Not much of a change

När jag var liten sov jag tydligen 19.00-04.00. Det spelade ingen roll vad man gjorde, efter Bolibompa var det läggdags. Så det så.

Nu, 18 år, 48 veckor och 5 dagar senare (herregud vad gammal jag har blivit) är det inte mycket som har ändrats... Senaste dagarna har det varit läggdags 21.00 och uppstigning 06.00...

Jag kan ju inte direkt påstå att det är någon stor förändring direkt.



Idag vaknade jag upp hos Kalle nån gång runt 6... Han begav sig sen till jobbet och jag stannade kvar och gjorde absolut ingenting i 4 timmar tills jag slutligen mötte Anna på stan och tog en sväng till badet där vi var lite duktiga och tränade. Därefter tog vi oss tillbaka ner på staden, Anna klippte sig och sen bosatte vi oss på Wayne's. Dit kom sen också Clara och Caitlin, och lite senare även Kalle och Henke. Jag och Clara var muppiga och skrev lappar och Caitlin vek en loppa av sin servett som senare berättade "absolut!" till Clarish und ich. Och det var väl typ dagen. Fan, jag är så jävla tråkig. Att blogga är nog inte min grej.

På tunnelbanan

K ska öppna en öl men hittar dessvärre inget vasst, och snäll som H är så erbjuder han K att låna hans kapsylöppnare som han har på sin nyckelring. K blir glad och tar emot den, men börjar - istället för att använda kapsylöppnaren - öppna flaskan med H's hemmanyckel.
Alla: "Vafan K, det finns ju kapsylöppnare!"
K: "Äsch, det här går lika bra! Nu gör jag så här!"
Nyckeln blir böjd.
K: "Oj!"
K försöker böja tillbaka nyckeln.
Nyckeln går av.

K: "OOJ!"
Alla: "Men fan K vi sa ju att du skulle använda kapsylöppnaren!"
K: "Va? Finns det kapsylöppnare? Varför saaaa ni inte det?"

Lite senare
En kille kommer på tunnelbanan med sin hund, varpå K reser sig och ropar alla hundnamn han kan för att få kontakt med hunden. När hunden inte lyssnar börjar K istället beskriva hunden:
K: "Kolla, den har ju ungefär samma färg som kinesen där borta!"

What the ....

Som jag fasade för så var tightsen jag köpte igår trots allt för stora... Men jag fattar inte ? Vad är det som händer ? Jag går upp i vikt men kläderna kan jag inte ha längre (låter förvisso logiskt att jag inte kan ha kläderna längre för att jag går upp i vikt, men jag menar tvärtom: kläderna är för stora)... Hur kan detta komma sig ? Vart tar allt fett jag trycker i mig egentligen vägen, om det syns på vågen men inte på kläderna ?

En dag ska allt det där bli mitt

Skulle egentligen kolla på film, men plötsligt tog mina drömmar tag i mig och jag började istället kolla igenom gamla husritningar som jag gjort samtidigt som jag kollade på lägenheter. Hittade endel spännande objekt som är värda att tänka på inför framtiden, beroende på hur nästa höst ser ut. Jag måste bara komma på några lösningar. Jag har allt så väl detaljerat inuti, men det är inte lika lätt att få ut det även om jag ibland lyckas riktigt riktigt bra.



Jag har storslagna planer, och visst, de kanske inte uppfylls, men mina drömmar kan ingen ta ifrån mig.

Du är så söt när du sover

- Vänta med det ett tag så dem där nere hinner gå förbi.
- Vänta med vad ?
- Ja, vänta med vad ?

En gång var det vi mot världen

Jag saknar min oslagbara vän.

Jag är ju helt jävla dum i huvet ibland

"Topplockspackningen är trasig ! Byt den !"




- Vad fan är en topplockspackning och när någonsin har jag hört ordet förut ?


Vissa saker är inte alltid som man förväntar sig

Kom hem idag och skulle tända lampan vid tvn på mitt rum. Lampan, som vanligtvis lyser med ett sådär mysigt, något dämpat ljus, lyste istället rött, för att senare övergå i grönt... Medan jag börjar ropa ut i huset "har nån lekt med min lampa?", "min lampa är röd!", "nej, nu är den grön!", "VEM HAR GJORT NÅGOT MED MIN LAMPA?", smyger mamma och pappa försiktigt fram till mitt rum medan lampan övergår i turkost och lila. April april..? Nej fan, det är oktober....


På tal om lägenheter,

Ia, du har väl fortfarande inte sett den jag ritat ?

Vad är en bra rubrik ?

...jag har förresten hittat den perfekta lägenheten, haha !
Eller ja, kanske inte den "perfekta", men den duger för nu =)
Vill ha, vill ha, vill ha !

Friday, I'm in love

Så var det äntligen fredag igen ! Shit den här veckan har gått helt stört fort, jag har inte hunnit med alls :P
Måndag; Studiedag och Takida :)
Tisdag; Var i skolan, pluggade matte och somnade sen alltför tidigt hos Kalle.
Onsdag; Matteprov, spexfoto, fika med lillebror, teater med Clara :) dessvärre sov jag hela föreställningen.....
Torsdag; Skola, vad mer ?
Freeeeeeeeeeeedag !


Ytterligare en natt med söta drömmar

"DU MÅSTE FLYTTA BILEN ! ANNARS KOMMER JAG INTE FÖRBI !"