haha, höll nästan på att glömma något otroligt roligt.
Det är nämligen så att idag spelar min vän
Jimmy boule-SM, haha.
Han och hans jobbarkompisar hade - på fyllan - slagit banrekord någonstans i Stockholm, vilket tydligen gör att man får en plats i SM. Det roliga är, att trots att Jimmy bara hade spelat boule en enda gång i hela sitt liv (vilket var den gången på fyllan med jobbet), så tog dem sig till kvartsfinal. Där var dock historian över. Haha.

Mardröm

Jag kommer idag, för första gången på 4½ år, att gå utanför dörren med glasögon. Anledningen är att jag vaknade imorse och hade ont i ena ögat. Det är rött och irriterat, och det rinner hela tiden så jag ser mer eller mindre gråtfärdig ut hur glad jag än är. Känns som att jag har ett sår i ögat eller nåt.

Ska hur som helst till Stockholm om ett tag. Mamma har konsert och har lockat med oss andra i familjen genom att säga att hon och pappa bjuder på mat efteråt. Även Kalle nappade, vilket innebär att han för första gången under våra nästan 10 månader tillsammans kommer se mig i glasögon. Rädda mig, någon.

Miss Velig

Åh jag är så velig. Så fruktansvärt velig. Har nog blivit det på äldre dar. Köpte ett par skor igår men kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska behålla dem eller inte... Suck...

En onsdag

Äntligen. Gymnasiets sista prov är avklarat, sista grupparbetet inskickat och sista inlämningsuppgiften krånglar jag med nu. Snart är allt över. Vilken lättnad.

Så fort älsklingen har slutat så ska vi åka upp till Skärholmen och leta kläder till honom. För mig är det skor till bal och student som gäller. Hittade endel fina igår när jag kollade runt på internet, får se om jag har samma tur idag.

Sommar



För här är allt så himla bra ibland...

Ursäkta mig

Min snälla söta rara Lillebror (fast så får man kanske inte säga till en 16-åring, min cooooola lillebror) tyckte tydligen inte att det var snällt av mig att skriva att han var knäpp i detta inlägg, så förlåt lillebror.


Den där tårtan...

Mamma ropade för en timme sen och frågade om jag ville ha tårta. Chokladtårta. Men eftersom jag bestämt mig för att bli lite nyttigare och inte se ut som ett vulkanutbrott på bal och student så tackade jag nej. Artigt. Jag sa faktiskt tillochmed "nej tack" om jag kommer ihåg rätt, vilket jag säkerligen inte gör. Hursomhelst. En kvart senare ringer Kalle för att säga godnatt. Tröttmössan. Han säger då att jag gjorde ett bra val som sa nej till tårtan. Woho tänkte jag. Inga sötsaker idag förutom sockret jag hade i teet (stavning?) för ett par timmar sen, men det är ohjälpligt. Ytterligare en kvart senare går jag ner till vardagsrummet där mamma och Lillebror sitter och kollar på tv. Tårtan står på bordet. Mamma har trots allt tagit fram en assiett även till mig (trots att jag sa nej). Jag tar en blick på tårtan, mamma lockar mig lite, tittar lite till, ser att änden som är närmast mig har extra mycket chokladmousse eller vad det nu är, smörkräm med kakao förmodligen, och jag ger upp... Dock tog jag ingen stor bit, så jag är nog förlåten trots allt, men ändå. Jag måste nog lära mig att stå upp för mig själv. Nu.

Studiemotivation? Njäe

Det regnar. Spöregnar.

Hade tänkt ta en promenad upp till Badparken idag för att ge min underbara en puss, eftersom jag förmodligen inte hinner träffa honom så mycket den här veckan p.g.a. allt plugg. Men i och med att vädret är så grymt härligt så har jag istället suttit inne hela dagen och pluggat. Åtminstone ibland. Marknadsföring. Sista provet imorgon.

Nästa vecka är det bal,
och om två veckor är det studenten som gäller.



Jag 2003

När det handlar om fair play

Jag vill vara femton igen.




Karriärbyte

Min knäppa lillebror fick igår för sig att tvätta alla fönster i huset (vilket är ca 30 st).

Man undrar varför?

You're the storm that I believe in

Lastbilskörning i torsdags, oj oj oj. Jag hade "turen" att få en helmanuell, fullastad (60 ton) och 24 meter lång lastbil till första körningen. W-o-h-o. Men det gick bra, helt galet vad trögt det gick dock. Fast han som sa hur jag skulle köra var nog inte så himla smart som sa åt mig att ha i femmans växel när det gick i 50 km/h i en uppförsbacke, så det kan nog ha lite att göra med den tröga körningen. Därefter terrängbil, vilket också var helt galet. Usch aldrig mer. Otroligt att de kan bygga sånt ändå. Slutligen körning nr.2, och då en automatväxlad lastbil som inte heller var lika lång som den första men lika mycket lastad, väldigt mycket roligare. Efter en hamburgare åkte jag sen hem till min underbara och mös ett par timmar innan jag åkte hem och sov.

I fredags efter skolan tog jag med mig min stora kärlek upp till sommarstugan, och där stannade vi till idag. Blev film, spel, mat, bastu och självklart en massa mys.

Jag älskar dig.


Scania

Idag ska jag ut till Scania och köra lastbil ! =D


Balklänning

Har nu varit i Skärholmen med mamma och införskaffat det som med all säkerhet kan vara världens sötaste klänning, som jag ska ha på mig på balen. Oh oh oh. Jag vill aldrig ta av mig den någonsin.

En vacker dag

Såg precis klart Rock Star, och under de två timmar som filmen pågick hann jag inse hur stora drömmar jag har.

Jag ska aldrig ge upp. Jag lovar.

Fem band, fem låtar

Creed
One Last Breath
My Sacrifice
Bullets
Freedom Fighter
My Own Prison

Guns N' Roses
You Could Be Mine
Welcome To The Jungle
Patience
Civil War
Paradise City

Metallica
Minus Human
The Unnamed Feeling
One
The Call of Ktulu
Fade To Black

System of a Down
Chop Suey
Toxicity
Aerials
B.Y.O.B
Roulette

Alter Bridge
Before Tomorrow Comes
One Day Remains
Broken Wings
Metalingus
Blackbird

Allt som vanligt

Nu är layouten tillbaka, det hade tydligen blivit fel vid en publicering så allt hade hakat upp sig. Tur att vissa saker här i livet är väldigt lätta att ordna till :)

Tönt som jag är så har jag tillbringat hela eftermiddagen framför datorn, eller rättare sagt framför Sims 2. För en gångs skulle så spelade jag faktiskt spelet på riktigt (istället för att bara bygga ett hus / göra om ett redan byggt hus), och testade på att starta eget företag. Fy tusan vilket jobb det var, haha. Den dagen jag bestämmer mig för att starta eget företag (på riktigt, inte i spelet) så ska jag se till att sköta allt på ett bättre sätt än vad mina kära simmar gjorde, men det ska nog inte vara så svårt att ordna =)

Vad är det som har hänt med min blogg ?

Varför ser allt så himla konstigt ut ?

Just nu känns allt så rätt och riktigt

Kort sammanfattning om senaste dagarna

Onsdag
Skärholmen med Anna
Studentskiva på Hamnmagasinet, woho !
Sova hos Kalle

Fredag
Nationellt prov i matte C
Minigolf + glass + Brandalsund med Kalle
Grillning med familjen

Lördag
Bada och sola vid Underås med Kalle
Grillfest hos Pierre
Sova hos Kalle

Söndag
Frukost/lunch på Blixten
Bad, sol och volleyboll vid Underås med Kalle, senare dök även familjen upp

Skummaste grejen hände dessutom idag, jag svimmade.


Maföbajs

Skit också. Jag trodde marknadsföringsprovet gick bättre än vad det nu visade sig ha gjort. Nu måste jag göra även nästa prov eftersom jag ligger och väger mellan två betyg - G och VG.

Jag som älskar prov.

Det närmar sig

OM EN MÅNAD TAR JAG STUDENTEN !


Kalle pratar i sömnen

"Kan vi inte ha stridsvagnar istället, det är mycket manligare! Och handgranater!"

Knäppisar

Anna: Jag såg hon den där förnamnefternamn.blogg.se på bussen idag!



Nattligt telefonprat;                                                                   
 jag är pigg som aldrig förr medan Jimmy halvsover i andra änden.

Jag: Jag lägger mig ofta konstigt när jag ska sova.
Jimmy: Jag sätter mig alltid konstigt när jag ser såna här filmer !
Jag: Vadå för filmer ? Jag sa ju att jag lägger mig konstigt när jag ska sova ?
Jimmy: Men, jag trodde det var Bee Movie !